- Konu Sahibi casperayse
-
Geçen sefer ben 12. Gün yaptım, 0.1den küçük çıktıBen 8. Gün idrar testi yaptım silik bile çıkmadk Bende daha çabuk geçiyor sanırım ilacın etkisi
Geçenki değerim de 0.3 tü 10. Gün
Benim de 2 sene oldu. Nasibimiz ne zaman gelecek çok merak ediyorum gerçekten. Bi sorun mu var demeye başladım artık allah yardımcımız olsun çok zor süreçler gerçektenGeçen sefer ben 12. Gün yaptım, 0.1den küçük çıktı4 yıldır olmuyo benim yaşım da 37 oluyor, şansım düşük gibi ama Allah büyük, ol dediğinde oluverir. Sen daha gençsindir muhakkak, üzülme yani.
Tüp bebek düşünüyormusunuz ben 3. Aşılamadan sonra düşünmeye başlayacağım sanırım hiç girmek istemiyorum o sürece ama durum ona doğru gidiyorGeçen sefer ben 12. Gün yaptım, 0.1den küçük çıktı4 yıldır olmuyo benim yaşım da 37 oluyor, şansım düşük gibi ama Allah büyük, ol dediğinde oluverir. Sen daha gençsindir muhakkak, üzülme yani.
Neden bir kez çok az değil mi zaten ilk aşılamafa tutma oranı çok düşükmüş ikinci daha yüksekmişBenim doktorum aşılamayı sadece bir kez önerdi eğer tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz.
Sperm yıkama işlemi 2 saatlik gibi bir sürede oluyor yani biz 9 da verip 11 de almıştık. Aynı gün içinde verilmesi gerekiyorkızlar aşılamada spermler ne zaman alınıyor? tam ovülasyon tarihimde eşim şehir dışında olacak ve biz bu ay aşılama düşünüyorduk eğer regl olursam. önceden alınabiliyor mu? hiçbir bilgi bulamadım
ya bi doktora gitmştim üünvde. adetin 2.günü gel eşinde 3 günlük perhizle gelsin biraz sperm toplayalım demişti. yanlış mı anladım acaba benSperm yıkama işlemi 2 saatlik gibi bir sürede oluyor yani biz 9 da verip 11 de almıştık. Aynı gün içinde verilmesi gerekiyor
Sperm tahlili yaptırcaktır eşiniz için. Onun için 3 günlük perhiz gerekiyorya bi doktora gitmştim üünvde. adetin 2.günü gel eşinde 3 günlük perhizle gelsin biraz sperm toplayalım demişti. yanlış mı anladım acaba ben
peki tüp bebek için demiş olabilr mi?Sperm tahlili yaptırcaktır eşiniz için. Onun için 3 günlük perhiz gerekiyor
Aşılama oldunuz mu. Tüp bebek için dememiştir yokpeki tüp bebek için demiş olabilr mi?
yok olmadım. aşılama için gitmiştim ama başı çok kalabalıktı öyle gel aşılamaya başlayalım demişti.dedğin gibi sperm testi için demiş olabilirAşılama oldunuz mu. Tüp bebek için dememiştir yok
İnşallahMerhaba, ben de cuma günü aşılama yaptıracağım. 5 yumurtam var çatlama düzeyinde. Eşimde problem yok, benim tüplerde problem yok sadece pko var dedi doktor ama yumurta gelişince problem olmuyor demişti. Oluştu yumurtalarım. İnşallah tutar
Çikolata kistim var doktorum aşılama için bile düşük ihtimal verdi o yüzden bir kez deniyoruz. Bana kalsa iki kere denerdim. Beş kere deneyen var o kadar beklemezdim tabi yine herkesin kendi tercihiNeden bir kez çok az değil mi zaten ilk aşılamafa tutma oranı çok düşükmüş ikinci daha yüksekmiş
Anladım canım inşallah ilk denememde hamile kalırsın Allah bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasınÇikolata kistim var doktorum aşılama için bile düşük ihtimal verdi o yüzden bir kez deniyoruz. Bana kalsa iki kere denerdim. Beş kere deneyen var o kadar beklemezdim tabi yine herkesin kendi tercihi
Amin inşallah. Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinAnladım canım inşallah ilk denememde hamile kalırsın Allah bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın
Bu aşılama da tutmazsa tüp bebek düşüncez, inşallah tutar da bi daha bu streslere maruz kalmam..İnşallah hepimizinki tutsunTüp bebek düşünüyormusunuz ben 3. Aşılamadan sonra düşünmeye başlayacağım sanırım hiç girmek istemiyorum o sürece ama durum ona doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?