Aynı anda aynı şeyi yazmamıza kaç puan kız
İkizlerBurcu ne be ikizler mi başak mımary jane
Burcu ne be ikizler mi başak mımary jane
Aynı anda aynı şeyi yazmamıza kaç puan kız
Biz pek dalga geçmeyiz yav bizi bilen biliryengeç yükseleni. aslında yazdım yukarda ama haddinden fazla uzun oldu yazım. 3 uzun essay gibi. Senin şahsına deil sorunum genel olarak burda bi grup var cidden herşeyle alay geçen.
İçim bayıldı içim. Çocuk gibisiniz ikinizde. Kusura bakma ama senin karnın geniş biraz. Yurt dışından biriyle falan evlen valla bak
yengeç yükseleni. aslında yazdım yukarda ama haddinden fazla uzun oldu yazım. 3 uzun essay gibi. Senin şahsına deil sorunum genel olarak burda bi grup var cidden herşeyle alay geçen.
Mary, tahmin edersin ki hepsini okuyamadim.
Okuyamayacaklar icin bir ozet gecsen detay merak edenler ilk mesajlarina oner hepsini okur. Boylece sana daha cok fikir veren cikar.
Ben de çok uzun görünce kendimi tutamadım kusura bakma. İlişki yaşayış şeklini ay burcu belirlediğinden ona baksan bi? Bu halinin sebebini daha net söyleyebiliriz. Doğum saatini biliyorsan bi google'la söyle bize. Dengesiz mi, takıntılı mı yoksa özgürlüğüne düşkünlüğünden mi yapıyor anlamaya çalışalım.
özgürlüğüne düşkünlüğü gitmiş onu farkettim bu 2.başlayışımızda. o benim değiştiğimi söyletip duruyordu işte ben fazla değişmişim. avrupai olmuşum diyorum "ben eskiden de böyleydim sen görememişsin. cahil cahil konuşma." diyodu "ben senden emin değilim ya eski sevgilin pat diye geri dönse sonucta yabancı. onla 2 yıl sürmüş. beni bırakıp ona geri dönmek istesen vs. sürekli geçmişi irdeliyordu. yahu ilk buluşmada sötledim sana zaten daha yeni biten bi ilişkim var ki üstelik cocugu işkolik oldgu için ben bıraktım. ailesi hala arıyor beni dedim. bu sefer ailesine takıldı seni ailecek arıyolar. demek ki bu iş ciddi vs vs.
Mune dedi, geldim dedi, geyik yapanları cımbızlarım dedi, polemik dedi yasak dedi, bilmem anlatabildim mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?