- Konu Sahibi casperayse
-
Aynen bende o durumdayim cok karisik hersey bir an once belli olsada bu karisiklik bitseDün öyleydim bende belinin ağrısı hiç geçmedi akşam bel geçti kasıklarım ağrıdı sabahta kasıklarımda vardı ana bir kaç saattir aşılama yaptıdığımı unuttum resmen o kadar ağrısız sızısız sabah çok ağrıyınca baktım kullandığım belin yan etkisiymiş ağrısa bi türlü ağrımasa başkaağrıyınca acaba bişeymi oldu diye evham yapıyorum ağrımayınca kesin tutmadı diye ortası yok bende
Aynen canım müjdeli haberlerle bitsin inşallahAynen bende o durumdayim cok karisik hersey bir an once belli olsada bu karisiklik bitse
Umutsuz olma canim. En erken adet olsan 12.gunde olabilirsin cok erken. Bence yerlesme lekesi olabilir o akinti. Dikkat et kendine. Uzulmek icin erken. Beklemen gerekiyor
[/QUOTE
Umutsuz olma canim. En erken adet olsan 12.gunde olabilirsin cok erken. Bence yerlesme lekesi olabilir o akinti. Dikkat et kendine. Uzulmek icin erken. Beklemen gerekiyor
Haklısın canım.. Yer gök dua ileCanim sakin umitsizlige kapilma bende sen gibiyim ilk asilamam ve benimde hic hamilelik ve dusuk olmadi benim ilk gun asilama gunu biraz kanamam oldu o kadar hic umitsiz olma bol bol dua et
İnşallah, yıkım oluyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağız artıkDefalarca negatifi gördük ama aşılamadan sonra yıkım bir tık daha büyük oluyor seni çok iyi anlıyorum biraz kafanı dağıtıcak şeyler bul kendine keyif aldığın şeyler yap kendini hazır hissedince yeniden başla bi gün bizde anne olucaz
Hayırlı kandiller cnm bnmde duam sizlerleBenim gibi umutla bekleyen arkadaslarim bu mubarek kandil gununde birbirimize dua edelim rabbim yuzlerimizi guldursun insallah benim dualarim her zaman sizinle hayirli kandiller...
Amin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallahBenim gibi umutla bekleyen arkadaslarim bu mubarek kandil gununde birbirimize dua edelim rabbim yuzlerimizi guldursun insallah benim dualarim her zaman sizinle hayirli kandiller...
Sagol canim allah razi olsunHayırlı kandiller cnm bnmde duam sizlerle
Amin insallah rabbim yuzumuzu guldursun canimAmin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Amin canım benim de dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahBenim gibi umutla bekleyen arkadaslarim bu mubarek kandil gununde birbirimize dua edelim rabbim yuzlerimizi guldursun insallah benim dualarim her zaman sizinle hayirli kandiller...
Amin insallah rabbim şu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallahAmin canım benim de dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallahkandiliniz mübarek olsun
BEnde de hep var iğneler batıyor inşallah ilaçtan değildir de hazırlanıyordur vücutKızlar dün akşam bide bu akşam adet ağrısı gibi bir ağrı giriyor karnıma sizde de var mı
Korkuyorum erkenden hastalanıcam diye iyice çöktümBEnde de hep var iğneler batıyor inşallah ilaçtan değildir de hazırlanıyordur vücut
Dr lar genelde 15.gün desede burada okuduğum herkes 12.gün öğrenmiş ben 12. günü önce idrar tahlili yapıcam eğer onda çıkarsa kan vericem biri değer yükseliyomu diye erken davrandım çok lan tahlili verdim bebeğim düştü yazmıştı ne kadar doğrudur bilmem ama tedbirli olmakta fayda var 50 den yukarısı idrarda çıkıyomuş yine de sen bilirsin canımKızlar cuma günü aşılamanın 12. Günü.. O gün kan tahlilinde çıkar mı dersiniz? Yoksa pazartesiyi bekleyeyim mi sizce?
Belli olur yapabilirsinKızlar cuma günü aşılamanın 12. Günü.. O gün kan tahlilinde çıkar mı dersiniz? Yoksa pazartesiyi bekleyeyim mi sizce?
Düşük ondan kaynaklı mıdır bilemedim ama Allah korusun bi şey olmasın inş varsa daDr lar genelde 15.gün desede burada okuduğum herkes 12.gün öğrenmiş ben 12. günü önce idrar tahlili yapıcam eğer onda çıkarsa kan vericem biri değer yükseliyomu diye erken davrandım çok lan tahlili verdim bebeğim düştü yazmıştı ne kadar doğrudur bilmem ama tedbirli olmakta fayda var 50 den yukarısı idrarda çıkıyomuş yine de sen bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?