Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun canim rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Ne kadar zor olmuştur iki kez negatif sonuç almak çok şükür sonunda yüzünü güldürmüş Rabbim maşallah sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Ben ilk denemede daha sonucu bile almadan yıprandım uykuya dalıyorum beşik görüyorum tekrar dalıyorum bebeğime el uzattığımı görüyorum zor süreçler ama hersey insanlar için Allah beterinden korusun ve sen gibiler bize umut olsun❤

Aşılamanın sayısı gebe kalma şansını da arttiriyor canim. Sakın umutsz olma. Benm de pes ettigim cok zaman oldu ama inancimi yitirmedim. Zaten bu asilamaminda formalite oldugunu düşünüyordum. Rapor almak icin yaptirmistim ama doktorum hep bana guven verdi. Ilk ikisi hap ile büyütüldü yumutlrtaliklar. Son asilamam igneli buyutuldu. Igne daha etkili 3 yumurtam gelisti ve 3ude catlamisti. Cok şükür diyorum. Pes etmeyin kizlar. Ben en azindan gebe kalabilme ihtimalime bile seviniyorum. Bu bile şükür sebebi. Sizler de bol bol dua edin dua isteyin herkesten.

Kızlar ben de 24 martta yaptırdım ama hiçbir belirtim yok.. Sizde durumlar nasıl?
Belirti için erken canım ama yarılamışsın yolu az kalmış belirtiler adetin geçince başlıyomuş öyle diyorlar innşallah tutunmuştur bebeğin kaçıncı aşılsman

Allah kucağına aldığın günlerinde göstersin
Öyle herşeyin başı dua inşallah bizde burdan güzel haberleri sırayla veririz

Kızlar ben de 24 martta yaptırdım ama hiçbir belirtim yok.. Sizde durumlar nasıl?
Hicbir belirti yasamadm ben. Belirti olacak diye de bekledm. Hicbirsey olmadi. Hatta 14.gün hafif gogus siskinligim oldu. Hala bile cok sis degil. Arada sizliyor. Belirti arama yani canim.

Nsl 7 saat çıkmadın normalde sıkışık yapmıyolarmı işlemi bnmki öyleydi mesela aşılama öncesi su içtim sıkışıktım ki ultrason görüntüsü olması için miş yapıldıktan sonra 15 20 dk masada uzandım bacaklarım yukarda sonra lavaboya git ama yıkanma peceteyle kurulan dedi akşam üstü duş alabilirsin dedi ama ben 3 gün almadım bu süreçte hiç yormadım kendimi dikkat ettim uzandım hep ama işte nasip değilmiş

aaa çok yenisin cnm. ayy merak edicem seni. inş olumludur sonuc. nasl oldu işlemler. banada anlatırmısın.
İnşallah olumlu olur hepimizin çok sağol canım. Adetimin 3. Günü başladı tedavim gonalf 75 ml vuruldum 7 akşam yeterli büyüklüğe gelince yumurtalar çatlatma vuruldum Dr yönlendiriyor zaten sürekli kontrole gidiyorsun çatlatmadan 36 saat sonra eşin sperm veriyo ayıklamadan sonra spermi sana veriyorlar sonra sadece bekliyosun bide her sabah crinone diye bir jel kullanıyorum 15 gün sonra test yap dedi Dr en zoru bu bekleme süreci

Arkadaşlar 18 inde aşılama olmuştum olumsuz sonucu almıştım fakat adetim erken oldu aşılamadan 12 gün sonra. Diğer çatlatma iğnesi olduğum dönemlerde. Çatlama gününden 14 gün sonda oluyordum normali de bu sanırım. Acaba erken mi çatladı benim yumurtalar aşılama Pazartesi (18) oldum şuanki adetime göre Cumartesi (16) çatlamış görünüyor. Sizce de erken çatlamış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…