- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi casperayse
-
ya canım belli bir hoca seçemiyorsunsiz hangi hocaya gidiyodunuz zekai tahirde
bende onu sevmiyorum ya peki alttan muayene durumu oluyomu aşılamadan önceya canım belli bir hoca seçemiyorsun
Sana ait bir dosya oluyor
tedavi aşamaları tek tek yazıyo
hangi doktora denk gelirsen dosyana bakıp değerlendiriyorlar.
canım sen hangi doktora gidiyosun zübeydede memnunmusunBen de o zaman çalışıyordum iş yerimden Zekai tahire gitmek daha kolay diye gidiyordum şimdi evdeyim zübeyde daha yakın diye tercih ediyorum.Ben de özellere çok güvenmiyorum Zekai tahir ve Zübeyde tartışmasız en iyi kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi.Biraz zahmet ediyoruz ama daha güvenli geliyor.Benim bugün regl günüm hiçbir belirtim yok inşallah regl olmam da aşılamam tutmuştur.Ama idrar testim negatif çıktı.
yok canım direk aşılamayı yapıyorlarbende onu sevmiyorum ya peki alttan muayene durumu oluyomu aşılamadan önce
çatlatma iğnesini nerenden vuruluyosun bide kime vurduruyosun sağlık ocağınamı :)yok canım direk aşılamayı yapıyorlar
zaten 36 saat öncesinde muayene etmiş oluyorlar yumurta 18-22 mm arası olmuşsa çatlatma iğnesi yazıyor, saat kaçta yaptırman gerektiğini söylüyor, 1.5 gün sonra da gel aşılama yapacağız diyor.
Canım infertilite de doktorun bir önemi yok o sadece tetkikleri yaptırıyor aşılama olacağı zaman ise forum doldurup seni diğer binaya aşılama odasına gönderiyor orda da tek oda ve tek doktor oluyor ve doktorlar sürekli değişiyor.2 tane sabit hemşiresi var onlar dosyalıyor.İnfertilitede Gülşah Elif Diktaşa gidiyorum sakin bir doktor ve sorularına cevap veriyor.canım sen hangi doktora gidiyosun zübeydede memnunmusun
Ayy hadi inşallah heyecanlandım yazdığını okuyunca.Bayadır uğraşıyorum yıprandım bu konuda.Peki hiç belirtin var mıydı? Benim şuan ne göğüs ağrım ne başka bir şey hiçbir şey yok.Normal günlerimde gibiyim.Ama 3-4 gün önce adet olacak gibi sancım oldu o kadar o da geçti.dediklerine harfiyyen katılıyorum canım. özellerden kazık yemiş biri olarak en güzeli devlet hastanesi.
ama gebe kalınca takip için özele gideceğim :)
hadi inşallah gelmez kırmızılar.
benim de aşılamamın 12-13 üncü günlerinde testlerim negatifti.
ancal 16. günde çoook silik çıktı kan vermiştim 83 çıkmıştı.
senin de inşallah olmuştur.
özeldede ne kadara mal oluyo bilmiyorumki koruya gittim geçen kanamam olduğundaCanım infertilite de doktorun bir önemi yok o sadece tetkikleri yaptırıyor aşılama olacağı zaman ise forum doldurup seni diğer binaya aşılama odasına gönderiyor orda da tek oda ve tek doktor oluyor ve doktorlar sürekli değişiyor.2 tane sabit hemşiresi var onlar dosyalıyor.İnfertilitede Gülşah Elif Diktaşa gidiyorum sakin bir doktor ve sorularına cevap veriyor.
Bazı kızlar önceden özele yaptırmışlar aşılamayı tutmamış gelmişler özelin yaptığı aşılamayı devlet saymıyor devlet ilk aşılama gibi başlıyorlar.
Memnun musun dersen bildiğin devlet hastanesi mantığı özel hastane gibi özel ilgi yok ama ben işlerinde uzman ve iyi hastane diye gidiyorum.
