Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnmde aynı senin gibi oldu crinone jeli aşılamadan kaç gün sonra başladın bnmki 5 gün sonra başla dedi

Hiç anladığım şeyler değil canım kimse yazmayınca yazayım dedim Dr una sordun mu olabilir mi diye

Son düzenleme:
Adet mi olucam yoksa gene erkenden
Benim belim aşılamafan beri ağrıyo ama ben çok uzanıyorum ona bağlıyorum ara ara da kasıklarına ağrı saplanıyo bide ne alakaysa göbek çevrem ağrıyo inşallah hastalanmazsın adet ağrısı farklı olur ona benziyomu ağrıların

Aslında çok benzemiyo pöçüğüm ağrımaz hiç adet belirtisinde,adet belirtisinde kasıklarım ve beliminlinin sabit bi yeri ağrır ama şimdi sürekli belimin ağrıyan yeri değişiyo gibiama ne bileyim umutlanmak da istemiyorum.

Teşekkür ederim güzel yazın için biz de hep diyoruz hayırlısı ile ama işte sabırsız da oluyoruz bir an önce kavuşmak İstiyoruz sonuna kadar mücadele edeceğim inşallah.

Teşekkür ederim güzel yazın için biz de hep diyoruz hayırlısı ile ama işte sabırsız da oluyoruz bir an önce kavuşmak İstiyoruz sonuna kadar mücadele edeceğim inşallah.
Rabbim hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

Ya kızlar benim pöçüğüm ve belim çok ağrıyo bu kez,neden oldu acaba, üşüttüm sanırsam..9.gündeyim
İlaçların etkisinden ağrıların farklılaşabilir.Malum hormon ilaçları alıyoruz vücut tepki gösterebiliyor.Tabi bu ağrılar hamile olmadığın anlamanı da gelmez.Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor ve bir işaret istiyorsun ben de senin gibi acaba hamile miyim acaba adet mi olacam diye kendimi dinliyorum.Adet gecikmeden bunu anlayamayacağız sanırım

Haklısın..

Umut güzel bişey ama kötüyede hazırlamalıyız kendimizi iğnelerden vücutlar şaşırdı az kalmış senin sonucu öğrenmene umarım sonuç çok güzel olur. Ben de şeyi merak ediyorum crinone jel kullandığımız sürece gebelik testi pozitif mi çıkar acaba

Carsamba gunu de benim yapildi insallah tutar asilamalarimiz da beraber aliriz bebislerimizi kucagimiza canim
İnşallah yaz o kadar çok istiyorum ki eşim kaptırdı kendini iyice bebiş nasıl diyor sürekli beni de moda sokuyor iyice olumsuz olursa yüzleşmek çok zor olacak. Kaç gün oldu hala kasık ağrım var ayakta durunca bir süre sonra belim ağrıyo bacağıma vuruyor ağrısı sen de de var mı bu tarz ağrılar

Belirti için erken canım ama yarılamışsın yolu az kalmış belirtiler adetin geçince başlıyomuş öyle diyorlar innşallah tutunmuştur bebeğin kaçıncı aşılsman
İlk aşılamam ve çok heyecanlıyım 6 yıllık evliyiz.. İlk defa cesaretimizi toplayıp adım attık bakalım.. Sizin kaçıncı aşılamanız? Hakkımızda hayırlısı oşsun inş

Bende cok istiyorum benim esimde ikide bi iyi misin bisey varmi agrin varmi diye surekli sorup duruyo sendeki agrilardan bende de var canim insallah tutar da ben butun agrilara raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…