Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim bende araştırma aşamasındayım işlemler hızlı oluyormu peki süreci nasıl oluyor anlatabilirmisin

arkadaşlar hiç aşılamsı tutan yok mu
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesef
selam kızlar benim aşılamam tutmuştu 2014 senesinde.
oğlum var şu an 4 yaşında :)
selam kızlar
ankarada aşılama yapan varmı nereleri tercih ettiniz?
bide özel sağlık sigortası aşılamayı karşılarmı?

canım ben yaptırdım zekayi tahirde
şükür tuttu oğlum 4 yaşında
şimdi 2. için tedaviye başlayacağım

teşekkür ederim bende araştırma aşamasındayım işlemler hızlı oluyormu peki süreci nasıl oluyor anlatabilirmisin
İnfertilite bölümüne gittiğinde bazı testler tetkikler yapılacak tüm bunların tamamlanması 1 ayı buluyor.(Eşinden de sperm testi istenecek).Bana sebepsiz infertilite ile tedaviye başlandı herhangi bir olumsuzluk bulunamadı.Senin de sonuçlarına göre değerlendirecekler.Aşılama süreci ise adetin 2. Ya da 3. Günü doktora gidiyorsun klomen ya da gonalf ile yumurtalarını gelişmesine yardımcı olacak ilaç verecekler yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe gelene kadar kontrole çağıracaklar yeteri kadar büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapmanı isteyecekler çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinden alınan spermi sana enjekte edecekler bu süreçte yaklaşık 2 hafta sürecek.Aklına başka konu takılırsa cevaplayabilirim.

Amin canım. Cuma sonucunu heyecanla bekliyorum
Bugün cuma Kan testi verirsem sonucu pazartesi çıkacak diye kan testi vermeye gitmedim idrar testi yaptım negatif çıktı.Bugün 12. gün.Ancak hiçbir adet belirtim de yok ne göğüsüm ağrıyor ne karın ne belim hiç bir belirti normalde belirtilerim olur ve asla günü şaşmazdı İnşallah pazartesiye kadar regl olmam ve o gün kan testi yaptırırım.Ama idrar testi negatif çıktığı için de umudum bitti

ben de 2014 yılında gittiğimde aşırı kalabalık oluyordu.
şimdi 2 kez gittim infertilite polikliniğine
çok çok sakindi çok şaşırdım

yaa gözünüz aydın çok sevindim darısı 2.ye inşallah
sağlıkla büyüsün paşanızz :)
zekai tahirde nasıl işliyor süreç karışıkmı

çok teşekkür ederim çok açıklaycı oldu.
peki bu aşılamadan önce hani çatlatma iğnesinden sonra ilişki öneriside yapıyolar ya siz bunu denedinizmi
hani ben ilk öyle olsun istiyorum açıkçası aşılama yaptırmadan bir iki kere öyle denenebilir bence
neden direk aşılama diyolar anlamıyorum

yaa gözünüz aydın çok sevindim darısı 2.ye inşallah
sağlıkla büyüsün paşanızz :)
zekai tahirde nasıl işliyor süreç karışıkmı
amin inşallah Allah hepimize nasip etsin.
reglin 2-5. günleri arası herhangi bir gün gidince hemen tedaviye başlamışlardı bana.
pko luyum, eşimde de bir sıkıntı yok.
2014 yılında çok kalabalıktı ultrason için çok sıra bekliyordum ama yarım günde halloluyordu her şey.

tedavi olmuşken yani ilaç kullanıyoruz ya
tutma olasılığı biraz daha yükselsin diye aşılama yapıyorlar
ama bana sormuşlardı aşılama mı istersiniz ilişki mi diye

Böyle tutanların yazmasına çok ihtiyaç duyuyor insan teşekkür ederizevladını Allah bağışlasın yeni tedavi de de jersey istediğin gibi gitsin inşallah

Ben böyle bir talepte bulunmadığım için bu konuda bir fikrim yok.Ama aşılama taraftarıyım çünkü spermler işlemden geçiyor ve en sağlıklı olanlar enjekte ediliyor.Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor.Ben ilk 3 aşılamamda bu tavsiyeye uydum ama hem ben hem eşim stres oluyorduk bu ay ki aşılamamdan sonra sadece bir ya da iki kere ilişki yaşadım.

ben de 2014 yılında gittiğimde aşırı kalabalık oluyordu.
şimdi 2 kez gittim infertilite polikliniğine
çok çok sakindi çok şaşırdım
Ben 2017 aralık ayıydı sanırım gittim amma orası çok boğdu beni niye bilmiyorum hem kalabalık hem hastane koridorları çok dardı Zübeyde daha ferah geliyor Evladına kavuşmana sevindim darısı bizlerin başına inşallah

ya boğmaz mı boğuyor elbette ama gebe kalana kadar gideceğim
özellere güvenmiyorum bebek tedavisinde.
zübeyde de bana ters, bir de ilk bebeğime orda kavuşunca ikinciye de kavuşturur umudu ile gidiyorum

zübeyde de bana ters, bir de ilk bebeğime orda kavuşunca ikinciye de kavuşturur umudu ile gidiyorum
Ben de o zaman çalışıyordum iş yerimden Zekai tahire gitmek daha kolay diye gidiyordum şimdi evdeyim zübeyde daha yakın diye tercih ediyorum.Ben de özellere çok güvenmiyorum Zekai tahir ve Zübeyde tartışmasız en iyi kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi.Biraz zahmet ediyoruz ama daha güvenli geliyor.Benim bugün regl günüm hiçbir belirtim yok inşallah regl olmam da aşılamam tutmuştur.Ama idrar testim negatif çıktı.

yani zübeyde iyi diyosunuz demi peki hangi hocaya gittiniz?
inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız dualarım sizinle

dediklerine harfiyyen katılıyorum canım. özellerden kazık yemiş biri olarak en güzeli devlet hastanesi.
ama gebe kalınca takip için özele gideceğim :)
hadi inşallah gelmez kırmızılar.
benim de aşılamamın 12-13 üncü günlerinde testlerim negatifti.
ancal 16. günde çoook silik çıktı kan vermiştim 83 çıkmıştı.
senin de inşallah olmuştur.

siz hangi hocaya gidiyodunuz zekai tahirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…