Senin sonuçlarına göre karar veriliyor canım.Bazılarına direk tüp bebeği kararı veriliyor bazılarına normal aşılama bazılarına raporlu aşılama bu kişinin sonuçlarına göre değişiyor.En uzun süreç benim gibi sebepsiz olanlar bir de benim doğal yolla olan gebeliğim var onlar için olumlu bu ama düşük ile sonuçlanmıştı.Benim 3 kez klomen ile aşılama oldu tutmadı.Şimdi gonalf a geçtik bir iki bunu da deneyip öyle tüp bebek sanırım.Ki inşallah gerek kalmaz diğer denemelere tutmasını umuyorum.özeldede ne kadara mal oluyo bilmiyorumki koruya gittim geçen kanamam olduğunda
özel sigortam var ama aşılamayı karşılamıyomuş
telefondada fiyat vermiyolarmış sırf fiyat öğrenmek içinde oraya gidemicem valla
olmadı aşılama devlette olur takip özelde
bide kaç aşılama hakkımız var devlette istesek 1 taneden sonra tüp bebeğe geçebiliyomuyuz acaba
benim de hiç belirtim yoktuAyy hadi inşallah heyecanlandım yazdığını okuyunca.Bayadır uğraşıyorum yıprandım bu konuda.Peki hiç belirtin var mıydı? Benim şuan ne göğüs ağrım ne başka bir şey hiçbir şey yok.Normal günlerimde gibiyim.Ama 3-4 gün önce adet olacak gibi sancım oldu o kadar o da geçti.
Senin de ikinci bebiş haberini en kısa zamanda alırız inşallah
kalçadan yapılan da var, acilde yaptırmıştım ben.çatlatma iğnesini nerenden vuruluyosun bide kime vurduruyosun sağlık ocağınamı :)
yumurtalarada alttan bakarlar demi :)
eşinde bir sorun yoksa eğer direk tedaviye başlarlar bencepeki kızlar size bişey sorucam ben eğer aşılama yada çatlatma iğnesiyle tedaviye başlamak istersem direk adetimin 3.gunu gitsem daha once hic gitmemis olsam bile olurmu sizce onceki sonuclsrimda elimde olcak tabiki
Yoksa ilk gittigimde oylesinemi gitmis olmam gerekiyor konusmak icin
gazamız mübarek ola o zaman :)))kalçadan yapılan da var, acilde yaptırmıştım ben.
kendin yaptığın da var
doktor hangisini uygun bulursa artık
yumurtalara da tabi ki alttan bakılıyo kaçarı yok :)
eşimde sorun canım :/eşinde bir sorun yoksa eğer direk tedaviye başlarlar bence
İnfertiliteden alman lazım canım.Doktorlar bazen gebe polikinliği bazen infertilite de olabiliyor o da senin adet olduğun tarihle alakalı infertilite de hangi doktorlar varsa o hafta şansına.Dediğim gibi orası ile çok bir iş olmuyor onlar sadece tetkikleri yaptıktan sonra aşılama odasına sevk ediyor ve aşılama sürecin o odada geçiyor.
peki kızlar size bişey sorucam ben eğer aşılama yada çatlatma iğnesiyle tedaviye başlamak istersem direk adetimin 3.gunu gitsem daha once hic gitmemis olsam bile olurmu sizce onceki sonuclsrimda elimde olcak tabiki
Yoksa ilk gittigimde oylesinemi gitmis olmam gerekiyor konusmak icin
Cok sagol canim bide su alintiladigim soruyuda cevaplarmisin cunku asilama yaparsam devleti tercih etmeye karar verdim hem zubeydede yakinİnfertiliteden alman lazım canım.Doktorlar bazen gebe polikinliği bazen infertilite de olabiliyor o da senin adet olduğun tarihle alakalı infertilite de hangi doktorlar varsa o hafta şansına.Dediğim gibi orası ile çok bir iş olmuyor onlar sadece tetkikleri yaptıktan sonra aşılama odasına sevk ediyor ve aşılama sürecin o odada geçiyor.
Tüm tetkiklerin yapılmış ise adetin 3. Günü yine infertilite ye gideceksin aynı gün seni aşılama odasına yönlendirecek.Sen aşılama odasına gidip muayene olacaksın ve ilacın yazılacak sana anlatacaklar ne yapman gerektiğini onların dediği gün ve saatte kontrollerine gideceksin.Cok sagol canim bide su alintiladigim soruyuda cevaplarmisin cunku asilama yaparsam devleti tercih etmeye karar verdim hem zubeydede yakin
tamam canım çok sağol bilgilendirdiğin içinTüm tetkiklerin yapılmış ise adetin 3. Günü yine infertilite ye gideceksin aynı gün seni aşılama odasına yönlendirecek.Sen aşılama odasına gidip muayene olacaksın ve ilacın yazılacak sana anlatacaklar ne yapman gerektiğini onların dediği gün ve saatte kontrollerine gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?