masadamı yemek yiyiorsunuz yer sofrasında mı?

arkadaşım bizim halılarımızda ayaklarımızda gayet temiz, sofra bezinede kşmse ağız silmez ayak basmaz.artı sofra bezinin üstünede alçak bir sofra ya da sini, tepsi gibi birşey koyulur. bunda pis olan ne var haa sizin eviniz pisse evde ayakkabılarla geziyorsanız iğrenç pis bir şekilde, bencede yemeyin, masada yiyin mikrop kaparsınız mazallah:44:

Son düzenleme:
Mutfakta köşem takımında yiyoruz yemeğimizi, yemek odasını misafirlere açıyoruz sadece.
Sıcaklar bunalttıgı zaman terasa kaçıyoruz orda da masada yiyoruz

belli olmuyo masa da yiyoruz bazen bazen de yer sofrasında aileyle kalabalık benim hoşuma gidiyo

romatizmam var dizlerim ağrıdığı için masayı tercih ederim

bizde de yemek masada yenir. ama yapılan araştırmalara göre yerde yemek daha sağlıklıymış çünkü eğilerek yendiği için mide sıkışıyor ve çok yemeye müsade etmiyormuş. masada homini gırtlar ne yersen hooopp aşağıya

normalde eşimle mutfakta masada yiyoruz ama annemlerde falan hepimiz toplanıp yerde yiyoruz koca masayı açmak yerine ve çok eğlenceli oluyor.. hele hele eşimle bazen yemeği balkonda yerde yiyoruz ve tadından yenmiyor yani..

annemlerde yerde ,evimizde masada illede masa diye tutturmam ama masada yemeyı sevıyrm daha rahat midem sıkışmıyo ve bacaklarım agrımıyo.

çocukluğmda hep yerde yerdik taaakii annemin dizleri rahatsızlanana kadar ... şimdi yerde yermiyim aslaa en güzeli benim için masada yemek ..

geçen gün yerde yemek yiyen bir doğulu aile gördüm..sonra dedimki yaa birgün değişiklik olsun bizde bahçede yerde yemek yiyelim..akşamı bahçeden kocaman bir faree geçerken gördüm..sonra dedimki..masadan vazgeçme deniz!!!

gerçekten yer sofrası çok samımi geliyor banada ama hijyenik olarak masayı tercih ederim hernekadr hoşuma gitsede yer sofrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…