- 15 Mart 2019
- 203
- 131
- 103
- Konu Sahibi casperayse
-
Bnmde aynı senin gibi oldu crinone jeli aşılamadan kaç gün sonra başladın bnmki 5 gün sonra başla dediİnşallah olumlu olur hepimizin çok sağol canım. Adetimin 3. Günü başladı tedavim gonalf 75 ml vuruldum 7 akşam yeterli büyüklüğe gelince yumurtalar çatlatma vuruldum Dr yönlendiriyor zaten sürekli kontrole gidiyorsun çatlatmadan 36 saat sonra eşin sperm veriyo ayıklamadan sonra spermi sana veriyorlar sonra sadece bekliyosun bide her sabah crinone diye bir jel kullanıyorum 15 gün sonra test yap dedi Dr en zoru bu bekleme süreci
2.günü başla dedi bana bugün 2.kullandım benBnmde aynı senin gibi oldu crinone jeli aşılamadan kaç gün sonra başladın bnmki 5 gün sonra başla dedi
Hiç anladığım şeyler değil canım kimse yazmayınca yazayım dedim Dr una sordun mu olabilir mi diyeArkadaşlar 18 inde aşılama olmuştum olumsuz sonucu almıştım fakat adetim erken oldu aşılamadan 12 gün sonra. Diğer çatlatma iğnesi olduğum dönemlerde. Çatlama gününden 14 gün sonda oluyordum normali de bu sanırım. Acaba erken mi çatladı benim yumurtalar aşılama Pazartesi (18) oldum şuanki adetime göre Cumartesi (16) çatlamış görünüyor. Sizce de erken çatlamış olabilir mi?
Arkadaşlar 18 inde aşılama olmuştum olumsuz sonucu almıştım fakat adetim erken oldu aşılamadan 12 gün sonra. Diğer çatlatma iğnesi olduğum dönemlerde. Çatlama gününden 14 gün sonda oluyordum normali de bu sanırım. Acaba erken mi çatladı benim yumurtalar aşılama Pazartesi (18) oldum şuanki adetime göre Cumartesi (16) çatlamış görünüyor. Sizce de erken çatlamış olabilir mi?
[/QUOTE ..ben de 6 gün önce olmuştum, doktor normal dedi, ilaçlar bazen böyle yan etkiler yapabiliyormuş
Benim belim aşılamafan beri ağrıyo ama ben çok uzanıyorum ona bağlıyorum ara ara da kasıklarına ağrı saplanıyo bide ne alakaysa göbek çevrem ağrıyo inşallah hastalanmazsın adet ağrısı farklı olur ona benziyomu ağrılarınAdet mi olucam yoksa gene erkenden
Aslında çok benzemiyo pöçüğüm ağrımaz hiç adet belirtisinde,adet belirtisinde kasıklarım ve beliminlinin sabit bi yeri ağrır ama şimdi sürekli belimin ağrıyan yeri değişiyo gibiBenim belim aşılamafan beri ağrıyo ama ben çok uzanıyorum ona bağlıyorum ara ara da kasıklarına ağrı saplanıyo bide ne alakaysa göbek çevrem ağrıyo inşallah hastalanmazsın adet ağrısı farklı olur ona benziyomu ağrıların
Teşekkür ederim güzel yazın için biz de hep diyoruz hayırlısı ile ama işte sabırsız da oluyoruz bir an önce kavuşmak İstiyoruz sonuna kadar mücadele edeceğim inşallah.Merhaba güzel hanımlar. Ben evli değilim konuyla da bir alakam yok ama size moral olur belki diye komşumu anlatmak istedim.
Karşı komşumun çocuğu olmuyordu. Aşılama yaptırıyordu ve ondan görüyordum ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu. Hiç tutmadı en son yeter benim canım gidiyor bir müddet aşılama yaptırmayacam dedi. 7-8 ay sonra yine gündeme geldi. Kocasıyla para biriktirmişler istanbulda iyi bir hastaneye gideceklerdi kendileri adanadaydı. Bavullarını hazırlamaya başladı bende yardımcı oldum orada konaklayacaklardı bide. Sonra rastgele bana dedi ki canım elmalı kurabiye çekti gidip alalım. Gittik aldık aşeriyormuş meğerse. 2 gün sonra da yine rastgele test yaptı baktık ki pozitif :) imkansız oldu inanamadı bayıldı, kocası bile yalan söylüyorsun dedi. Şimdi 1 yaşında sağlıklı bir kız çocukları var ve biriktirdikleri parayla da altlarına arabayı çektiler mutlu mesut yaşıyorlar.
