- Konu Sahibi casperayse
-
Aynen aldığımız ilaçlardan, stresten, bir umut etmek ,bir hayal kırıklığı psikolojimizi alt üst etti benim eşim de kızıyor çok strese giriyorsun diye ama elimde olmuyor.Bakalım salı günü tekrardan 5. Aşılama için gideceğim.Ramazanda ara veririm sanırım.Üzülme lütfen,inan hepimiz aynıyız, aldığım ilaçlardan manyağa döndüm, çabucak sinirleniveriyorum herşeye, eşim şikayetçi bebek kelimesini duymak bile istemiyor artık..Ama olucak inşallah olacak, aşılama olmaz tüp bebek olur sabret..
Yarın dr. A gidip sorucam canım. Sonucu yazarım size. İnşallah tutmuştur bu ay.İnşallah hamilesindir canım, 10.gün erken değil aslında bence,ama umutlanmadırmak da istemem, kan tahlili mi yapsan salı gününe
Kan verdiniz mi acaba? Benim bugun 8. Günüm aşılamada. Test yaptım ama silik bile çıkmadı malesef. Testte silik gördüğümde kan testi vermeyi düşünüyorum açıkcası. Siz ne yaptınız umarım vermişsinizdir bugun tahlil.Yarın dr. A gidip sorucam canım. Sonucu yazarım size. İnşallah tutmuştur bu ay.
Merhaba,Kan verdiniz mi acaba? Benim bugun 8. Günüm aşılamada. Test yaptım ama silik bile çıkmadı malesef. Testte silik gördüğümde kan testi vermeyi düşünüyorum açıkcası. Siz ne yaptınız umarım vermişsinizdir bugun tahlil.
test yaptın mıBazen idrarda çıkmaya biliyormuş canım. Inşallah olmazsın bebişin tutunmustur canım.asilama gününü saymazsam benimde bugün 10.günüm pazartesi test yaparım belki
Korkma canım eğer tutmuşsa anı korkudan bi sıkıntı olmaz inşallah,Ben de 24 mart.. Hayırlısı bakalım.. Yalnız yaptırdığım gğn yani dün ani bi refleks olarak korkudan çığlık attım.. İşk aşılamamız ve canım sıkıldı ya tutmazsa diyesizce etkilenir mi korkudan?
benim de 21 mart, zaman geçmek bilmiyoMerhaba kızlar bende 20 martta ilk aşılamamı yaptırdım sonucumu bekliyorum
Dün aşılama gününü sayarsam 13.gündü kan verdim negatif cıktı.progestani bıraktım adetim gelsin diye.gelince 2.aşılamaya geçecez canim6test yaptın mı
sağlık olsunDün aşılama gününü sayarsam 13.gündü kan verdim negatif cıktı.progestani bıraktım adetim gelsin diye.gelince 2.aşılamaya geçecez canim6
Doktorum yükselebilir 2 gün sonra tekrar baktır dedi ama hiç ihtimal vermiyorum olsa çıkardı sanırım. 2 ay sonra tekrar aşılama deneyeceğizBugun 10. Günümdü. 2.aşılamam 5 yumurta ile aşılama yapmıştık. Sonuç 0.743 malesef.
Bugun 10. Günümdü. 2.aşılamam 5 yumurta ile aşılama yapmıştık. Sonuç 0.743 malesef.
[/QUOTE üzülme canım stres çok etkiliyor çünkü, doktorun bu ay dinlen dedi mi?forumlarda okuduysan en çok mola aylarında hamile kalıyorlar, 5 yumurta çok iyi maşallah, bence şansın yüksek..
Benim ilk aşılamamda 5. Günden itibaren göğüs hassasiyetim geçti. Aksi gibi bu sefer de arttı dokunamayacak derecede ağrıyor. Bu belirtiye çok aldanmıştım kaşık ağrımda 5. Günden itibaren arttı. Çok umutlanmıştım. Olmadı malesefBen de hiç bir farklılık hissetmiyorum, geçen sefer göğüslerimde inanılmaz hassasiyet ve ağrı vardı ümitliydim o yüzden..bu kez o da yok
Olsa çıkardı Heralde en azından 0lı olmazdıDoktorun bekle demiş belki artar değerin canım.geç döllenme oluşmuş olabilir.
Benim daha çok erken 6. Günüm..dün idrar testi yaptım ilacın etkisi geçmemiş hala. 10 günde geçiyomuş diyolar ama kiminin çok daha erken geçiyo forumlardan gördüğüm kadarıyla..sende ilacın etkisi ne zaman geçti?Olsa çıkardı Heralde en azından 0lı olmazdısizin kaçıncı gün baktırdınız mı tahlil
Ben 8. Gün idrar testi yaptım silik bile çıkmadk Bende daha çabuk geçiyor sanırım ilacın etkisiBenim daha çok erken 6. Günüm..dün idrar testi yaptım ilacın etkisi geçmemiş hala. 10 günde geçiyomuş diyolar ama kiminin çok daha erken geçiyo forumlardan gördüğüm kadarıyla..sende ilacın etkisi ne zaman geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?