Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende hiç korunmadım ama ilk yıllar olsun diye de uğraşmadım. Crinone hele başladınmı sende

özel hastanemi devlettemi oldu hangi il?
bizde benim adet düzensizliğim var yumurtladığımı anlamıyorum
eşimdede sayı ve hareket azlığı var

özel hastanemi devlettemi oldu hangi il?
bizde benim adet düzensizliğim var yumurtladığımı anlamıyorum
eşimdede sayı ve hareket azlığı var
Eşin için zaten spermi ayıklıyolar en iyileri seçiyorlar ama adet düzensizliğinde nasıl bir yol izlenir bilmiyorum

Özelde oldu lüleburgazda
Eşin için zaten spermi ayıklıyolar en iyileri seçiyorlar ama adet düzensizliğinde nasıl bir yol izlenir bilmiyorum
normalde ramazandan sonraya ertelemiştik
doktor eşime vitamin vermişti 3 aylık geçen hafta daha bugun basladı
bi dahaki ay asılama yaptırsammı diyorum

normalde ramazandan sonraya ertelemiştik
doktor eşime vitamin vermişti 3 aylık geçen hafta daha bugun basladı
bi dahaki ay asılama yaptırsammı diyorum
Yaşın kaç canım bilmiyorum ama takviye bişey verdiyse doktorun ben kullan öyle aşılama dene derim ben aşılamanın acısından korkuyodum ama asıl sorun bekleme kısmıymış bikere olsun tam olsun en azından sonuç Allah korusun ama olumsuz olsa bile biz üstümüze düşeni yaptık rahatlığı olur içinizde ama tabi son karar senin canım hayırlısı olsun yine de neye karar verirsen

canım ben 27 eşim 31 yaşında 5 senelik evliyiz 4 yıldır olmuyor 1 sene ara verdik ama korunmadık ev aldık diye ara vermiştik şimdi tekrar başladık varikosel ameliyatı oldu eşim 2 sene önce şu an değerleri düşmüş yine
eşime kalsa hemen başlamak istiyo ben bekleyelim dedim kabul etti ama
şu an içimde aşırı bi istek var benimde bi anda oldu bilmiyorum hayırlısı hakkımızda

Aşılama yaptırdım. Ben ki canı çok tatlı biri olarak kesinlikle korkulacak bir şey yokmuş. Ben 1 saat yattım. 5 yumurta ile aşılama oldum. İnşallah tutar. 15 gün beklemem gerekiyordu değil mi?

Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ara ara banada bebek kokusu bile geliyor hormonlar istiyor çünkü anne olmayı benim eşim yemesine çok dikkat etti muz yumurta bitter çikolata keçiboynuzu özü fındık falan çok yedi toparladı çok şükür ama yine de hamile kalamadım aslında hepsi bahane yeterki kaderimize yazışlsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…