- Konu Sahibi casperayse
-
İnşallahAğzın bal yesin inşallah hepimizin tutar biz de bir daha uğramayız buraya
teşekkür ederim bende araştırma aşamasındayım işlemler hızlı oluyormu peki süreci nasıl oluyor anlatabilirmisinBaşka bir yer denemediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ancak tahlillerimi Zekai Tahir Burak’ta yaptırdım orası aşırı derecede kalabalık oluyor randevu almanında pek önemi olmuyor kim önce girerse pek düzen yok.Ama Zübeyde Hanım daha sistemli bu konuda.
arkadaşlar hiç aşılamsı tutan yok mu
selam kızlar benim aşılamam tutmuştu 2014 senesinde.Ben de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesef
selam kızlar
ankarada aşılama yapan varmı nereleri tercih ettiniz?
bide özel sağlık sigortası aşılamayı karşılarmı?
İnfertilite bölümüne gittiğinde bazı testler tetkikler yapılacak tüm bunların tamamlanması 1 ayı buluyor.(Eşinden de sperm testi istenecek).Bana sebepsiz infertilite ile tedaviye başlandı herhangi bir olumsuzluk bulunamadı.Senin de sonuçlarına göre değerlendirecekler.Aşılama süreci ise adetin 2. Ya da 3. Günü doktora gidiyorsun klomen ya da gonalf ile yumurtalarını gelişmesine yardımcı olacak ilaç verecekler yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe gelene kadar kontrole çağıracaklar yeteri kadar büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapmanı isteyecekler çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinden alınan spermi sana enjekte edecekler bu süreçte yaklaşık 2 hafta sürecek.Aklına başka konu takılırsa cevaplayabilirim.teşekkür ederim bende araştırma aşamasındayım işlemler hızlı oluyormu peki süreci nasıl oluyor anlatabilirmisin
Bugün cumaAmin canım. Cuma sonucunu heyecanla bekliyorum
ben de 2014 yılında gittiğimde aşırı kalabalık oluyordu.Başka bir yer denemediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ancak tahlillerimi Zekai Tahir Burak’ta yaptırdım orası aşırı derecede kalabalık oluyor randevu almanında pek önemi olmuyor kim önce girerse pek düzen yok.Ama Zübeyde Hanım daha sistemli bu konuda.
yaa gözünüz aydın çok sevindim darısı 2.ye inşallahselam kızlar benim aşılamam tutmuştu 2014 senesinde.
oğlum var şu an 4 yaşında :)
canım ben yaptırdım zekayi tahirde
şükür tuttu oğlum 4 yaşında
şimdi 2. için tedaviye başlayacağım
çok teşekkür ederim çok açıklaycı oldu.İnfertilite bölümüne gittiğinde bazı testler tetkikler yapılacak tüm bunların tamamlanması 1 ayı buluyor.(Eşinden de sperm testi istenecek).Bana sebepsiz infertilite ile tedaviye başlandı herhangi bir olumsuzluk bulunamadı.Senin de sonuçlarına göre değerlendirecekler.Aşılama süreci ise adetin 2. Ya da 3. Günü doktora gidiyorsun klomen ya da gonalf ile yumurtalarını gelişmesine yardımcı olacak ilaç verecekler yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe gelene kadar kontrole çağıracaklar yeteri kadar büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapmanı isteyecekler çatlatma iğnesinden 36 saat sonra eşinden alınan spermi sana enjekte edecekler bu süreçte yaklaşık 2 hafta sürecek.Aklına başka konu takılırsa cevaplayabilirim.
hangi günler gittiniz sizben de 2014 yılında gittiğimde aşırı kalabalık oluyordu.
