Bu olaylarda kim ne konumda ben kendi adıma , her türlü şey ihtimal olduğu için anlamadım, anlamamda gerekmiyor aslında, anlamayada uğraşmıyorum açıkçası.
Ama dayanamadım yine; şu konuda arkadaşa haksızlık edildiğini düşünüyorum en azından, yuva yıkan kadın moduna sokulması. Böyle bir ihtimal yok mu, belki olabilir ama kimse çok güzel giden bir ilişkiyi , birbirini seven iki insanı bu şekilde ayıramaz. Bu adam pekala o diğer bayanla evlenebilirdi ama evlenmemiş, arkadaşla evlenmiş. Zorla mı yapmış bunları, kadın mı çelmiş aklını. Adam o kadar uzun süren , o kadar bağlı olduğu, o kadar sevdiği, ilişkisini bırakmışta, bu arkadaşla mı evlenmiş. Kim zorla yaptırabilir bunu bir erkeğe.
bu arada maşallah Konuyu Toplam 27 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir
:S
evli erkekler içinde aynı şeyi diyelim o zaman. diğer kadın zorlamı yapmış bunu.adam istememiş karısını ve gitmiş biriyle beraber olmuş. ..
boşanmış karısından evlenmiş diğeriyle.
mantık aynı mantık ne de olsa.
ha evlilik. ha 4 yıl beraberlik.
bu mantığı asla ve asla kabul etmem imkansız.
Yanlış anlamada cidden bir alaka kuramadım, benim kapasitem zayıf biraz heralde bugün.
Zahmet olmazsa biraz açarsan.
En azından anladığım kadarıyla, şunu yazayım, kimse kimsenin elinden zorla birini alamaz. Bu konu için adam karısı istememiş, gitmiş diğeriyle olmuş diyorsan, bu zaten aldatmadır, benim söylediğimle de hiç bir alakası yok.
Benim söylediğim, bu arkadaş şimdiki eşini, sanki diğer bayanın elinden alıp, zorla evlenmiş gibi davranılıyor. 4 yıl süren sağlam bir ilişkiyi kolay kolay kimse yıkamaz, yıkılıyorsa ilişkide bir sıkıntı var demektir. Bu arkadaş çıktıda, o yüzden kızla ayrıldılar mantığı, bu arkadaş olmasaydı şimdi o bayanla evlenirlerdi mantığı bana yanlış geliyor. Çok isteseydi gider diğer bayanla evlenirdi, ama arkadaşla evlenmiş. Tamamen tercih meselesi.
bir ilişki varken pürüzleri oluşmuşken adam bunu kız arkadaşıyla paylaşırken ,o adama eğer umut verilmeseymiş adam o ilişkiyi bitirirmiymiş. belki..
o adama ilgi gösterilmeseymiş o ilişki bitmeyebilirmiymiş. yine belki
. o ilişkinin düzelmesi için belki yardımda bulunulabilinirmiymiş karşıdaki bayan yıkmak yerine, belki
. seçimler ve yapılanlar.
özet sadece bu.
Pürüzleri varken bir ilişkiyi toparlamak ya da aynı zamanda bozmak (dediğim kısımda bu), 3. şahıslardan kimseye düşmez ki bence. ıki kişi ya ilişkiyi bozar ya da toparlar. Ne kadar umut verilirse verilsin, pürüzlerde olsa sağlam bir ilişkiden kimse kimseyi umut vererek çıkarıp, bir de üstüne evlenmeye ikna edemez bana göre.
Eğer arkadaş hiç olmasaydı, o ilişki çok mu iyi giderdi, yine gitmezdi büyük ihtimal bence. Herhangi biri aradaki sevgiyi 3-5 günde bitiremez. Kolay kolayda hala da seviyor olsa, 4 ayda bir başkasıyla evlenmez. 1 günde bile insan birbirinden nefret edebilir.
alaka bulamıyorsanız bu sizin sorununuz. ha evli ha bekar. siz böyle bakarsanız. doğrunuz buysa evliyada bekar farketmez o zaman diğerinide normal olarak görüyorsunuz demek istedim ben. yani evlilikte olanı da.
bence elinden alındı. zorla değil tabi
burada kimse zorla aldı demedi.şakağına silah dayanmadı adamın tabiiki.
