- Konu Sahibi casperayse
-
Ben bir buçuk senedir uğraşıyorum 5 yıllık evliyim sen?Insallah canim Kasık agrisi bendede var ani hareket etmemeye calisiyorum bol bol dinleniyorum bende ne zmanadan beri bebis icin ugrasiyorsunuz kizlar
BEzmialmdi sizin dimi nasıl geçtiKizlar bende bugun asilama oldum sperm yikanmis hali 11.70000milyon enjekte edildi hareket %98 insaallah hayirli haberlerle geliriz
Anlamadim kuzum yaaa evet cok sukur gecti de biraz sanci oldu gecti cok sukur atlattik hayirlisiyla guzel haberi almak icin sabirla beklemedeyimBEzmialmdi sizin dimi nasıl geçti
PEŞpeşe alırız inşallah güzel haberleri normalde sperm kaçtı sizin yıkamadan sonra o rakam çıktıAnlamadim kuzum yaaa evet cok sukur gecti de biraz sanci oldu gecti cok sukur atlattik hayirlisiyla guzel haberi almak icin sabirla beklemedeyim
78milyon canim hareket %50ydi simdi %98PEŞpeşe alırız inşallah güzel haberleri normalde sperm kaçtı sizin yıkamadan sonra o rakam çıktı
Ben bir buçuk senedir uğraşıyorum 5 yıllık evliyim sen?
[/QUOTE
Bende yaklasik 3 senedir ugrasiyorum 4 yillik evliyim ben hic korunmadim sen korundun mu canim
özel hastanemi devlettemi oldu hangi il?Amin canım inşallah sabah 8.30da hastanedeydik önce eşim sperm verdi iki saate yakın onu bekledik işlemden geçti sonra beni odaya aldılar ağrısız acısız geçti 5 dk falan sürmüştür ama sadece ince pipet gibi şeyi yerleştirirken anlık bir acı hissettim o kadar şırıngayla pipetten içeri spermi gönderdiler yarım saat kaldırmadılar uzandım korkulacak bişey değilmiş sizde sorun nr
Özelde oldu lüleburgazdaözel hastanemi devlettemi oldu hangi il?
bizde benim adet düzensizliğim var yumurtladığımı anlamıyorum
eşimdede sayı ve hareket azlığı var
Eşin için zaten spermi ayıklıyolar en iyileri seçiyorlar ama adet düzensizliğinde nasıl bir yol izlenir bilmiyorumözel hastanemi devlettemi oldu hangi il?
bizde benim adet düzensizliğim var yumurtladığımı anlamıyorum
eşimdede sayı ve hareket azlığı var
Özelde oldu lüleburgazda
normalde ramazandan sonraya ertelemiştikEşin için zaten spermi ayıklıyolar en iyileri seçiyorlar ama adet düzensizliğinde nasıl bir yol izlenir bilmiyorum
Ne demek istedigini anlayamadim canim bende ilk yil hic ugrasmadim ama doktora gitmeyi de ihmal ettim esimi ikna etmesi uzun surduBende hiç korunmadım ama ilk yıllar olsun diye de uğraşmadım. Crinone hele başladınmı sende
Ben sordum laboratuvar aradı kadın da sonuç söylemedi pazartesi gelsin verelim dedi oldursa rabbim bir tane ile oldurur78milyon canim hareket %50ydi simdi %98
Bana Dr crinone diye bir jel verdi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş sanafa verdiler mi canımNe demek istedigini anlayamadim canim bende ilk yil hic ugrasmadim ama doktora gitmeyi de ihmal ettim esimi ikna etmesi uzun surdu
Yaşın kaç canım bilmiyorum ama takviye bişey verdiyse doktorun ben kullan öyle aşılama dene derim ben aşılamanın acısından korkuyodum ama asıl sorun bekleme kısmıymış bikere olsun tam olsun en azından sonuç Allah korusun ama olumsuz olsa bile biz üstümüze düşeni yaptık rahatlığı olur içinizde ama tabi son karar senin canım hayırlısı olsun yine de neye karar verirsennormalde ramazandan sonraya ertelemiştik
doktor eşime vitamin vermişti 3 aylık geçen hafta daha bugun basladı
bi dahaki ay asılama yaptırsammı diyorum
Hayir canim bana doktorum progestan verdi fitil olarak onu kullaniyorum bendeBana Dr crinone diye bir jel verdi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş sanafa verdiler mi canım
canım ben 27 eşim 31 yaşında 5 senelik evliyiz 4 yıldır olmuyor 1 sene ara verdik ama korunmadık ev aldık diye ara vermiştik şimdi tekrar başladık varikosel ameliyatı oldu eşim 2 sene önce şu an değerleri düşmüş yineYaşın kaç canım bilmiyorum ama takviye bişey verdiyse doktorun ben kullan öyle aşılama dene derim ben aşılamanın acısından korkuyodum ama asıl sorun bekleme kısmıymış bikere olsun tam olsun en azından sonuç Allah korusun ama olumsuz olsa bile biz üstümüze düşeni yaptık rahatlığı olur içinizde ama tabi son karar senin canım hayırlısı olsun yine de neye karar verirsen
Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ara ara banada bebek kokusu bile geliyor hormonlar istiyor çünkü anne olmayı benim eşim yemesine çok dikkat etti muz yumurta bitter çikolata keçiboynuzu özü fındık falan çok yedi toparladı çok şükür ama yine de hamile kalamadım aslında hepsi bahane yeterki kaderimize yazışlsıncanım ben 27 eşim 31 yaşında 5 senelik evliyiz 4 yıldır olmuyor 1 sene ara verdik ama korunmadık ev aldık diye ara vermiştik şimdi tekrar başladık varikosel ameliyatı oldu eşim 2 sene önce şu an değerleri düşmüş yine
eşime kalsa hemen başlamak istiyo ben bekleyelim dedim kabul etti ama
şu an içimde aşırı bi istek var benimde bi anda oldu bilmiyorum hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?