Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

çok dogru çok. cidden bütün cümleler mi dogru olur. tebrik ederim insan tanıma sanatını. amin saol inşallah ama bende gördüğü o tavırlar vs aynen dediğin gibi... maşallahh

Yani aslinda sadece yazdiklarini dikkatli bir sekilde okuyup ufak bir sentez yaptim, tuttuysa ne guzel :) keyifliydi yardimci olmak

Bune böyle ya hayatına pat diye girip bir ay içinde seni kendi uygun gördüğü kalıba sokmaya çalışmış sanki kırk yıllık sevgili gibi onu giyme,buraya gitme,gideceğin yeri haber ver,kendine cariye yapmaya çalışmış.kendine güveni olmayan kompleksli dengesiz biri.eğer devam ederde onun kalıplarına girerseniz olacakları söylimsize,bi zaman sonra baskılar artar,aşalamalara,sözlü hatta fiziksel şiddete kadar gider akabindede aldatıldığınızla kalırsınız.İnsanın soğuması için ne yapılması gerekiyorsa yapmış adam yol verin gitsin.öfff hayata bir kere geliyoruz böyle tiplere harcatmayın zamanınızı pisikolojinizi.

Yazdiklarinizi okuduktan sonra aklima gelen ilk sey birbirinizden cok farkli oldugunuz.Bu is kesinlikle yürümez.Siz akli basinda, mantikli birisiniz.Erkek arkadas dediginiz de tam dersi.Kesinlikle olgunlasamamis.Sanirim sosyo ekonomik olarak da aranizda farklar var.Niye böyle insanlarla vaktinizi harciyorsunuz.Kendine ve karsisindakine güveni olmayan insanlardan uzak durmanizi öneririm.

cok dogru söylüyosunuz. sadece bu kadar sıcak samimi sevgiyi arıyor özlüyor insan bazen. o da öyleydi ondsn hep böle gider sandım.

İnat ettim okudum. Çok gereksiz detay vermişsin gerçekten.Konuyu özetleyecek olursak arkadaşlar için;

Konu sahibini sebepsiz yere terkeden eski sevgilisi bir gün çıkagelmiş. Yazılmaya başlamış kıza. Konu sahibi de demiş ki ''dur ben kabul edeyim, ama ben de onu sebepsizce terkedeyim, intikam alayım'' Bunlar sevgili olmuşlar.

Ama işler planlandığı gibi gitmemiş, onun ilgisi karşısında konu sahibi intikam olayından vazgeçmek istemiş.
Ama çocuk dengesizin maçonun tekiymiş. Kıyafetine karışıyormuş, gittiği her yeri haber vermesini istiyormuş, ayrılalım diyormuş, konu sahibi peşinden koşmayınca kendisi tıpış tıpış geri geliyormuş.

En son yine kavga etmişler, çocuk yine ayrılalım demiş, ayrılmışlar. Ama hala kitap vs şunu bunu bahane ederek kızla iletişim kurmaya çalışmış. Ama egosundan da ödün vermiyormuş. Dengesiz kısacası.

Mary, benim sana tek tavsiyem bi daha asla muhatap olmaman olur. Sal ipini gitsin yahu. Kölesi olmanı istiyor. Sevgiline gittiğin yerleri haber vermen gerekir evet ama o doğru sevgili bu kişi değil. Sen her istediğini yapsan da, kölesi olsan da bu dengesiz yine terkeder, yine döner, yine terkeder. İntikamını da alamamışsın zaten, neden yelkenleri suya indirdiysen sanki. En azından yüzüne vurup süründürseydin. Neyse kısacası, sana tekrar ulaşırsa hem eskiden yaptığı şeyi yüzüne vur, hem de bu ilişkinizdeki dengesizliklerini yüzüne vur. Ona ikinci kez inandığın için kendine kızdığını da ekle. Ama üçüncüsünün de olmayacağını söyle. Ve bi daha da iletişim kurma.

Iste zaten en büyük yanlislari da bu yüzden yapiyoruz.Bir anlik boslugumuza geliyor, bir kac tatli söz, birazcik ilgi ne oldugumuzu sasiriyoruz.Henüz cok gencsiniz karsiniza cok daha düzgün insanlar cikacagina inaniyorum.Umarim yakinda asik olursunuz.

canım gerçekten kabiliyete inandım şuan. cidden sabaha kadar da denesem herseyi bu kadar net dahil edip bu kadar da kısa anlatamazdım sanırım.. teşekkürler ederim özetin ve tavsiyen için

eski sevgilime takıktı bence o olay bitmemiş diyordu. hakikaten de bitmemiş bir durum. ilişki içinde de ayrılıklar olur ya işte öylesinden. bu gidişle bunun korktugu başına gelicek ben eski sevgilimi tekrar kabul edicem hayatıma. en temizi :)) en azından hayatıma yaşantıma saygılı. hep ben özverili olunca çok zor oluyor. insanın sinir ipleri kopabiliyor zamanla.

