Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

Aynı anda aynı şeyi yazmamıza kaç puan kız

İçim bayıldı içim. Çocuk gibisiniz ikinizde. Kusura bakma ama senin karnın geniş biraz. Yurt dışından biriyle falan evlen valla bak

Mary, tahmin edersin ki hepsini okuyamadim.
Okuyamayacaklar icin bir ozet gecsen detay merak edenler ilk mesajlarina oner hepsini okur. Boylece sana daha cok fikir veren cikar.

Hala onun geri dönme ihtimaline takılıp kalmışsınız, intikam alacam derken ona kapılmışsınız adam ne istediğinden emin değil ,sizde artik düzgün adamlar bulun paratoner gibi ariza adamları cekmeyin...

yengeç yükseleni. aslında yazdım yukarda ama haddinden fazla uzun oldu yazım. 3 uzun essay gibi. Senin şahsına deil sorunum genel olarak burda bi grup var cidden herşeyle alay geçen.

İçim bayıldı içim. Çocuk gibisiniz ikinizde. Kusura bakma ama senin karnın geniş biraz. Yurt dışından biriyle falan evlen valla bak

zaten bir önceki iliikim yabancıydı. onun 2 yıldır görüşüyoruz. küslük gibi bi ayrılıktı işte bu girdi araya. o durum da hiç belli değil. bundan sebep onu cvplayamıyorum. yazıyor bana vs. ama oraya hiç girmeyelim şimdi konu iyice gider.

yengeç yükseleni. aslında yazdım yukarda ama haddinden fazla uzun oldu yazım. 3 uzun essay gibi. Senin şahsına deil sorunum genel olarak burda bi grup var cidden herşeyle alay geçen.

Ben de çok uzun görünce kendimi tutamadım kusura bakma. İlişki yaşayış şeklini ay burcu belirlediğinden ona baksan bi? Bu halinin sebebini daha net söyleyebiliriz. Doğum saatini biliyorsan bi google'la söyle bize. Dengesiz mi, takıntılı mı yoksa özgürlüğüne düşkünlüğünden mi yapıyor anlamaya çalışalım.

Mary, tahmin edersin ki hepsini okuyamadim.
Okuyamayacaklar icin bir ozet gecsen detay merak edenler ilk mesajlarina oner hepsini okur. Boylece sana daha cok fikir veren cikar.

canım cok isterdim özet geçmeyi ama hiç beceremem zaten bildiğin kızlae geupça toplanıp kahve içmeye gitmişiz de orda anlatıyomuş gibi yazmışım da yazmışım. ama kimse özetleyemezse denerim söz.

özgürlüğüne düşkünlüğü gitmiş onu farkettim bu 2.başlayışımızda. o benim değiştiğimi söyletip duruyordu işte ben fazla değişmişim. avrupai olmuşum diyorum "ben eskiden de böyleydim sen görememişsin. cahil cahil konuşma." diyodu "ben senden emin değilim ya eski sevgilin pat diye geri dönse sonucta yabancı. onla 2 yıl sürmüş. beni bırakıp ona geri dönmek istesen vs. sürekli geçmişi irdeliyordu. yahu ilk buluşmada sötledim sana zaten daha yeni biten bi ilişkim var ki üstelik cocugu işkolik oldgu için ben bıraktım. ailesi hala arıyor beni dedim. bu sefer ailesine takıldı seni ailecek arıyolar. demek ki bu iş ciddi vs vs.

Konu sahibinin bir sevgilisi var bir dönem takılıp ayrılmışlar şimdi geri gelmis beyefendi.ama surekli trip halinde.kendi kafasına gore takılıp konu sahibi ne yapsa tribe griyor.en son gene ayrılalım demiş.konu sahibi geri döner mi dönerse ne yapımda intikam alım diyor.
mary jane oldumu bu sefer.valla ben hepsini usenmedim okudum

İnsanı kanser edecek kadar takıntılı

Kaç kurtar kendini.

birkaç yıl önce 6 aylık bi ilişkmiz olan biri tekrar bana geri döndü. o dsnadan ikimizin de hayatından başkaları geçmişti. benim ilişkim de yeni bitmişti. haftasına bu gelince sürekli geçmişi irdelemeye başladı. konu cocugun nosunu ver banaya kadar gitti. çocukla yurtdışına birlikte gittik iş eğitimine yabancıydı cocuk. Sonra 2.buluşmada kısa rtem yüzünden içkiliyken baya üstüme geldi. evine git dedim. sildi beni heryerden o gece. ertesi gün 30 kere aradı hatalıyım vs özür diledi. peşinden koşuyorum vs dedi. affettim baya uzun hikaye o kısım yukarıda. biz sonra buluşmalar devam etti davranışları sevgisi ilgisi çok iyiydi yani tam istediğim tipte bir ilişki. ama ben bunun ikizlerliğini bildiğim için 2.ilişkimizde daha temkinli davrandım. hiç karışmıyordum. tam onunlaymış gibi de davranmıyordum. acelesi yok ilişki öncesi hazırlık gibi olsun bu buluşmalar vs diyordum. bu bana senden emin değilim. hep gitcekmiş gibi duruyorsun. demeye başladı peşinden koşturuyorsun vs vs. ve onu yordugumu cok acı çektirdiğimi söylemeye başladı. evrak işleri sebebiyle birkaç saatliğine şehir dışına çıktım. gitmeden haber vermedim diye baya takıntılı bi tavır sergiledi. akşamına da profil fotografını eski sevgilin mi çekti yoksa gibi saçma bi sorun çıkardı ona takıldı bütün gece. sakinleşmiyor bir de. sürekli gerginlik oluyor. her gittiğim yere haber vererek gitvekmişim. kıyafetime dikkat etcekmişim lise çagındaki bebe ilişkisine döndü bizim durum. sonra işte ayrılalım dedi cok acı çekiyorum ahaha sinirlerim bozuldu ya bu nası bi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…