- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
-
Hsg çekmiş miydin? Bide aşılama denedin mi hiç neden aşılama olmadan tüp bebek dedi ki doktorGecen yil 3 kere femara ve igne kullandim.. bu senede ilk defa kullandim. Gecen yil olmadiysa bu sene amh im daha da dusmustur olmaz zaten.. doktor gecen sene demisti tup bebekten baska bi yolla olmaz demisti.. tup bebek de suan en az 40 bin civarindadir.. sanirim yaptirmam..
Erken bence test için biraz daha bekleKızlar bugün benimde 9. Günüm negatif
Merhaba bende 25 martta vuruldum. Kaç yumurtanız vardı sizin kaç cm olmuştu ?Merhaba bende 25 Martta vuruldum şuan beklemedeyim. İğnenin 3. günündeyim sağ kasığımda ve belimde ağrı vardı birde akıntım vardıiki gündür. Güne yeni başladık ama şuan iyim ağrım yok bakalım ne olacak
Bana Bi tanesi çok güzel gelmiş hatta fazla bile gelişmiş dedi ne kadar olduğunu söylemedi. Sizin kaç tane olmuştu pekiMerhaba bende 25 martta vuruldum. Kaç yumurtanız vardı sizin kaç cm olmuştu ?
2 tane çatlama seviyesinde vardı 3 veya 4 tane de 10-14 cm aralığında vardı. Hakkımızda hayırlısı olur inşAllahBana Bi tanesi çok güzel gelmiş hatta fazla bile gelişmiş dedi ne kadar olduğunu söylemedi. Sizin kaç tane olmuştu peki
Amin inşallah. Bana Bi tanesi geliştiği için belki varsa da demedi diğerlerini. İlk defa mı yaptırdın çatlatma iğnesini sen2 tane çatlama seviyesinde vardı 3 veya 4 tane de 10-14 cm aralığında vardı. Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
Evet ilk kez yaptırdım.Amin inşallah. Bana Bi tanesi geliştiği için belki varsa da demedi diğerlerini. İlk defa mı yaptırdın çatlatma iğnesini sen
Canım senin bat geçmiş. Sonuç ne oldu?12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Hayırlısı inşallah benimde ilk bakalım ne olacakEvet ilk kez yaptırdım.
12. Gün oluyor galiba bugün 14 de tekrarlayın benceKızlar 25 Marta iğne oldum sabah test yaptım pozitif sizce erken mi daha
Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım bende 23 martta catlatma iğnesi oldum dün 14.günümdü hcg 10 cıktı sizde hamile miyimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım
15 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte veya umumen çatlatma iğnesi olanlar ve hamile kalanlar anılarını, belirtilerini söyleye bilirler mi? (Azerbaycanlıyım yalnış yazdıysam affola)
Doktorunuza sordunuz muMerhaba kızlar bende araniza yeni katıldım bende 23 martta catlatma iğnesi oldum dün 14.günümdü hcg 10 cıktı sizde hamile miyim
Acil de yatırmıştım ve çok kalabalıktı soramadım maglesefDoktorunuza sordunuz mu
Bisey soğumak istiyorum bayanlar ben catlatma iğnesi oldum ve bugunn17 .günüm sizce kan veya test yapsam çıkar mıBende 7 martta oldum beklemedeyim.
çıkar tabi canımBisey soğumak istiyorum bayanlar ben catlatma iğnesi oldum ve bugunn17 .günüm sizce kan veya test yapsam çıkar mı
Evet çıkarBisey soğumak istiyorum bayanlar ben catlatma iğnesi oldum ve bugunn17 .günüm sizce kan veya test yapsam çıkar mı
Erken gebelik testi yapsam olur muçıkar tabi canım
Erken gebelik testi yapsam olur mu canimm
Erken gebelik testi yapsam olur mu canimmErken gebelik testi yapsam olur mu
olur tabi canımErken gebelik testi yapsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?