Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy canımmm nasıl umut buldum şuan var ya Allah ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallah. Doktorum vu ayın sonunda kanda baktır dedi ama Perşembe 28 i adet tarihim.

Yarın kan testi verin bence belirtilerinizde gayet güzel. Umarıö tutmuştur
İlk aşılamalar tutmaz çok diyorlar bende pek umutlu değildim ama günler geçtikçe insan heyecan yapıyor.
İnşallah canım.
Senin aşılamanın kaçıncı günü belirtilerin nasıl?

Event canım ilk oldu. İnşallah dediğin gibi çıkar. Karın ağrısı sol kasık ağrısı ve belağrısı var. Göğüs ağrısı da var tabi.
Beklemek çok zor tahmin edebiliyorum bir an önce emin olmak ister insan kan testi yaptırabilir sen yarın daha net çıkar ama zorsa iki gün daha testle takip et ayyy inşallah hamilesindir sonuç kesinleşince buradan yazar mısın bize de umut oluyor

İlk aşılamalar tutmaz çok diyorlar bende pek umutlu değildim ama günler geçtikçe insan heyecan yapıyor.
İnşallah canım.
Senin aşılamanın kaçıncı günü belirtilerin nasıl?
Nasip sanırım çok farketmiyor. Benim 2. Daha önce kimyasal gebeliğimde oldu. Sebepsiz infertlite ilk aşılamamda nettim tutmadığı konusunda ama şuan aradayım 7.günüm. 5. Günden itibaren artan Kasık ağrım var bakalım nasip bence test verip netleştirin. Yada bekleyin tabi. İyi sonuç alırsınız umarım.

Kan testi istiyorum ama aşılama yapan dr. 31 Martta yap dedi. Ozamana baya ara var aslında. Perşembe adetim başlangıç günü 28 i.
Testle takip etmekte mantıklı. İnşallah canım dileklerin için çok sağol. Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün.
Sonuç kesinleşince elbet yazarım. Aslında sürekli giriyorum ,foruma vakit geçiriyorum.

Bende kasık ağrısı iyi bir belirti. Çünkü kasık ağrım bende hiç geçmedi. Yani iyi işaret olmasını istiyorum gönlümden
Bıçak gibi saplanan iki sancım olmuştu. Biri aşılamanın 3. Günü yürümeyi bile zorlaştırdı. İkincisi dün gece lavaboda . Umarım senden de güzel haberler alırız bu ay

Bu ara ben de hep buradayım insan yakınlarına aşılama sürecinden bahsetmeyince konuşacak birini bulamıyo 31 i geç olmuyomu burada okuduğum herkesin Dr u en geç 15.gün kan testi istemiş

Bu ara ben de hep buradayım insan yakınlarına aşılama sürecinden bahsetmeyince konuşacak birini bulamıyo 31 i geç olmuyomu burada okuduğum herkesin Dr u en geç 15.gün kan testi istemiş
Aynen canım anlatacak kimse yok insan daralıyor bunalıyor. Burda bir nebzede olsa paylaşarak rajatlıoruz birbirimize destek oluyoruz.
Zaten 31i pazara denk geliyor. Bekleyemem sanırım ben. Pazartesi sorucam dr.uma kan testi için.

En iyisi erkenden öğrenip sonuç olumluysa ona göre dikkat etmek

En iyisi erkenden öğrenip sonuç olumluysa ona göre dikkat etmek
Ev3t canım haklisin. Birde günde bir bardak süt içmek gebelik için tutunma için iyi diyorlar.
Ben her gece süt içiyorum aksatmadan . Tabi herkesin bünyesi farklı. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Sen aşılamanı oldun mu canım sayfaları olurken ay sonu olur herhalde yazmışsın hangi güne randevun?
A Alinay
Yarın kontrolüm var c.tesi gitmiştim en son çarşamba aşılama yaparız büyük ihtimalle dedi yarın belli olacak inşallah günüm ve ben fazla taktım sanırım duygularım hatsafhada aşılama olmadan böyleyim olunca nolucak hiç bilmiyorum ben her konuda kendimi dizginlemeyi başarırım duygularımı kontrol ederim hayal kırıklığına uğramamak adına umutlandırmak kendimi ama hayatımda hiç bişey için bu kadar umutlanmadım sanki kesin tutucak gibi geliyor bu da beni çok korlutuyo

Bi de kesinlikle bişeye uzanma oda iyi değilmiş

Aşılamadan önce bende çok takmıştım kafaya . Evde tek konuşulan konu neredeyse buydu. Aşılamadan sonra hiç endişem kalmadı ne heyecan ne belirti arama vs. Sadece burada yazılanları okudum bir kaç şey paylaştım. Ama iki günden beri tekrar bit heyecan sardı nedensiz.
Allah inşallah umutlarını boşa çıkarmasın canım. Yarın ki randevunda çok güzel geçsin.

Çok sağ ol canım inşallah hepimiz için güzel olsun herşey

Kızlar bugün regl oldum 4. Aşılamam da tutmadı. Allah büyük hayırlısı diyorum artık.
Üzülme lütfen,inan hepimiz aynıyız, aldığım ilaçlardan manyağa döndüm, çabucak sinirleniveriyorum herşeye, eşim şikayetçi bebek kelimesini duymak bile istemiyor artık..Ama olucak inşallah olacak, aşılama olmaz tüp bebek olur sabret..

Son düzenleme:
İnşallah hamilesindir canım, 10.gün erken değil aslında bence,ama umutlanmadırmak da istemem, kan tahlili mi yapsan salı gününe

Evet kafam dağılıyor biraz tabi içim kan ağlıyor yüzümde gülümseme misafirlere karşı tuhaf bir haldeyim yani ama dediğin gibi bunu unutup yeniden aşılamaya odaklanmak kolay olacak salı günü için randevu aldım tekrardan başlayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…