Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 8. Gün idrar testi yaptım silik bile çıkmadk Bende daha çabuk geçiyor sanırım ilacın etkisi
Geçenki değerim de 0.3 tü 10. Gün
Geçen sefer ben 12. Gün yaptım, 0.1den küçük çıktı 4 yıldır olmuyo benim yaşım da 37 oluyor, şansım düşük gibi ama Allah büyük, ol dediğinde oluverir. Sen daha gençsindir muhakkak, üzülme yani.

Benim de 2 sene oldu. Nasibimiz ne zaman gelecek çok merak ediyorum gerçekten. Bi sorun mu var demeye başladım artık allah yardımcımız olsun çok zor süreçler gerçekten

Tüp bebek düşünüyormusunuz ben 3. Aşılamadan sonra düşünmeye başlayacağım sanırım hiç girmek istemiyorum o sürece ama durum ona doğru gidiyor

Benim doktorum aşılamayı sadece bir kez önerdi eğer tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz.

kızlar aşılamada spermler ne zaman alınıyor? tam ovülasyon tarihimde eşim şehir dışında olacak ve biz bu ay aşılama düşünüyorduk eğer regl olursam. önceden alınabiliyor mu? hiçbir bilgi bulamadım

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben tüm tedavilerimi özel poliklinikte yapıyorum. Tüp bebekte SGK desteği alabilmek için aşılamaların devlette mi olması gerekiyor bu konuda fikri olan var mı?

Sperm yıkama işlemi 2 saatlik gibi bir sürede oluyor yani biz 9 da verip 11 de almıştık. Aynı gün içinde verilmesi gerekiyor

Sperm yıkama işlemi 2 saatlik gibi bir sürede oluyor yani biz 9 da verip 11 de almıştık. Aynı gün içinde verilmesi gerekiyor
ya bi doktora gitmştim üünvde. adetin 2.günü gel eşinde 3 günlük perhizle gelsin biraz sperm toplayalım demişti. yanlış mı anladım acaba ben

Merhaba, ben de cuma günü aşılama yaptıracağım. 5 yumurtam var çatlama düzeyinde. Eşimde problem yok, benim tüplerde problem yok sadece pko var dedi doktor ama yumurta gelişince problem olmuyor demişti. Oluştu yumurtalarım. İnşallah tutar

İnşallah

Neden bir kez çok az değil mi zaten ilk aşılamafa tutma oranı çok düşükmüş ikinci daha yüksekmiş
Çikolata kistim var doktorum aşılama için bile düşük ihtimal verdi o yüzden bir kez deniyoruz. Bana kalsa iki kere denerdim. Beş kere deneyen var o kadar beklemezdim tabi yine herkesin kendi tercihi

Çikolata kistim var doktorum aşılama için bile düşük ihtimal verdi o yüzden bir kez deniyoruz. Bana kalsa iki kere denerdim. Beş kere deneyen var o kadar beklemezdim tabi yine herkesin kendi tercihi
Anladım canım inşallah ilk denememde hamile kalırsın Allah bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın

Merhaba güzel hanımlar. Ben evli değilim konuyla da bir alakam yok ama size moral olur belki diye komşumu anlatmak istedim.
Karşı komşumun çocuğu olmuyordu. Aşılama yaptırıyordu ve ondan görüyordum ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu. Hiç tutmadı en son yeter benim canım gidiyor bir müddet aşılama yaptırmayacam dedi. 7-8 ay sonra yine gündeme geldi. Kocasıyla para biriktirmişler istanbulda iyi bir hastaneye gideceklerdi kendileri adanadaydı. Bavullarını hazırlamaya başladı bende yardımcı oldum orada konaklayacaklardı bide. Sonra rastgele bana dedi ki canım elmalı kurabiye çekti gidip alalım. Gittik aldık aşeriyormuş meğerse. 2 gün sonra da yine rastgele test yaptı baktık ki pozitif :) imkansız oldu inanamadı bayıldı, kocası bile yalan söylüyorsun dedi. Şimdi 1 yaşında sağlıklı bir kız çocukları var ve biriktirdikleri parayla da altlarına arabayı çektiler mutlu mesut yaşıyorlar.
Rabbim inşallah sizde de bu mutluluğu tatmayı nasip eder. Siz yeterki inanın gerisi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…