Gebeliğe Hazırlık Mart'ta çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam ; ocak ayında klomen ile kımyasal gebelık yasadım. bu ay femara kullandım . gecen hafta carsamba yumurta kontrolüm vardı 2 adet 18mm yumurtam vardı doktor bana perşembe sabah 10 da iğneni vurdur dedi. Çarşamba aksamı kasıklarıma ınanılmaz bır agrı gırdı doktora yazdım hemen hayır catlamamştır rahat olun dedi. perşembe iğneyi vuruldum ama aklımda şüphe kaldı iğneyi vurulduktan sonra doktora gıttım ve yumurtalarm catlamış dedi . Benım salı ve perşembe pazar ilişki oldu . Bu şekilde tutma ıhtımali varmı ? Yanı carsamba aksamı yumurtam kendıliğinden catlamıs ama ben değerlendirmedim. Çatlamadan bir 1 gün önce ve sonrayı değerlendirebildim

tabıkı olabılır sonucta ılla catşadıgı an bırlıktelık olması gerekmıyor ,
24 ve 36 saat suruyor catlama ,
ınsallah denk gelmıslerdır

tabıkı olabılır sonucta ılla catşadıgı an bırlıktelık olması gerekmıyor ,
24 ve 36 saat suruyor catlama ,
ınsallah denk gelmıslerdır
valla bilemedim boş yere iğne vurdum kendıme . Eşimin sperm sorunu yok belki salı gunu değerlendirdim carsaba catladğında yakalamıstır inşlallah

Kızlar bende 17 Mart akşam 8 de yaptırdım ovitirelle ilk defa :) 36 saat sonrasına ılıskı dedi doktor değerlendırdık ve devam ediyoruz cuma gününe kadar her gün yapıcaz
Bende 20Mart sabah 11 de iğneyi yaptım bu akşam 36 saat oluyor değerlendiricez bize de dr 1 hafta boyunca gün aşırı dedi de her gün yapsak nolurki garanti olsun

8 Mart'ta igne olmuştum bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif kızlar olmadı malesef ilk kullanimda olması büyük hayaldi zaten nefret ediyorum şu pcostan

Bende 20Mart sabah 11 de iğneyi yaptım bu akşam 36 saat oluyor değerlendiricez bize de dr 1 hafta boyunca gün aşırı dedi de her gün yapsak nolurki garanti olsun
Spermlerin sağlığı için gün aşırı öneriliyor

Hıımmm doğrudur. Ne deniliyorsa onu yapalım
Benim bu 3.iğnem ilk ay bende sizin gibi her gün yaptım ama olmadı sonradan araştırdığımda spermlerin yenilenme süresi zaten kanallarda 72 saate kadar canlı kalıyorlar. Tabi karar sizin ama gün aşırı daha iyi olur

Evet bi an için karşı tarafı düşünemedim onların da bi sağlığı var

Aynen canım spermler gün aşırı daha sağlıklı oluyo
Merhaba bende 12 martta vurdum igneyi sadece goguslerde hafif sizi var birde regli qgrisi gibi arada bi qgrim oluyor baska hic biseyim yok.. akintimdq sadece oglenleri beyaz qk bisey peceteye geljyor..bugun 10.gun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…