- Konu Sahibi casperayse
-
Hayirli olsun canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahArkadaslar benm de 3.asilamam tuttu. Şu an 4.haftadaym daha cok yeni. Insallah sizlere de umut olurum. 2 senedir hicbir gebelik olusmamisti. 1 ay sonra tup bebek deneyecektik. Son asilamamdi. Rabbim nasip etti. Insallah herkes mutlu haberler alir.
Ne kadar zor olmuştur iki kez negatif sonuç almak çok şükür sonunda yüzünü güldürmüş Rabbim maşallah sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Ben ilk denemede daha sonucu bile almadan yıprandım uykuya dalıyorum beşik görüyorum tekrar dalıyorum bebeğime el uzattığımı görüyorum zor süreçler ama hersey insanlar için Allah beterinden korusun ve sen gibiler bize umut olsun❤Arkadaslar benm de 3.asilamam tuttu. Şu an 4.haftadaym daha cok yeni. Insallah sizlere de umut olurum. 2 senedir hicbir gebelik olusmamisti. 1 ay sonra tup bebek deneyecektik. Son asilamamdi. Rabbim nasip etti. Insallah herkes mutlu haberler alir.
Aşılamanın sayısı gebe kalma şansını da arttiriyor canim. Sakın umutsz olma. Benm de pes ettigim cok zaman oldu ama inancimi yitirmedim. Zaten bu asilamaminda formalite oldugunu düşünüyordum. Rapor almak icin yaptirmistim ama doktorum hep bana guven verdi. Ilk ikisi hap ile büyütüldü yumutlrtaliklar. Son asilamam igneli buyutuldu. Igne daha etkili 3 yumurtam gelisti ve 3ude catlamisti. Cok şükür diyorum. Pes etmeyin kizlar. Ben en azindan gebe kalabilme ihtimalime bile seviniyorum. Bu bile şükür sebebi. Sizler de bol bol dua edin dua isteyin herkesten.Ne kadar zor olmuştur iki kez negatif sonuç almak çok şükür sonunda yüzünü güldürmüş Rabbim maşallah sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Ben ilk denemede daha sonucu bile almadan yıprandım uykuya dalıyorum beşik görüyorum tekrar dalıyorum bebeğime el uzattığımı görüyorum zor süreçler ama hersey insanlar için Allah beterinden korusun ve sen gibiler bize umut olsun❤
Belirti için erken canım ama yarılamışsın yolu az kalmış belirtiler adetin geçince başlıyomuş öyle diyorlar innşallah tutunmuştur bebeğin kaçıncı aşılsmanKızlar ben de 24 martta yaptırdım ama hiçbir belirtim yok..Sizde durumlar nasıl?
Olmadı yaa tekrar başa sardıkS_bal ilk denemende tutar inşallah benim 4.denemem ve cuma günü adet günüm şuanda adet belirtilerim var sanırım yine tutmadı.
Allah kucağına aldığın günlerinde göstersinAşılamanın sayısı gebe kalma şansını da arttiriyor canim. Sakın umutsz olma. Benm de pes ettigim cok zaman oldu ama inancimi yitirmedim. Zaten bu asilamaminda formalite oldugunu düşünüyordum. Rapor almak icin yaptirmistim ama doktorum hep bana guven verdi. Ilk ikisi hap ile büyütüldü yumutlrtaliklar. Son asilamam igneli buyutuldu. Igne daha etkili 3 yumurtam gelisti ve 3ude catlamisti. Cok şükür diyorum. Pes etmeyin kizlar. Ben en azindan gebe kalabilme ihtimalime bile seviniyorum. Bu bile şükür sebebi. Sizler de bol bol dua edin dua isteyin herkesten.
Hicbir belirti yasamadm ben. Belirti olacak diye de bekledm. Hicbirsey olmadi. Hatta 14.gün hafif gogus siskinligim oldu. Hala bile cok sis degil. Arada sizliyor. Belirti arama yani canim.Kızlar ben de 24 martta yaptırdım ama hiçbir belirtim yok..Sizde durumlar nasıl?
Cnm bnmle aynı gün olmuşsun bnm olmadı mrk ettim senin tuttumuBende 13 martta ilk aşılamamı yaptirdim.ayin 26sini sabırsızlıkla bekliyorum
Nsl 7 saat çıkmadın normalde sıkışık yapmıyolarmı işlemi bnmki öyleydi mesela aşılama öncesi su içtim sıkışıktım ki ultrason görüntüsü olması için miş yapıldıktan sonra 15 20 dk masada uzandım bacaklarım yukarda sonra lavaboya git ama yıkanma peceteyle kurulan dedi akşam üstü duş alabilirsin dedi ama ben 3 gün almadım bu süreçte hiç yormadım kendimi dikkat ettim uzandım hep ama işte nasip değilmişbenimle beraber aşılama yaptıran bi bayan vardı ikinci aşılamasıymış ilk aşılamada doktor suyu çok içmesini söylemiş aşılamadan sonra lavaboya çıktığını söyledi bende aşılama öncesi lavaboya çıktım su içmedim eve gelince üç saat uyudum 7 saat lavaboya çıkmadım bir gün sonra akıntım geldi sizinde bilginiz olsun diye yazdım kızlar inşallah işe yarar
Evet ssk varsa yüzdesini ödüyon sadecekızlar bende il adetle başlayscağım ilaçlara. ilaçları devlet karşılıyomu
dün regl olmam gerekıyodu. olmadm. aşılamaya da başlayacağızEvet ssk varsa yüzdesini ödüyon sadece
Özel hastaneye gidince devlet yüzdesini karşılamıyo canımdün regl olmam gerekıyodu. olmadm. aşılamaya da başlayacağız
ege ünv hastanesine gidiyrm cnm. devlet karşılsr herhalde. hocaya ücret ödeyeceğim sanırımÖzel hastaneye gidince devlet yüzdesini karşılamıyo canım
Ben devlette yaptırmadım ama yaptıranlardan okuduğum az bi ücret ödeniyomuşege ünv hastanesine gidiyrm cnm. devlet karşılsr herhalde. hocaya ücret ödeyeceğim sanırım
tuttumu peki sizin.Ben devlette yaptırmadım ama yaptıranlardan okuduğum az bi ücret ödeniyomuş
Daha 3. Günüm canım beklemedeyimtuttumu peki sizin.
aaa çok yenisin cnm. ayy merak edicem seni. inş olumludur sonuc. nasl oldu işlemler. banada anlatırmısın.Daha 3. Günüm canım beklemedeyim
İnşallah olumlu olur hepimizin çok sağol canım. Adetimin 3. Günü başladı tedavim gonalf 75 ml vuruldum 7 akşam yeterli büyüklüğe gelince yumurtalar çatlatma vuruldum Dr yönlendiriyor zaten sürekli kontrole gidiyorsun çatlatmadan 36 saat sonra eşin sperm veriyo ayıklamadan sonra spermi sana veriyorlar sonra sadece bekliyosun bide her sabah crinone diye bir jel kullanıyorum 15 gün sonra test yap dedi Dr en zoru bu bekleme süreciaaa çok yenisin cnm. ayy merak edicem seni. inş olumludur sonuc. nasl oldu işlemler. banada anlatırmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?