Gebeliğe Hazırlık Mart'ta çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 12 martta vurdum igneyi sadece goguslerde hafif sizi var birde regli qgrisi gibi arada bi qgrim oluyor baska hic biseyim yok.. akintimdq sadece oglenleri beyaz qk bisey peceteye geljyor..bugun 10.gun..
İğnenin etkisi de olabilir canım

Merhaba bende 12 martta vurdum igneyi sadece goguslerde hafif sizi var birde regli qgrisi gibi arada bi qgrim oluyor baska hic biseyim yok.. akintimdq sadece oglenleri beyaz qk bisey peceteye geljyor..bugun 10.gun..
Bende 8 martta iğneyi yaptım bugün negatif çıktı göğüs uclarim hala acıyor

Bende 8 martta iğneyi yaptım bugün negatif çıktı göğüs uclarim hala acıyor
Bende gecen sene 3 kere kullandim gogus agrisi hep oldu regli oncesi ne yasiyorsam yasadim ama akintim hic oyle yogun bi sekilde olmadi.. akintim oldugunda hamile oldugumu anlayacagim..tek gercek belirti bu sanirim..

Bende gecen sene 3 kere kullandim gogus agrisi hep oldu regli oncesi ne yasiyorsam yasadim ama akintim hic oyle yogun bi sekilde olmadi.. akintim oldugunda hamile oldugumu anlayacagim..tek gercek belirti bu sanirim..
merhaba benımde bugün 6. günüm ve 3 gündür inanılmaz akıntım var ancak dün ve bugün test yaptım ve iğne etkisi geçmiş sanırım

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum

Merhaba bende 25 Martta vuruldum şuan beklemedeyim. İğnenin 3. günündeyim sağ kasığımda ve belimde ağrı vardı birde akıntım vardıiki gündür. Güne yeni başladık ama şuan iyim ağrım yok bakalım ne olacak

Merhaba igne etkisinin gectijini o test tam anlamiyla kurudugunda 2. Silik cizgi cikmiyorsa soyleyebiliriz. Resim cektiginizde henuz yeni yapilmis.. cizgilerin arkasindaki pembemsi goruntunun tamamiyla dagilmasi gerekiyor.. 5 dakika bekleyin..

Igneden sonraki gun ile saymaya baslarsak 13.gunde test yaptim hic bisey cikmadi bidaha da yapmadim akintim da yok o yuzde adetimi bekliyorum canimonumuzdeki ay asilama deneyecegim..
Sıkma canını olur inşallah daha adet olmamışsın hem. Kaçıncı çatlatma iğnen

Igneden sonraki gun ile saymaya baslarsak 13.gunde test yaptim hic bisey cikmadi bidaha da yapmadim akintim da yok o yuzde adetimi bekliyorum canimonumuzdeki ay asilama deneyecegim..
Sıkma canını Hem daha adet olmamışsın da belli mi olur. Kaçıncı çatlatma iğnendi

Sıkma canını olur inşallah daha adet olmamışsın hem. Kaçıncı çatlatma iğnen
Gecen yil 3 kere femara ve igne kullandim.. bu senede ilk defa kullandim. Gecen yil olmadiysa bu sene amh im daha da dusmustur olmaz zaten.. doktor gecen sene demisti tup bebekten baska bi yolla olmaz demisti.. tup bebek de suan en az 40 bin civarindadir.. sanirim yaptirmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…