- 17 Mart 2022
- 716
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
-
Sonuç ne çıktı bende adetin 19.gündeyimAynen bi türlü bekleyemiyorum daha adetin 19. Günündeyim test yapıyorum
Düşündüğüm şey bunun da bit imtahan olduğu. Başka bişey gelmiyor aklıma)
İnşAllah can. Mənim ağrılarım başlıyb beldə qarında ayağdaMen de Azerbaycanliyam. Ele bugun ovitrelle vurdum. Bir dene 18 mm follikul var idi. Xeyirlisi olsun InsaAllah
Daha ne çıkacak negatif. Şimdi pozitif çıkmazki varsa bile çıkmaz çokk erken daha))Sonuç ne çıktı bende adetin 19.gündeyim
Canım sen test yaptın mı? Yaptıysan sonucu yazar mısın?Sadece göğüslerimde hafif bir ağrı var ama bu zaten adet öncesinde de oluyor malesef o yüzden pek umutlu değilim
Xeyirlisi olsun(Daha ne çıkacak negatif. Şimdi pozitif çıkmazki varsa bile çıkmaz çokk erken daha))
Əminn) niyə üzgün smaylik?Xeyirlisi olsun(
Yeqin hamilelik gozleyirdin aybaşi oldun deye. Yoxsa uzulesi birsey yoxduki her ay yeni umidƏminn) niyə üzgün smaylik?
Yoxe mən sənə deyirdimki niyə üzgün smaylik qoymusanYeqin hamilelik gozleyirdin aybaşi oldun deye. Yoxsa uzulesi birsey yoxduki her ay yeni umid
Yok yapmadım adet ağrılarım var zaten bu ayda olmadı büyük ihtimalCanım sen test yaptın mı? Yaptıysan sonucu yazar mısın?
Uzuntun varsa paylaşmagaYoxe mən sənə deyirdimki niyə üzgün smaylik qoymusan
Boş verHhah vallah başa düşmerəm
8 Mart'ta vuruldum göğüs uclarimda ağrı var dokununca , beyaz akintilarim oluyor arada9 martta vuruldum bugün 11.günüm şeffaf akıntım var sizde ne gibi belirtiler var
Benim bata 1-2 gün kalınca göğüslerim ağrıyıp şişer daha göğüs belirtisi de yaşamadım8 Mart'ta vuruldum göğüs uclarimda ağrı var dokununca , beyaz akintilarim oluyor arada
Her gün mü dedi doktorunuz benim ki gün aşırı demiştiKızlar bende 17 Mart akşam 8 de yaptırdım ovitirelle ilk defa :) 36 saat sonrasına ılıskı dedi doktor değerlendırdık ve devam ediyoruz cuma gününe kadar her gün yapıcaz
Valla bizim ki de öyle dedi de duygular karışık her iğneden 36 saat sonra yaptık sonra 1 fun ara ile oldu işte onumuzdekı Cuma’ya kadar denicez biz valllaHer gün mü dedi doktorunuz benim ki gün aşırı demişti
İlk iğnen miydiValla bizim ki de öyle dedi de duygular karışık her iğneden 36 saat sonra yaptık sonra 1 fun ara ile oldu işte onumuzdekı Cuma’ya kadar denicez biz vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?