Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

zaten bu sürekli benim herşeyim takılmaya başladıç kıyafet gittiğim geldiğim yerler arkdaşlarım. bi ego bi at gözlükleri. arkdşım farketti dedi ki aşkrı kompleksli. senin karşında ezik duruma düşmemek için bu baskıyı kuruyor

özetin devamı --> sonra da bitirelim ben dayanamıyorum böyle olmaz sen cok değişmişsin dedi. Karşısında sürekli ilişkide yönetilen biri yok çünkü artık. belki de ondan. Ben de tamam dedim. face.den teselli olucak neyim kaldı ki zaten diye şarkı paylaşıor o esnada. 2 gün sonra selam falanca diye bana yazdı. kitaplarım sende kalmıştı elden mi verirsin yoksa kargoyla mı göndrirsin yazdı. ben de falanca mekandayım elden verebilrim dedim. göya istanbulun taaaa öbür ucundan check in yapan cocuk 15 dk.ya geldi bulundugum yere. aldı kitapları hiçbi hal hatır sorma yok. hoşçakal dedi bastı gitti.

aynen böyle canım saol

mary jane sanirim isin icinde oldugun icin ozet gecmesi zor oluyor sana. Hele ki bu ara kafan surekli bu mesele ile mesgulse.. :)

Mazef e de tesekkur edeyim. Ozeti sayesinde konuya vakif oldum.

Yorumuma gelince bence ikinizde birbirinizden hoslaniyorsunuz ancak ikinizde birbirinize guvenmiyorsunuz.

Bak sen samimi yazmissin bende sana samimi cevap verecegim. Detaylari bosver. Balik bastan kokar. Bastan gel gitli bu iliski sonradan durulmaz. Hep boyle devam eder. Geldi gitti kustum baristim.. vsvsvs.. Bence hazir hoscakal demisken toptan cikar hayatindan..

canım bu ilgili yorumun için cidden çok teşekkür ederim. galiba fazlasıyla da haklısın ama aramızda kopamayan bi heves mi var ne var anlamadım aradan kaç yıl geçmiş tekrar bir araya gelmek nedir.. Şimdi öyle fb.dan liseli ergenler gibi gönderme yapıyoruz birbirimize.. bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin

Ben okudum, ilginç geldi.
Benim anladığım siz bu adama bir kaç gömlek üst gelmişsiniz, bundan dolayı bir elinde tutma çabasına girmiş. Giyimine karışayın, hesap sorayım, bana söylemeden kuş uçmasın modunda ama sizde işler tam tersi olmuş. Bu yüzden yormuşsunuz adamı.

galiba böyle oldu. ezmek falan niyetinde değilim ama haklısınız cümlelerinizde.. sonra ne olucak bir daha git gelle oşmaz artık. bu beni de yordu. olmadık yerde kumanda etmeye çalışması. attan inip eşeğe bindim gibi oldu resmen

onda hem fikiriz de bi kişi de yazmadı ki dönerse nasıl tepki vereyim nasıl cümlelerle uğurlıyım, zalımsınız kızlar
Dönerse de ki devam edelim söz her isteyini yerine getircem. Seni aklımdan çıkaramıyorum, sensiz yapamıyorum vs vs. Sonra buluşma yeri ver. Ama gitme. Sonra her yerden engelle.

Yavrum sen intikam alayım onu terk edyim gibi birşeye kapılmışsın ama adam boyuna seni terk ediyor. Birşey yap da içinde kalmasın bari.

Aslında her hareketinde sizden bir ışık beklemiş ama olmamış.
Kitap alma işi de bahane, görüşünce bir şeyler olur diye düşünmüş.
Siz her seferinde çok da umrumda değilsin mesajı vermişsiniz.
Böyle iki zıt karakterle uzakta da yürümesi çok zor zaten.

Biraz kaba tabirle; senin coktaaan atman gereken tekmeyi once o atmis.
Kendinize bunu mustehak goruyorsunuz cunku tepenize cikarmakla.

Burc detaylari da komik geldi belirtmeden gecemeyecegim ikizler burcu, yukseleni yengec ama kimlik tarihine gore aslan, rahime dustugu zamani da ogrenseydiniz bari kesin o ana denk gelen burctan da bi yorum katmaya calisirdiniz kendinizce.

5bin yüs milyon sene düşünsem aklıma gelmezdi böyle mi yapsam ciddiyim dalga geçmiyorum şuan bi mutluluk geldi içime

diğer arkadaş da tekmeyi o atmış demiş. siz hareket beklemiş diyorsunuz. kafam corba oldu. aslınds o dursaydı yanımda konuşurdum ben. hal hatır bile sormadı. bi nasılsın bilr denmez mi buna da mı gurur yapılır. ben de o sormayınca istemiyo diye hiç tenezzül etmedim.. baştan yol niye bu kadar uzun sürdü va dedi konuştu ama sonra pat tamam allah emanet tarzında yürümeye başladı ters yöne. ben daha ne yapabilirdim ki arkasından gitme kal diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…