Bu ne böyle ya? Bu dengesizliğe katlanmayı düşünüyor musun ciddi ciddi? Böyle insanların hareketlerinin arkasında bir şey aramamak gerek çünkü farkında olmadan yapıyorlar ve çevresindeki insanların da onlara uyum sağlamasını istiyorlar. Bence yol yakınken bitmesi iyi olmuş.
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi
O kadar uzun ki... bu kadar yazacak şey bulduysan boşan gitsin.
canım burası değil oyun parkı. sağdan dön düz devam et. asap bozma.
Mary Jane Watson burası günlük değil
Ayrıca Peter Parker mı Harry Osborn mu?
Canım ya karma ne alaka böyle bir olayı hemen allaha mı havale ettik ah ederekevet bdv'de bir grupta var ki bunlar okumadan "hikaye, deneme" yazar sonra çıkarlar. Her platformda eglenmeyi bilmeniz de güzel ama ben karmaya inanıyorum. Yaşarsın buraya gelir yazarsın. O zaman sana da böyle hikaye falan yazayız. peki mi?
Senin asaplarını bozan bozmuş ona patlayamayınca gelip burada üyelere saydırıyorsun belli
Cilt cilt yazmışsın e yazım tarzın da kötü, kusura bakma da konunu üç kişi okusa biri anlayıp yorum yapabilir anca.
Canım ya karma ne alaka böyle bir olayı hemen allaha mı havale ettik ah ederek
Buraya eğlenmeye gelenler dedi...buraya eğlenmeye gelenler burdan hızla uzaklaşabilirse çok memnun olucam. Dert sana göre dert olmayabilir kişinin neyi ne akdar agırlıkta hissettiği mühim olan. Burda hayat yaşıyor insanlar, bu nası saygısızlık ya? @Mune
Tatlım çok uzun ya hikaye demedim ben hem sana günlük gibi upuzun upuzun yazmışsın okuyan bana özetlerse belki yardım ederim cınımHayır canım ya ne havalesi. Ya bak konuya odaklanıp bana yardımcı olcaksan buyur ama zaten kafamda deli sorular bir de burda germeyelim. kadın kadına yapmasın bunu. Destek olabiliyosan ol
Ben sinir oluyorum böyle insana "ne seninle ne sensiz" muamelesi yapan erkeklere. Şimdi bu ilk beraberliğinizden sonra büyük ihtimalle senin değerini anlamış. Bir daha denemek istemiş. Ama dengesiz olduğu için yine beceremiyor. Bir daha arkadaşça görüşmek isterse bile kabul etme. Zaten yurt dışına çıkacakmışsın. O da kendisi gibi bir dengesiz bulsun.
Tatlım çok uzun ya hikaye demedim ben hem sana günlük gibi upuzun upuzun yazmışsın okuyan bana özetlerse belki yardım ederim cınım
Arkadaşı varmış evlilik yaşına gelmiş ama ergenlikten çıkamamış.bir gün evlilikten bahsedip sonra en ufak biseyden iki gün trip atiyormusTatlım çok uzun ya hikaye demedim ben hem sana günlük gibi upuzun upuzun yazmışsın okuyan bana özetlerse belki yardım ederim cınım
Arkadaşı varmış evlilik yaşına gelmiş ama ergenlikten çıkamamış.bir gün evlilikten bahsedip sonra en ufak biseyden iki gün trip atiyormus
Burcu ne be ikizler mi başak mıArkadaşı varmış evlilik yaşına gelmiş ama ergenlikten çıkamamış.bir gün evlilikten bahsedip sonra en ufak biseyden iki gün trip atiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?