şimdi 2 kez gittim infertilite polikliniğine
çok çok sakindi çok şaşırdım
amin inşallah Allah hepimize nasip etsin.yaa gözünüz aydın çok sevindim darısı 2.ye inşallah
sağlıkla büyüsün paşanızz :)
zekai tahirde nasıl işliyor süreç karışıkmı
salı ve cuma idi sanırımhangi günler gittiniz siz
tedavi olmuşken yani ilaç kullanıyoruz yaçok teşekkür ederim çok açıklaycı oldu.
peki bu aşılamadan önce hani çatlatma iğnesinden sonra ilişki öneriside yapıyolar ya siz bunu denedinizmi
hani ben ilk öyle olsun istiyorum açıkçası aşılama yaptırmadan bir iki kere öyle denenebilir bence
neden direk aşılama diyolar anlamıyorum
Böyle tutanların yazmasına çok ihtiyaç duyuyor insan teşekkür ederizselam kızlar benim aşılamam tutmuştu 2014 senesinde.
oğlum var şu an 4 yaşında :)
canım ben yaptırdım zekayi tahirde
şükür tuttu oğlum 4 yaşında
şimdi 2. için tedaviye başlayacağım
Ben böyle bir talepte bulunmadığım için bu konuda bir fikrim yok.Ama aşılama taraftarıyım çünkü spermler işlemden geçiyor ve en sağlıklı olanlar enjekte ediliyor.Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor.Ben ilk 3 aşılamamda bu tavsiyeye uydum ama hem ben hem eşim stres oluyorduk bu ay ki aşılamamdan sonra sadece bir ya da iki kere ilişki yaşadım.çok teşekkür ederim çok açıklaycı oldu.
peki bu aşılamadan önce hani çatlatma iğnesinden sonra ilişki öneriside yapıyolar ya siz bunu denedinizmi
hani ben ilk öyle olsun istiyorum açıkçası aşılama yaptırmadan bir iki kere öyle denenebilir bence
neden direk aşılama diyolar anlamıyorum
Ben 2017 aralık ayıydı sanırım gittim amma orası çok boğdu beni niye bilmiyorumben de 2014 yılında gittiğimde aşırı kalabalık oluyordu.
şimdi 2 kez gittim infertilite polikliniğine
çok çok sakindi çok şaşırdım
ya boğmaz mı boğuyor elbette ama gebe kalana kadar gideceğimBen 2017 aralık ayıydı sanırım gittim amma orası çok boğdu beni niye bilmiyorumhem kalabalık hem hastane koridorları çok dardı Zübeyde daha ferah geliyor Evladına kavuşmana sevindim darısı bizlerin başına inşallah
Ben de o zaman çalışıyordum iş yerimden Zekai tahire gitmek daha kolay diye gidiyordum şimdi evdeyim zübeyde daha yakın diye tercih ediyorum.Ben de özellere çok güvenmiyorum Zekai tahir ve Zübeyde tartışmasız en iyi kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi.Biraz zahmet ediyoruz ama daha güvenli geliyor.Benim bugün regl günüm hiçbir belirtim yok inşallah regl olmam da aşılamam tutmuştur.Ama idrar testim negatif çıktı.ya boğmaz mı boğuyor elbette ama gebe kalana kadar gideceğim
özellere güvenmiyorum bebek tedavisinde.
zübeyde de bana ters, bir de ilk bebeğime orda kavuşunca ikinciye de kavuşturur umudu ile gidiyorum
yani zübeyde iyi diyosunuz demi peki hangi hocaya gittiniz?Ben böyle bir talepte bulunmadığım için bu konuda bir fikrim yok.Ama aşılama taraftarıyım çünkü spermler işlemden geçiyor ve en sağlıklı olanlar enjekte ediliyor.Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor.Ben ilk 3 aşılamamda bu tavsiyeye uydum ama hem ben hem eşim stres oluyorduk bu ay ki aşılamamdan sonra sadece bir ya da iki kere ilişki yaşadım.
dediklerine harfiyyen katılıyorum canım. özellerden kazık yemiş biri olarak en güzeli devlet hastanesi.Ben de o zaman çalışıyordum iş yerimden Zekai tahire gitmek daha kolay diye gidiyordum şimdi evdeyim zübeyde daha yakın diye tercih ediyorum.Ben de özellere çok güvenmiyorum Zekai tahir ve Zübeyde tartışmasız en iyi kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi.Biraz zahmet ediyoruz ama daha güvenli geliyor.Benim bugün regl günüm hiçbir belirtim yok inşallah regl olmam da aşılamam tutmuştur.Ama idrar testim negatif çıktı.
siz hangi hocaya gidiyodunuz zekai tahirdeya boğmaz mı boğuyor elbette ama gebe kalana kadar gideceğim
özellere güvenmiyorum bebek tedavisinde.
zübeyde de bana ters, bir de ilk bebeğime orda kavuşunca ikinciye de kavuşturur umudu ile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?