Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
my world ne çabuk denedin sen böleee...waow çok hızlısın:))bi ay mı ara vermiş oldun şimdi?canımm inşallah bu kez olucak...

özlen, biv, azbycv, myworld teşekkür ederim.

myworld hakikaten ne kadar çabuk oldu. 1. denemeni sona erdiren ilk adette iğnelere başladın sanırım. nasıl gidiyor şu an? her şey yolunda gibi anladım ben. yoksa dondurulmuşlarla mı yapılacak bu defa?

kızlar meraba bısııı sorucammm ayın 5 ınde transferım oldu sabırsızlanıyorum bugub kan testı yapsam cıkarmı

kızlar meraba bısııı sorucammm ayın 5 ınde transferım oldu sabırsızlanıyorum bugub kan testı yapsam cıkarmı

merhaba canım 10 gün olmuş ama ben yapmanı tavsiye etmem bence beklemelisin. olur ya geç tutunmuştur bebişin falan o zaman çıkmaz üzülürsün. hem dr.lar 12. gün istiyorsa vardır bi bildikleri az kalmış sabret. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

merhaba canım 10 gün olmuş ama ben yapmanı tavsiye etmem bence beklemelisin. olur ya geç tutunmuştur bebişin falan o zaman çıkmaz üzülürsün. hem dr.lar 12. gün istiyorsa vardır bi bildikleri az kalmış sabret. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

tsk ederım emsal canım sagol dogru gec tutunmus olabılır

tsk ederım emsal canım sagol dogru gec tutunmus olabılır

inşallahhh salı günü müjdeli haberlerle gelirsin canım. bu arada benim bebiş geç tutunmuştu 11.gün idrarda çıkmamıştı 12. gün kanda çok düşük çıkmıştı sevinememiştim ondan sana beklemeni tavsiye ettim canım.

benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM

herkese merhaba,
pembemavi çok sevindim cnm..Allah tamamına erdirir inşallah..

bu arada ben size birşey sormak istiyorum.ben 2.denememi martta yapmayı planlıyorum ama bu arada benim adetime daha 1 hafta olmasına rağmen çok açık kahverengi lekeler geliyo ve nadir de olsa kasıklarım sancıyo..sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi yani kendiliğimden kalmış olabilir miyim acaba..çünkü şu anda çok hastayım soğuk almışım dün serum falan taktılar, antibiyotik kullanıyorum..gerçi daha adetime var ama eğer bebek falan varsa zararı olur mu acaba diye düşünmeden de edemiyorum..kan testi yapsam bu kadar erken çıkmaz sanırım..off ne yapacağımı şaşırdım ilaçları da almak zorundayım..hamile arkadaşlar böyle belirtileriniz olmuşmuydu ?

benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM

canım bana kalırsa ilaç alma neyin ne olacağı belli olmaz ama yinede sen bilirsin. olmazsa bi süre daha bekle tekrar kan testi yaptır derim kendi kendine regl olmanı beklemek çok daha mantıklı gibi geliyor bana. Rabbim yardımcın olsun canım

canım bana kalırsa ilaç alma neyin ne olacağı belli olmaz ama yinede sen bilirsin. olmazsa bi süre daha bekle tekrar kan testi yaptır derim kendi kendine regl olmanı beklemek çok daha mantıklı gibi geliyor bana. Rabbim yardımcın olsun canım

zaten bu ilaç hamileliğe zarar vermiormuş .kan testinde de çıkmadı.adetim gelse hemen mi başlanır oksa beklenir mi acaba tüp bebek tedavisine.offffff kafam karıştı:))))))))):1closedeyes:

zaten bu ilaç hamileliğe zarar vermiormuş .kan testinde de çıkmadı.adetim gelse hemen mi başlanır oksa beklenir mi acaba tüp bebek tedavisine.offffff kafam karıştı:))))))))):1closedeyes:

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur

bana gelince ben 2. deneme için yola devam demiştim ya işte o 2. deneme neredeyse geldi çattı. çarşamba günü transferim olacak inşallah. hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım inşallah bu sefer olacak. Allah yuzunu güldürsün. onun uygun gordugunu sen buyuk bır olgunlukla karsıladın ınanıyorumkı bunun ödülünü alacaksın. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ben üzülmüyorum sadece kafam karısık. ben sadece bır tanesının çok ıyı olmasını ıstıyorum. inanıyorumkı oda çok ıyı. kanama falan olmadı buda sorun olmadıgını gosterıyor çok sukur..

inşallahhh salı günü müjdeli haberlerle gelirsin canım. bu arada benim bebiş geç tutunmuştu 11.gün idrarda çıkmamıştı 12. gün kanda çok düşük çıkmıştı sevinememiştim ondan sana beklemeni tavsiye ettim canım.

Emsall canım tesekkurler temennılerın ıcın bısıı sorucam pekı devam ettıbı gebeligin sorun yok dımı

Emsall canım tesekkurler temennılerın ıcın bısıı sorucam pekı devam ettıbı gebeligin sorun yok dımı

Allah ıma şükürler olsun değerim iki günde bi artış gösterdi. dr.um kan değerim düşük başladıgı için dış gebelikten şüphelenmişti ama şükür ki öyle bişey olmadı.en son hcg sonucum baya yükselmişti 3925 olmuştu ama biz keseyi görememiştik yine bi üzüntü yaşamıştım. bizim bebiş zorlu geldi pek bi nazlı anlayacagın bol bol ağlattı beni :)) ama Rabbime şükürler olsun şimdi 9 buçuk haftalık olduk yüce Rabbim inşallah tamamına erdirsin kucağımıza aldığımız günüde göstersin inşallah. darısı sizlerin başına inşallahhh canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

Allah ıma şükürler olsun değerim iki günde bi artış gösterdi. dr.um kan değerim düşük başladıgı için dış gebelikten şüphelenmişti ama şükür ki öyle bişey olmadı.en son hcg sonucum baya yükselmişti 3925 olmuştu ama biz keseyi görememiştik yine bi üzüntü yaşamıştım. bizim bebiş zorlu geldi pek bi nazlı anlayacagın bol bol ağlattı beni :)) ama Rabbime şükürler olsun şimdi 9 buçuk haftalık olduk yüce Rabbim inşallah tamamına erdirsin kucağımıza aldığımız günüde göstersin inşallah. darısı sizlerin başına inşallahhh canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

canım cok sevındım bebegın senı bırakmamıs ınsallah hamılelıgın sonuna kadar saglıklı gecırırsın ve saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım

canım cok sevındım bebegın senı bırakmamıs ınsallah hamılelıgın sonuna kadar saglıklı gecırırsın ve saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım

Allah razı olsun canım aminnn inşallahhh. İnşallah sizlerde güzel haberler alacaksınız Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın. hepiniz dualarımdasınız Rabbim yardımcınız olsun güzünüzü güldürsün

sedayıldız ve emsall allah iyi haberlerinizi hiç eksik etmesin.hep iyi bebiş haberleri verin bize olmaz mı?

sedayıldız ve emsall allah iyi haberlerinizi hiç eksik etmesin.hep iyi bebiş haberleri verin bize olmaz mı?

Allah razı olsun canım Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah. umarım hepimiz birbirimize her daim iyi haberler veririz. iyi dileklerin çok teşekkür ederim :)

Back
X