Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

evli erkekler içinde aynı şeyi diyelim o zaman. diğer kadın zorlamı yapmış bunu.adam istememiş karısını ve gitmiş biriyle beraber olmuş. ..
boşanmış karısından evlenmiş diğeriyle.
mantık aynı mantık ne de olsa.
ha evlilik. ha 4 yıl beraberlik.
bu mantığı asla ve asla kabul etmem imkansız.

Yanlış anlamada cidden bir alaka kuramadım, benim kapasitem zayıf biraz heralde bugün.
Zahmet olmazsa biraz açarsan.
En azından anladığım kadarıyla, şunu yazayım, kimse kimsenin elinden zorla birini alamaz. Bu konu için adam karısını istememiş, gitmiş diğeriyle olmuş diyorsan, bu zaten aldatmadır, benim söylediğimle de hiç bir alakası yok.

Benim söylediğim, bu arkadaş şimdiki eşini, sanki diğer bayanın elinden alıp, zorla evlenmiş gibi davranılıyor. 4 yıl süren sağlam bir ilişkiyi kolay kolay kimse yıkamaz, yıkılıyorsa ilişkide bir sıkıntı var demektir. Bu arkadaş çıktıda, o yüzden kızla ayrıldılar mantığı, bu arkadaş olmasaydı şimdi o bayanla evlenirlerdi mantığı bana yanlış geliyor. Çok isteseydi gider diğer bayanla evlenirdi, ama arkadaşla evlenmiş. Tamamen tercih meselesi.

bir ilişki varken pürüzleri oluşmuşken adam bunu kız arkadaşıyla paylaşırken ,o adama eğer umut verilmeseymiş adam o ilişkiyi bitirirmiymiş. belki..
o adama ilgi gösterilmeseymiş o ilişki bitmeyebilirmiymiş. yine belki
. o ilişkinin düzelmesi için belki yardımda bulunulabilinirmiymiş karşıdaki bayan yıkmak yerine, belki
. seçimler ve yapılanlar.
özet sadece bu.

kizlar yinede büyük konusmamak lazim...bugün birini ayiplariz..aaa ne ayip seyler yapmis diye....allah korusun yarin birgün kendimiz yasariz...hic anlamayiz bile ne oldugunu..neye ugradigimizi....o gün geldiginde insan büyülenmis gibi olur...seytan bir anda herseyi unutturur kandirmayi basarir .nekadar dikkatli insan olursa olsun...ne oldum deyil ne olacagim demeli insan...

alaka bulamıyorsanız bu sizin sorununuz. ha evli ha bekar. siz böyle bakarsanız. doğrunuz buysa evliyada bekar farketmez o zaman diğerinide normal olarak görüyorsunuz demek istedim ben. yani evlilikte olanı da.

bence elinden alındı. zorla değil tabi
burada kimse zorla aldı demedi.şakağına silah dayanmadı adamın tabiiki.
10 senelik evlilikleride yıkıyorlar, 20 senelik evlilikleri
bu mantaliteyle onlarada aynı şeyimi diyeceğiz.
aa tatlım ama,o evlilikte sorunlar vardı yıkıldı. yani yapacak şey yoktu. öbür bayanın ne suçu var ki.
böylemi diyelim bu şekilde yıkılan evliliklere
asla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pürüzleri varken bir ilişkiyi toparlamak ya da aynı zamanda bozmak (dediğim kısımda bu), 3. şahıslardan kimseye düşmez ki bence. İki kişi ya ilişkiyi bozar ya da toparlar. Ne kadar umut verilirse verilsin, pürüzlerde olsa sağlam bir ilişkiden kimse kimseyi umut vererek çıkarıp, bir de üstüne evlenmeye ikna edemez bana göre.

Eğer arkadaş hiç olmasaydı, o ilişki çok mu iyi giderdi, yine gitmezdi büyük ihtimal bence. Herhangi biri aradaki sevgiyi 3-5 günde bitiremez. Kolay kolayda hala da seviyor olsa, 4 ayda bir başkasıyla evlenmez. 1 günde bile insan birbirinden nefret edebilir.

o zaman şu kkda aldatılan kadınlar, aldatıldıkları diğer kadını boşuna suçluyorlar.
demekki tek suç onlarda ve erkeklerde. buradan çıkan bu .
ilginç bir görüş.

