- Konu Sahibi casperayse
-
Hayırlısı olsun canım inşallah tutar bugünmü oldun aşılamanı. Kulağa hoş gelmiyor ama 15 gün beklicezAşılama yaptırdım. Ben ki canı çok tatlı biri olarak kesinlikle korkulacak bir şey yokmuş. Ben 1 saat yattım. 5 yumurta ile aşılama oldum. İnşallah tutar. 15 gün beklemem gerekiyordu değil mi?
İnşallah dualar kabul olurda hepimiz muradımıza ererizEvet bugün oldum tam sela vaktine denk geldidualı olacak inşallah olursa
Asilaman hayirli olsun canim insallah hepimizin tutar evet 15 gun beklememiz gerekiyo cok zor bir surec bekleme sureciAşılama yaptırdım. Ben ki canı çok tatlı biri olarak kesinlikle korkulacak bir şey yokmuş. Ben 1 saat yattım. 5 yumurta ile aşılama oldum. İnşallah tutar. 15 gün beklemem gerekiyordu değil mi?
Sizin kaçıncı gününüz ve kaç yumurtayla aşılama oldunuz? Yumurta çoğaldıkça ihtimal artar değil mi?Asilaman hayirli olsun canim insallah hepimizin tutar evet 15 gun beklememiz gerekiyo cok zor bir surec bekleme sureci
Ben 27 martta yaptirdim canim benim sadece bir yumurtayla asilama yapildi. Bilmiyorum ki ihtimal artiyor mu artmiyor mu doktorun progestan verdi mi sanaSizin kaçıncı gününüz ve kaç yumurtayla aşılama oldunuz? Yumurta çoğaldıkça ihtimal artar değil mi?
Hayır vermedi. Gerek yok dedi bana.Ben 27 martta yaptirdim canim benim sadece bir yumurtayla asilama yapildi. Bilmiyorum ki ihtimal artiyor mu artmiyor mu doktorun progestan verdi mi sana
Anladim canim insallah tutar asilamalarimiz da bir an once kavusuruz bebislerimize sen ne kadardir ugrasiyorsun bebek icinHayır vermedi. Gerek yok dedi bana.
20 aylık evliyim. 7 aydır doktora gidiyorum. İlk defa iğne kullandım ve aşılama için çok ısrar ettim. İlk 4 ay klomen kullandım.2 ay boş geçtik. Şimdi 7.aydayız inşallah son uğraşlarımız olur. Sen ne zamandır uğraşıyorsunAnladim canim insallah tutar asilamalarimiz da bir an once kavusuruz bebislerimize sen ne kadardir ugrasiyorsun bebek icin
En asilama olduktan sonra hemsireler elime verdi canmBen sordum laboratuvar aradı kadın da sonuç söylemedi pazartesi gelsin verelim dedi oldursa rabbim bir tane ile oldurur
Insallah canim bende 4 yillik evliyim yaklasik 3 senedir ugrasiyorum bende20 aylık evliyim. 7 aydır doktora gidiyorum. İlk defa iğne kullandım ve aşılama için çok ısrar ettim. İlk 4 ay klomen kullandım.2 ay boş geçtik. Şimdi 7.aydayız inşallah son uğraşlarımız olur. Sen ne zamandır uğraşıyorsun
Kaçıncı aşılamaydıGecen sene 8 martta asilama yatırmıştım. Şimdi bebeğim 1.5 yaşında. Hepinize bu yolda hayirli saglikli bebisler diliyorum. Olmazsa vazgeçmek yok, olana kadar devam
Allah bağışlasınGecen sene 8 martta asilama yatırmıştım. Şimdi bebeğim 1.5 yaşında. Hepinize bu yolda hayirli saglikli bebisler diliyorum. Olmazsa vazgeçmek yok, olana kadar devam
Ilkti evet 8 mart 2017 yani gecen sene degil sasirdimKaçıncı aşılamaydı2017 8 mart değil mi
Bizim bir saglik problemimiz veya cocuk isteyip de olmayan bir surecimiz olmadı. Ozel sebeplerden dolayi direk aşılama denedik ilk aşılama tuttu cok şükür. Yani açıkçası cocuk sahibi olmak da cok cok zor. En az olmaya çalışılan surecler kadar. Ama yine de tabii ki Allah isteyen her kadina nasip etsin.Allah bağışlasınanne olmaktan kolay vazgeçilmiyorki canım onuda denedim demek ki olmuyor napayım diyip vazgeçeceğim an daha da heveslendim. Kaçıncı aşılamandı birde sebepsiz infertilitemiydi
Çok teşekkür ederim cvp için Rabbim uzun ömür versin bebişine bana da crinone verdi bakalım inşallah herkesin tutar önerdiğin videoyu izlicemBizim bir saglik problemimiz veya cocuk isteyip de olmayan bir surecimiz olmadı. Ozel sebeplerden dolayi direk aşılama denedik ilk aşılama tuttu cok şükür. Yani açıkçası cocuk sahibi olmak da cok cok zor. En az olmaya çalışılan surecler kadar. Ama yine de tabii ki Allah isteyen her kadina nasip etsin.
Asilama oldugum günden itibaren progestan kullandım etkisi olduğuna inanıyorum. Bir de internette saracoğlunun bir videosu var. Hamileler ve hamile kalmak isteyenler için yemesini tavsiye etmediği seyler. Onlara dikkat ettim tavsiye ederim
Ben ozelde yaptirdim asilamayi ilk once adetliyken doktor muayene ediyor bana adetimin 5.gunu klomen basladi 10 gun sonra kontrole cagirdi yumurtanin gelisip gelismedigine bakmak icin 25 mart pazartesi yumurtam 23 mmdi gece saat 11.10 da ovitrelle catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra yani 27 mart carsamba gunu saat 11.10 asilama yapildi 10 dakika surdu 20 dakikada dinlendim benim surecim boyle isledi canimAşılama devlette ücretsiz mi? Süreç nasıl işliyor anlatabilir misiniz? Muhtemelen bu ay olacak bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?