Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun Kaçıncı aşılamanda oldu acaba bir de tek yumurta ile mi?
3.aşılamamdi. ilk ikisi hapla 3.sü igneyle oldu. 3 yumurtam vardi ve hepsine baktik asilama gunu çatlamıştı. 2bucuk senedir istiyordum cok şükür nasip oldu. Allah herkese nasip etsin.

Çarşamba aşılama oldum Cuma günü kasık ağrısı bitmişti bugün az yürüyüş yaptım kendimi zorladım herhalde azcık ve kasık ağrısı başladı hemen acaba bebek tutunmaya çalışıyor da ondan mı oldu diye düşünüyorum ilk gebeliğimde kendimi zorlayınca iş yaparken hemen kasıklarım ağrırdı göğüs uçlarım da Perşembe’den beri ağrıyor

Baktırdım sonucum 1,6 çıktı yükseleceğini hiç sanmıyorum gebe olsam daha yüksek çıkardı.

Baktırdım sonucum 1,6 çıktı yükseleceğini hiç sanmıyorum gebe olsam daha yüksek çıkardı.
Hiç üzme kendini aşılama özelliklede ilk deneme zaten çok düşük bir ihtimal ama yine de benim Dr um 15. Gün baktır dedi erken olduğu içinde çıkmamış olabilir mi acaba

Hayırlısı olsun canım benden bigün önce yaptırmışsın ben de yürüyüş falan yapamıyorum daha oy kullanma dışında dışarı çıkmadım çünkü kasıklarım biraz ayakta kalınca batmaya başlıyor ama kendini çok kaptırma ben işleme bağlıyorum o ağrıları bu kadar kısa sürede belirti olmazmış zaten iş falan yapma yorma kendini ağır kaldırma bişeylere uzanma tutunmasına engel olursun umarım güzel sonuç alırsın alırız

Hiç üzme kendini aşılama özelliklede ilk deneme zaten çok düşük bir ihtimal ama yine de benim Dr um 15. Gün baktır dedi erken olduğu içinde çıkmamış olabilir mi acaba
Sanmıyorum, pozitif olsa bu kadar düşük çıkmaz. Hayırlısı değilmiş

Sanmıyorum, pozitif olsa bu kadar düşük çıkmaz. Hayırlısı değilmiş
Defalarca negatifi gördük ama aşılamadan sonra yıkım bir tık daha büyük oluyor seni çok iyi anlıyorum biraz kafanı dağıtıcak şeyler bul kendine keyif aldığın şeyler yap kendini hazır hissedince yeniden başla bi gün bizde anne olucaz

Amin canim. Kacinci günün. Var mi belirtilerin?
8. Günüm ve az önce fark ettim kaç gündür bembeyaz olan akıntım bugün pembemsi gibi sanırım regl olacam ilk aşılama ya hiçbir hamilelik düşük falan da yaşamadım çok tecribesizim ama o pembelik beni çok kötü yaptı

Canim kasik agrin var mi merak ettim bende dunden beri acayip bi kasik agrisi var ve belimde cok agriyo

Canim sakin umitsizlige kapilma bende sen gibiyim ilk asilamam ve benimde hic hamilelik ve dusuk olmadi benim ilk gun asilama gunu biraz kanamam oldu o kadar hic umitsiz olma bol bol dua et

Canim kasik agrin var mi merak ettim bende dunden beri acayip bi kasik agrisi var ve belimde cok agriyo
Dün öyleydim bende belinin ağrısı hiç geçmedi akşam bel geçti kasıklarım ağrıdı sabahta kasıklarımda vardı ana bir kaç saattir aşılama yaptıdığımı unuttum resmen o kadar ağrısız sızısız sabah çok ağrıyınca baktım kullandığım belin yan etkisiymiş ağrısa bi türlü ağrımasa başka ağrıyınca acaba bişeymi oldu diye evham yapıyorum ağrımayınca kesin tutmadı diye ortası yok bende

Umutsuz olma canim. En erken adet olsan 12.gunde olabilirsin cok erken. Bence yerlesme lekesi olabilir o akinti. Dikkat et kendine. Uzulmek icin erken. Beklemen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…