ciddi misin? öyle mi oluyorlar ikizler? biraz açar mısın? haksızlık etmek istemiyorum çünkü..
Kiz arkadasim ikizlerrr cocuga asikti istemedi isini begenmedi maddi seyleri one surdu ayril baris bitttiiii. Bi kac kisiyle sevgili olduu yine onu ariyodu sonunda. Sonraa kendi kendine oylee debelenirken cocuk evlendi
Oda salya sumuk bir ay agladi. Kendim ettim dedi ne denir

Bana oyle geldi tavirlari yanlis olabilir ama asik bencede.

Kızlar gelişme

Topiği açtıgımdan beri fb.ye girmiyordum. 2 tane göndermeli durum pylaşmış. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, yoksa bu çocuk öu benşm atmam gereken tripleri kendine görev alınmış :))))
durumlar ekte bir de siz bakın ben bişey anlamadım.

Beybi sen engelleme işini ergence görüyorsun ama bu adam bi istisnayı hakediyor. Bas engeli gitsin. Hiç bi hareketi dengeli değil ki hala neden meşgul ediyorsun zihnini?

sevgilik böyle birşey işte ohhh deniz gibi içime çektim yasanmisliklarima ..Yasanmisliklarima goturdun biraz beni..

Bu adam için imza atmadığın sürece bu ritmik kaçışlar ve ufaktan gel gitlerle bu karışık ilişki durumu felan felan müthiş etkiliyor ikinizi.

Ancak sen bu adama yansan!! Kūl olsan !!!Avuclarina dolsan! Bir çırpıda üfler ,,,,,Dokulursun avuçlarından..............

Son düzenleme:
o nasıl bir yorum öyle yahu, bulgaristandaki mezarından kahin vanga kalkıp geldi sandım.. bisml....

ben okudum . ikizler ve yengeç ve aslan olunca olunca şöyle oluyor bak yan yana değilken ikizler ve aslan bir araya gelip sana baskı kuruyor . yan yanayken ikizlerin diğer tarafı ve yengeç yan yana gelip seni sarıp sarmalıyor iki tane kombinasyon ver katlanabilirim dersen iki kişiliğede amenna yok katlanamam dersen ayrıl gitsin vakit kaybı zırnık kadar bir şey kazandırmaz sevgiden başka . Katlanıyorsan tek tavsiyem aslan tarafı ön plana çıkınca sen biraz alttan al bahane sür hemen yumuşar mesela şimdi haber veriyorsun deyince şey de haber vermeye vaktim yoktu vaktim olunca hem bir nasılsın dedim hemde haber verdim de yada işte eski sevgilim çekti ama rahatsız olduysan söyle de . çünkü aslan burcu çok nadir sadece patlama anında sorunlarını söyler sana ( hiç haz etmem aslanlardan bir türlü anlaşamazlar akreplerle )

canım ben cok daha fazlasını yaptım bu dediklerinin. ikizler erkeği yükseleni yengeç. aslanlıgı değil ikizlerliği agır basan taraf. ben aslanlarla anlaşırım gayet çünkü.

Sen sanirim basaksin yada,boga

Ayyyy ne gicikkk bi adamya,tipik dwngesiz ikizler erkeği iste,anlik duygu degisim durumlari,onlar capkindir bilirsin ağız larida is yapar,aslan erkek lerinden nefret ederim salakca bir üstünlük saglamak adina egolari vardir,bos insanlar bana gore,caluskan olabilur ama egolarindan dolayı hava atmaya. Bayilurlar dengesiz ler

Cikssss olmaz bu is bu adamla ya sen degisip ayak uyduruccaksin ona ,kii anca oyle yürür

Bak benimde gece hayatim vardi,esimin yoktu,adam 1,5 yil ayak uydurdu,oda istemiyerek sonra kopmaya basladik,birbirimizo anlamamiz 5 yil surdu kiz:)

Ama esim maco degildir,ortaya bulduk

Ama bu öküz,seni barda etegin yuzunden birakip birde ickinin ardina sığınmış ,
Hemen 1 ayda yorulmus,seven adam oyle kolay yorulmaz hirs yapmis seni o

Mücadelesi yok bence ,bende ilk zaman lardada haber vermek ne ya,evlilik yok nisan soz vs,yok ne alaka ? Senden hesap soramaz o

Bende giderdim esim üzülürdü hep keske gitmesen diye,sonra benim donusumu iple ceker,beni karşılardı

Yok bacim seninkisi ben cill

Olmaz bununla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…