Konu uzadıkça başka alakasız yerlere gidiyor.
Evet bir evliliğin içine, 3. şahıslar giriyorsa, ben önce kendi eşime döner bakarım. Gelipte, 3. şahıs benim eşimin aklını çaldı, vah zavallı eşim demem. Benim eşimin aklı neredeymiş. Demek kş kopmuşuz ki ya da benden kopmuş, sevmiyor ve saygı duymuyor ki, bana bunu yapmış. Bana bunu yapan eşim olur, başka bir kadın değil. Eşimi suçlarım önce, başka kadını değil. En çok eşim beni yaralar, başka kadın değil.

sizi anlıyorum. 2ci kadının size göre hiçmi hiç suçu yok demek.
ama bana göre. en büyük suç kocadaysa ,ondan sonraki 2ci suçlu kadındır. erkeğe yüz vermeseydi erkek onla olurmuydu
asla.
ama size göre kkda 2ci kadını hiçbir eş suçlamamalı demek. nede olsa onların suçu yok. tek suçlu koca.
ama maalesef bu işi 2 kişi yapıyor.

ihaneti yasamis biri olarak sana hak veriyorum...ihanete dahil olan kadina zaman geldi tesekkür bile edesim geldi..beni o adi heriften kurtardigi icin..hatta hakkimi bile helal edebilirdim ona..ama o yanindaki herife uyup bana suclu bir durumda oldugu halde birde ikisi üzerime geldiler...hayati zehir ettiler bana 3 sene boyunca.....ben onlara yapacagima onlar bana yapti...hatta su anki esimle yeni evliyken ikiside evime tel.acip birsürü hakkimda agir ve igrenc dedikodular yapmislardi .ama amaclarina ulasamadilar.....zaten eskisine asla hakkimi helal etmeyeceyim...o kadina edebilirdim ama ona uyarak cok hatali davranislarda bulundu bana karsi...yazik etti kendine..

Kendi adıma 2. kadının konumu, benim eşimin aklını çelmek için neler yaptığını, ne merak eder, ne de araştırırım, kim olduğunu bile merak etmem, beni 2. kadın hiç ilgilendirmiyor. Allah korusun başıma böyle birşey gelse benim için tek suçlu eşim olur, bana sorumlu olan, aklı çelinecek kadar 5 yaşında olmayan, çikolata ile kandıralamayacak seviyede olan, bana sevgisi ve saygısı olan, yuvasına sorumluluğu olan tek kişi eşim. O kadın , bu kadın değil.

okypete sende haklisin...hatayi yapan birine uymamak lazim...ama bir insan kafasina dogru veya yanlis birsey koyduysa illaki onu yapacaktir..o kadin olmazsa baska kadin olacak...yine baska kadin olmazsa yine o yuvayi yikmak isteyen yuvayi yine yikacaktir..öyle veya böyle....

doğru 2ci kadının suçu neki. tek suçlu adam. diğer kadın tertemiz. sütten çıkmış ak kaşık. pırıl pırıl zavallım.:)

canım. ama yinede o kadın olmazsa başka bir kadın olacak.
ve,o suça ortak olacak ki bu yuva dağılacak. yani yine 2ci bir suçlu olacak.
mutlaka.

son 10 sayfadaki yorumlari okumaya firsat bulamadim yanliz bosanma kararini aldigini okudum..

ben dogru bir karar olduguna inanmiyorum. sonucta eski sevgilisini isteseydi onunla evlenirdi.
seni sevmis ki seninle evlenmis. ve su an da cok mutsuz.

hala is isten gecmis deil arkadasim.. sevgine, askina sahip cik.
varsin baskasindan bir cocugu olsun..
bu durumda olan yüz binlerce insan vardir eminim.
hala hic bir sey icin gec degil.

konuyu cok merak etmeme ragmen bukadar sayfa bakamıyom..
ama boşanmak ıcın acele davranıyosunuz bıraz bekleyın yıldırım hızıyla evlılık adı ayn sekılde boşanma olmasın..bıraz zaman tanıyın kendınıze ..emınım bunun macıklancak tarafı vardır..
esınızle konusdunuzmu?..bebek sız esınızle bırlıkde degılken olmus bunun ıcınde onu suclayıpda ayrılmayın..olcakların onune gecılmez bazen ama sonucundada kendısınız bukadar uzmemelısınız..

cnm eşinle konuştun mu_?
hep yorumlar var ama diğer uyelerle vs ilgili....

eşinin acıklaması ve tepkisi nedir__?

ve o kızla konuştun mu_? uzun yorumları da okudum ama bu konu hakknda bişe yok :S

bu arada gerilere bakamadım. kız hamilemiymiş. neler olmuş.

Kaç kere sorulmuş ama tek bir yanıt verilmemiş...

Konu sahibi bininci kez de ben sorayım tam olsun bari

Dün neler oldu,diğer kadınla görüştünüz mü? Ne anlattı size ki sen boşanmaya iyice karar verdiniz.?

Bu boşanma meselesinden eşinizin haberi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…