10 senelik evlilikleride yıkıyorlar, 20 senelik evlilikleri
bu mantaliteyle onlarada aynı şeyimi diyeceğiz.
aa tatlım ama,o evlilikte sorunlar vardı yıkıldı. yani yapacak şey yoktu. öbür bayanın ne suçu var ki.
böylemi diyelim bu şekilde yıkılan evliliklere
asla.
Konu uzadıkça başka alakasız yerlere gidiyor.
Evet bir evliliğin içine, 3. şahıslar giriyorsa, ben önce kendi eşime döner bakarım. Gelipte, 3. şahıs benim eşimin aklını çaldı, vah zavallı eşim demem. Benim eşimin aklı neredeymiş. Demek kş kopmuşuz ki ya da benden kopmuş, sevmiyor ve saygı duymuyor ki, bana bunu yapmış. Bana bunu yapan eşim olur, başka bir kadın değil. Eşimi suçlarım önce, başka kadını değil. En çok eşim beni yaralar, başka kadın değil.
ihaneti yasamis biri olarak sana hak veriyorum...ihanete dahil olan kadina zaman geldi tesekkür bile edesim geldi..beni o adi heriften kurtardigi icin..hatta hakkimi bile helal edebilirdim ona..ama o yanindaki herife uyup bana suclu bir durumda oldugu halde birde ikisi üzerime geldiler...hayati zehir ettiler bana 3 sene boyunca.....ben onlara yapacagima onlar bana yapti...hatta su anki esimle yeni evliyken ikiside evime tel.acip birsürü hakkimda agir ve igrenc dedikodular yapmislardi .ama amaclarina ulasamadilar.....zaten eskisine asla hakkimi helal etmeyeceyim...o kadina edebilirdim ama ona uyarak cok hatali davranislarda bulundu bana karsi...yazik etti kendine..Pürüzleri varken bir ilişkiyi toparlamak ya da aynı zamanda bozmak (dediğim kısımda bu), 3. şahıslardan kimseye düşmez ki bence. İki kişi ya ilişkiyi bozar ya da toparlar. Ne kadar umut verilirse verilsin, pürüzlerde olsa sağlam bir ilişkiden kimse kimseyi umut vererek çıkarıp, bir de üstüne evlenmeye ikna edemez bana göre.
Eğer arkadaş hiç olmasaydı, o ilişki çok mu iyi giderdi, yine gitmezdi büyük ihtimal bence. Herhangi biri aradaki sevgiyi 3-5 günde bitiremez. Kolay kolayda hala da seviyor olsa, 4 ayda bir başkasıyla evlenmez. 1 günde bile insan birbirinden nefret edebilir.
sizi anlıyorum. 2ci kadının size göre hiçmi hiç suçu yok demek.
ama bana göre. en büyük suç kocadaysa ,ondan sonraki 2ci suçlu kadındır. erkeğe yüz vermeseydi erkek onla olurmuydu
asla.
ama size göre kkda 2ci kadını hiçbir eş suçlamamalı demek. nede olsa onların suçu yok. tek suçlu koca.
ama maalesef bu işi 2 kişi yapıyor.
okypete sende haklisin...hatayi yapan birine uymamak lazim...ama bir insan kafasina dogru veya yanlis birsey koyduysa illaki onu yapacaktir..o kadin olmazsa baska kadin olacak...yine baska kadin olmazsa yine o yuvayi yikmak isteyen yuvayi yine yikacaktir..öyle veya böyle....
cnm eşinle konuştun mu_?
hep yorumlar var ama diğer uyelerle vs ilgili....
eşinin acıklaması ve tepkisi nedir__?
ve o kızla konuştun mu_? uzun yorumları da okudum ama bu konu hakknda bişe yok :S
bu arada gerilere bakamadım. kız hamilemiymiş. neler olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?