Rabbim inşallah sizde de bu mutluluğu tatmayı nasip eder. Siz yeterki inanın gerisi gelir :)
Rabbim hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahTeşekkür ederim güzel yazın için biz de hep diyoruz hayırlısı ile ama işte sabırsız da oluyoruz bir an önce kavuşmak İstiyoruz sonuna kadar mücadele edeceğim inşallah.
İlaçların etkisinden ağrıların farklılaşabilir.Malum hormon ilaçları alıyoruz vücut tepki gösterebiliyor.Tabi bu ağrılar hamile olmadığın anlamanı da gelmez.Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor ve bir işaret istiyorsun ben de senin gibi acaba hamile miyim acaba adet mi olacam diye kendimi dinliyorum.Adet gecikmeden bunu anlayamayacağız sanırımYa kızlar benim pöçüğüm ve belim çok ağrıyo bu kez,neden oldu acaba, üşüttüm sanırsam..9.gündeyim
Anlattıkların çok güzeldi, iyi dileklerim için de çok teşekkürler..İnşallah hepimiz hayırlı ve güzel haberler veririz burdanRabbim hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
Haklısın..İlaçların etkisinden ağrıların farklılaşabilir.Malum hormon ilaçları alıyoruz vücut tepki gösterebiliyor.Tabi bu ağrılar hamile olmadığın anlamanı da gelmez.Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor ve bir işaret istiyorsun ben de senin gibi acaba hamile miyim acaba adet mi olacam diye kendimi dinliyorum.Adet gecikmeden bunu anlayamayacağız sanırım
Umut güzel bişey ama kötüyede hazırlamalıyız kendimizi iğnelerden vücutlar şaşırdı az kalmış senin sonucu öğrenmene umarım sonuç çok güzel olur. Ben de şeyi merak ediyorum crinone jel kullandığımız sürece gebelik testi pozitif mi çıkar acabaAslında çok benzemiyo pöçüğüm ağrımaz hiç adet belirtisinde,adet belirtisinde kasıklarım ve beliminlinin sabit bi yeri ağrır ama şimdi sürekli belimin ağrıyan yeri değişiyo gibiama ne bileyim umutlanmak da istemiyorum.
Galiba ikimizde ayni gun yaptirdik asilamayi canimDaha 3. Günüm canım beklemedeyim
Perşembe yapıldı benimGaliba ikimizde ayni gun yaptirdik asilamayi canim
Carsamba gunu de benim yapildi insallah tutar asilamalarimiz da beraber aliriz bebislerimizi kucagimiza canimPerşembe yapıldı benim
İnşallah yaz o kadar çok istiyorum ki eşim kaptırdı kendini iyice bebiş nasıl diyor sürekliCarsamba gunu de benim yapildi insallah tutar asilamalarimiz da beraber aliriz bebislerimizi kucagimiza canim
İlk aşılamam ve çok heyecanlıyımBelirti için erken canım ama yarılamışsın yolu az kalmış belirtiler adetin geçince başlıyomuş öyle diyorlar innşallah tutunmuştur bebeğin kaçıncı aşılsman
Bende cok istiyorum benim esimde ikide bi iyi misin bisey varmi agrin varmi diye surekli sorup duruyo sendeki agrilardan bende de var canim insallah tutar da ben butun agrilara raziyimİnşallah yaz o kadar çok istiyorum ki eşim kaptırdı kendini iyice bebiş nasıl diyor süreklibeni de moda sokuyor iyice olumsuz olursa yüzleşmek çok zor olacak. Kaç gün oldu hala kasık ağrım var ayakta durunca bir süre sonra belim ağrıyo bacağıma vuruyor ağrısı sen de de var mı bu tarz ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?