masadamı yemek yiyiorsunuz yer sofrasında mı?

gonyalimisin ne batirik dedinde

bizde genelde masada yeriz,esim genelde kis mevsiminde yerd ister ne alakaysa sanki yer sofrasinin sohbetleri daha bi guzel gibi geliyo bana.

eşim masada yemeyi hiç sevmiyor o yüzden yerde yeriz ama ramamzan ayında sahuru masada iftarı yer sofrasında yiyoruz

Biz hep masada yeriz. Benim bacaklarım çok ağrıyo yere oturunca hemen uyuşuyo. Doğru oturuş pozisyonunu aramaktan yemek yiyemiyorum :)

ben kendimi bildim bileli masada yeriz
kayınvalidem yerde yiyor
ama ben yere oturmayı beceremiyorum
bacaklarım uzun nasıl katlıcamı, nereye sokacağımı bilemiyorum bi türlü
hatta ben ilk kez onlarda masayı hazırlıcaktım
masaörtüsü ve sofrayı verdiler elime
ben masayı koyup örtüyü masanın üstüne örtmüştüm hepsi çok gülmüştü ben anlamamıştım
meğersem örtüyü sercekmişim üstüne masayı koycakmışım

Son düzenleme:
Küçüklüğümde hep yerde yerdik,sonra masa olayına geçtik..babamın evinde arada sırada yine yerde yeriz benim daha hoşuma gidiyor tv karşısında :93: ama şimdi eşimle hep masada yiyoruz..

biz masada yemek yiyoruz öyle ayrımlar yapmayı sevmem ama arkadaşlarda bazen denk geliyorum
yer sofrasına belim agrıyor bir yerlerim kopuyor sanki
tabi dedigim gibi ayrım sevmem herkes nasıl alıstıysa oyle olmalı :87:

masada, sehpada, koltukta, yatakta...

Çok eğlendim :) Ben de hepsinde denedim sayılır ama makarna yaptım mı özellikle koltukta oturarak, tabağı elime alıp hızlı hızlı yemeyi severim. Bunun dışında yerde de yerim (memlekette öyle yeniyor daha çok), kendi evimde de masada yerim. Her şekilde de severim :) Ama en açıktım galiba şimdi yemek deyince :)

bekarken çoğunlukla yer sofrasında yerdik....bende çok seviyorum yer sofrasını
ama şimdi eşim yere oturamıyor masada yiyoruzzz

anneme gidince aradabir yer sofrası yapıyorum,eşimde mecburen zarzor oturuyor

Kızlar bende bekarken bir kaç kez yerde yemiştik kışın ozaman sobalıyken evimiz ama nerdeyse 10 senedir yemiyoruz şimdi yeni evliyim kaynanam ve eşimin tarafı genellikle görümcemler eltimler hep yerde yemek yer ve bende uzun bacaklı olduğum için çok zorlanıyorum ve hep o sofradan aç kalkıyorum bu yüzden ayakalrım uyuşur çünkü hep ama kendi evimde masada yeriz ,teksem eşim yoksa alırım tabağımı tv karşısına geçer öyle yerim.

nerde kiminle ne yiyeceğimize göre değişir.
annem yer sofrasını sever kısır börek kahvaltılık bişeyler konacaksa yerde yeriz.
esim yere oturamıyor onunla sehpaları onümüze lır yeriz.
misafir v.s geldiyse ee sofra hazırlacak masada yeriz.
Balik varsada masa açarım bek severiim balikli sofrayı

babam yere oturup yemek yiyemediği için hiç yerde yemeğe alışkın değilim annem yer sofrası yapmazdı.
eşimin tarafı ve eşim yerde yemek yemeği çok sever ama alışkın olmadığım için ben yer sofrasında yemek yiyemiyorum onlar gibi rahatta oturamıyorum kıvranıyorum resmen
ama kendi evimde masada yemek yiyoruz.

20 yaşımdayım 17 yaşıma kadar kahvaltı ve akşam yemeklerini hep yer sofrasında yemişimdir. Sebebiyse önceki evimizin mutfağı küçüktü masaya 4 kişi sığamıyorduk şuan o problem çözüldüğü için masada kahvaltı edip yemek yiyoruz.

ilkokul zamanında hep yer sofrasında yerdik.. hep ayaklarımız uyuşurdu.. annemle babamında dizlerinde ağrı sorunları çıkınca masaya geçtik..

kızlar kafam çok karıştı
genelde kalabalıksak yer sofrasında yeriz yazılmış, yer sofrası minicik bişey değil mi :26: ben mi yanlış biliyorum acaba :26:

biz masada, hatta daha cok elimize alıp tv karşısında yiyoruz

Biz küçükken hep yerde yerdik...Son yıllarda bi 3 senedir falan yerde oturmak zor gelmeye başladı...Oturduğumuz odada masa açıp yemeye başladık...Portatif masayı aç kapat sofra topla falan zor geldi...Şimdi yeni büyük 12 kişilik bi masa yaptırdık sabit...Orda yiyoruz ohh iyiki de yaptırmışız çook rahat oluyor..Zaten kalabalık bi aileyiz öncekinde zar zor sığıyorduk...Şimdi rahaat rahat sığıyoruz misaafir de gelse çok iyi oluyor...Masa, salona apayrı güzel bi hava kattı valla.... Alışınca masaya yerde yemek yiyemiyo insan ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…