çok dogru çok. cidden bütün cümleler mi dogru olur. tebrik ederim insan tanıma sanatını. amin saol inşallah ama bende gördüğü o tavırlar vs aynen dediğin gibi...maşallahh
yorumları görünce dayanamayıp hepsini de okudum. fikrim daha da sağlamlaştı. ilk yorumda sormasaydı ben dicektim yaş kaç diyeokur yazarlığa asıl sen biraz. geliştirdikten sonra konuşalım. olmamış bu denemeye devam.
Yazdiklarinizi okuduktan sonra aklima gelen ilk sey birbirinizden cok farkli oldugunuz.Bu is kesinlikle yürümez.Siz akli basinda, mantikli birisiniz.Erkek arkadas dediginiz de tam dersi.Kesinlikle olgunlasamamis.Sanirim sosyo ekonomik olarak da aranizda farklar var.Niye böyle insanlarla vaktinizi harciyorsunuz.Kendine ve karsisindakine güveni olmayan insanlardan uzak durmanizi öneririm.
İnat ettim okudum. Çok gereksiz detay vermişsin gerçekten.Konuyu özetleyecek olursak arkadaşlar için;
Konu sahibini sebepsiz yere terkeden eski sevgilisi bir gün çıkagelmiş. Yazılmaya başlamış kıza. Konu sahibi de demiş ki ''dur ben kabul edeyim, ama ben de onu sebepsizce terkedeyim, intikam alayım'' Bunlar sevgili olmuşlar.
Ama işler planlandığı gibi gitmemiş, onun ilgisi karşısında konu sahibi intikam olayından vazgeçmek istemiş.
Ama çocuk dengesizin maçonun tekiymiş. Kıyafetine karışıyormuş, gittiği her yeri haber vermesini istiyormuş, ayrılalım diyormuş, konu sahibi peşinden koşmayınca kendisi tıpış tıpış geri geliyormuş.
En son yine kavga etmişler, çocuk yine ayrılalım demiş, ayrılmışlar. Ama hala kitap vs şunu bunu bahane ederek kızla iletişim kurmaya çalışmış. Ama egosundan da ödün vermiyormuş. Dengesiz kısacası.
Mary, benim sana tek tavsiyem bi daha asla muhatap olmaman olur. Sal ipini gitsin yahu. Kölesi olmanı istiyor. Sevgiline gittiğin yerleri haber vermen gerekir evet ama o doğru sevgili bu kişi değil. Sen her istediğini yapsan da, kölesi olsan da bu dengesiz yine terkeder, yine döner, yine terkeder. İntikamını da alamamışsın zaten, neden yelkenleri suya indirdiysen sanki. En azından yüzüne vurup süründürseydin. Neyse kısacası, sana tekrar ulaşırsa hem eskiden yaptığı şeyi yüzüne vur, hem de bu ilişkinizdeki dengesizliklerini yüzüne vur. Ona ikinci kez inandığın için kendine kızdığını da ekle. Ama üçüncüsünün de olmayacağını söyle. Ve bi daha da iletişim kurma.
Iste zaten en büyük yanlislari da bu yüzden yapiyoruz.Bir anlik boslugumuza geliyor, bir kac tatli söz, birazcik ilgi ne oldugumuzu sasiriyoruz.Henüz cok gencsiniz karsiniza cok daha düzgün insanlar cikacagina inaniyorum.Umarim yakinda asik olursunuz.
Kiz arkadasim ikizlerrr cocuga asikti istemedi isini begenmedi maddi seyleri one surdu ayril baris bitttiiii. Bi kac kisiyle sevgili olduu yine onu ariyodu sonunda. Sonraa kendi kendine oylee debelenirken cocuk evlendiciddi misin? öyle mi oluyorlar ikizler? biraz açar mısın? haksızlık etmek istemiyorum çünkü..
canım gerçekten kabiliyete inandım şuan. cidden sabaha kadar da denesem herseyi bu kadar net dahil edip bu kadar da kısa anlatamazdım sanırım.. teşekkürler ederim özetin ve tavsiyen için
Beybi sen engelleme işini ergence görüyorsun ama bu adam bi istisnayı hakediyor. Bas engeli gitsin. Hiç bi hareketi dengeli değil ki hala neden meşgul ediyorsun zihnini?Kızlar gelişme
Topiği açtıgımdan beri fb.ye girmiyordum. 2 tane göndermeli durum pylaşmış. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, yoksa bu çocuk öu benşm atmam gereken tripleri kendine görev alınmış :))))
durumlar ekte bir de siz bakın ben bişey anlamadım. Eki Görüntüle 1902280 Eki Görüntüle 1902281
Alo dedim alo dedi naber dedim iyiyim dedi.........
o nasıl bir yorum öyle yahu, bulgaristandaki mezarından kahin vanga kalkıp geldi sandım.. bisml....sevgilik böyle birşey işte ohhh deniz gibi içime çektim yasanmisliklarima ..Yasanmisliklarima goturdun biraz beni..
Bu adam için imza atmadığın sürece bu ritmik kaçışlar ve ufaktan gel gitlerle bu karışık ilişki durumu felan felan müthiş etkiliyor ikinizi.
Ancak sen bu adama yansan!! Kūl olsan !!!Avuclarina dolsan! Bir çırpıda üfler ,,,,,Dokulursun avuçlarından..............
ben okudum. ikizler ve yengeç ve aslan olunca olunca şöyle oluyor bak yan yana değilken ikizler ve aslan bir araya gelip sana baskı kuruyor . yan yanayken ikizlerin diğer tarafı ve yengeç yan yana gelip seni sarıp sarmalıyor iki tane kombinasyon ver katlanabilirim dersen iki kişiliğede amenna yok katlanamam dersen ayrıl gitsin vakit kaybı zırnık kadar bir şey kazandırmaz sevgiden başka . Katlanıyorsan tek tavsiyem aslan tarafı ön plana çıkınca sen biraz alttan al bahane sür hemen yumuşar mesela şimdi haber veriyorsun deyince şey de haber vermeye vaktim yoktu vaktim olunca hem bir nasılsın dedim hemde haber verdim de yada işte eski sevgilim çekti ama rahatsız olduysan söyle de . çünkü aslan burcu çok nadir sadece patlama anında sorunlarını söyler sana ( hiç haz etmem aslanlardan bir türlü anlaşamazlar akreplerle )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?