Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

haklısın bu beni de şaşkına çevirdi. öyle bi tepki veriyor ki diyorum allahım ben ne yaptım?
Göya ben gidince o da yurtdışına peşimden gelicekti. Düşün nası bi aşksa 1 ayda kanser olmuş imajı çizdi.

canım burası değil oyun parkı. sağdan dön düz devam et. asap bozma.

canım burası değil oyun parkı. sağdan dön düz devam et. asap bozma.

Senin asaplarını bozan bozmuş ona patlayamayınca gelip burada üyelere saydırıyorsun belli

Cilt cilt yazmışsın e yazım tarzın da kötü, kusura bakma da konunu üç kişi okusa biri anlayıp yorum yapabilir anca.

Mary Jane Watson burası günlük değil
Ayrıca Peter Parker mı Harry Osborn mu?

evet bdv'de bir grupta var ki bunlar okumadan "hikaye, deneme" yazar sonra çıkarlar. Her platformda eglenmeyi bilmeniz de güzel ama ben karmaya inanıyorum. Yaşarsın buraya gelir yazarsın. O zaman sana da böyle hikaye falan yazayız. peki mi?

Canım ya karma ne alaka böyle bir olayı hemen allaha mı havale ettik ah ederek

ben şu her konuya hikaye yazanlardan sandım seni. ama cidden gerginim. daha düne kadar olan bir durum için bir anda atlatamaz ki insan. Ben o yüzden sert tepki vermiş olabilirim. Tii'ye alınması cidden ayıp çünkü. Ki benim burda başka başka konularda topiğim var. Birçok üye tanırdı geçmişte. Ne hikayesi ne denemesi? Muhtemelen bdv.ye de ilk veya 2. konum kaç yıldır. Yani derdi olmayan anlamaz. Büyük veya küçük..

Canım ya karma ne alaka böyle bir olayı hemen allaha mı havale ettik ah ederek

Hayır canım ya ne havalesi. Ya bak konuya odaklanıp bana yardımcı olcaksan buyur ama zaten kafamda deli sorular bir de burda germeyelim. kadın kadına yapmasın bunu. Destek olabiliyosan ol

Ben sinir oluyorum böyle insana "ne seninle ne sensiz" muamelesi yapan erkeklere. Şimdi bu ilk beraberliğinizden sonra büyük ihtimalle senin değerini anlamış. Bir daha denemek istemiş. Ama dengesiz olduğu için yine beceremiyor. Bir daha arkadaşça görüşmek isterse bile kabul etme. Zaten yurt dışına çıkacakmışsın. O da kendisi gibi bir dengesiz bulsun.

Buraya eğlenmeye gelenler dedi...
Burdan hızla uzaklaşsa dedi..

Dert sana göre de dert bana göre dert dedim...
Ağırlıklı intikam hissi hissediyorum dedim..

Falciya gittim çocuk bana geri dönecek dedi...
Ben Hayır diyeceğim dedi...

Mary nasıl kurtulur?
Burada ne hayatlar yaşanıyor sen farkında misin peki? Dedim

Yaş 26 demiş burda hangi 26 yaşında kadın böyle yazı kaleme aldı? Dedim

Asıl böyle karmaşık yazarak sen buradaki tüm kadınlara saygısızlık ediyorsun... dedim

Kızlar nolur konudan sapmadan yardımcı olcaklar yazsın. Bu çocuk geri döner mi? Döndüğünde nasıl bir tepki vereyim? Bçyle aklında kalıp içine otursun, pişman olsun istiyorum.

Hayır canım ya ne havalesi. Ya bak konuya odaklanıp bana yardımcı olcaksan buyur ama zaten kafamda deli sorular bir de burda germeyelim. kadın kadına yapmasın bunu. Destek olabiliyosan ol
Tatlım çok uzun ya hikaye demedim ben hem sana günlük gibi upuzun upuzun yazmışsın okuyan bana özetlerse belki yardım ederim cınım

ay allah razı olsun ya goygoysuz ciddili bir yorum. saol cidden. dogru diyorsun aslında. öyle dedi. ben ne istediğimi bilmiyordum şuan anladım. bundan sonra sen benden zor kurtulursun vs demişt. böyle kibar ama maçolugu aşırı agır basan biri. Bu dengesizlikte üstüne bir de kampanya gibi. ikizler erkeği yükseleni yengeçle çıkan tanıyan vs oldu mu bilen var mı?

Tatlım çok uzun ya hikaye demedim ben hem sana günlük gibi upuzun upuzun yazmışsın okuyan bana özetlerse belki yardım ederim cınım

ben beceriksizim özet konusunda (zaten net belli)
o yüzden özetleyebilen olursa ben de sevinirim. herkes okuyanilir en azından.

Arkadaşı varmış evlilik yaşına gelmiş ama ergenlikten çıkamamış.bir gün evlilikten bahsedip sonra en ufak biseyden iki gün trip atiyormus

Arkadaşı varmış evlilik yaşına gelmiş ama ergenlikten çıkamamış.bir gün evlilikten bahsedip sonra en ufak biseyden iki gün trip atiyormus

trip olsa çekilir, bu en az bi iç organını kaybetmiş tepkisi verip ya benim dediğim gibi, ya da herkes yoluna muhabbetine getiriyor.

Bak bana kızdın ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. İkizler erkeğiyse geri döner evet, ama yine gider. Neyi kafaya takıp kendisine bahane edeceği hiç belli olmaz. Vaktine yazık.

Helenra @Migim ikizler erkeğinden nasıl nefret ettiğimi bilir

Ay burcu ne bu arada? @mary jane

İçim bayıldı içim. Çocuk gibisiniz ikinizde. Kusura bakma ama senin karnın geniş biraz. Yurt dışından biriyle falan evlen valla bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…