Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

üç gündür takip ediyorum yorum yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım ama
işin çok zor
aynı zamanda diğer bayanın işi de zor neden mi eşine inanmış da ondan hamile oldugunu duyduysa bebişine kıymak da istememiştir
alkione cim tek suçlu eşin
hakkınızda hayırlısı olsun

arkadasım sen o kadınla neler konustun anlattınmı arkadaslara?baktım ama gözden kçırmadıysam bişey anlatmamıssın lütfen sorulara cevap verirmisin

vereliniortak

inanmak ya da inanmamak kişiye kalmış
ben de hep şüpheyle yaklaştım ama
bunu abartmanın da anlamı yok

bazıları nedense konuyu eğlence haline dönüştürmeye çalışıyorlar.

Aynen katılıyorum , inanmayan yazar geçer çizgi roman okumuyoruz ki karşımızda ki de sanal da olsa bir insan ve biz dediklerine inanmak durumundayız yazdıklarını referans alarak , nasıl test edilecek yani dalga geçiyosa kendi bilir , bu kadar abartmaya gerek yok bence :umursamaz:

haklisin.. bende kirici olmadan yorum yapilmasi tarafdariyim yorumun icerigi acida olsa...her insan hata yapabiliyo.önemli olan hatalardan ders almamiz....

kimin umrunda peki
adamın şu dakikadan sonra sevdiğinden bile kuşku diyorum
neden mi?
seven adam içkiye şuursuzluga vermezdi kendini
2 ayda sizi evliliğe ikna eden adam bu hallerde koymazdı sizi
iyi degilim diyip kendinizi yiyip durun
oda kendini ayyaş yapsın kıcını kaldırıpda sorunu cözümlemeye calışmasın
kızla iletişeme dahi gecen sensin sanarsın kabahatli sensin...
bence kendine yazık etme iyi degilim diye
ve artık ailene yada arkadaşlarından birine bahset bu mevzudanda
size destek olsunlar acını paylaşsınlar...
her daim haha kaka kiki olcak degil yada her daim senin mutlulugunu paylaşacak değilsinalsanaalsanasmile
bırak izin verde şu kötü zamanında yanında olsunlarkaydirigubbakcemile

siz üzülün eşiniz içsin ağlasın zırlasın kusura bakmayın ama bir evliliği bitirmek bu kadar kolay değil eşiniz ve siz birbirinizi seviyorsanız olayları oturup konuşup bir karara bağlamak gerek bu şekilde evlilik bitirilme....

pes dogrusu..ne bicim insanlar var...ama ultrasyon resimlerinde hamile olanin ismi yazar.....tarih ve doktorun ismi falan yazar...o bölümü makaslan kesmismiki bilmiyorumkismile

Vallaha aynen öyle oldu baklavacim tatlicim.....ne eksik anlatim ne fazla.... gercektende ilk duydugunda hadi canim denilecek bir olay....

yuh artık yaaaaaaa. bu kadarmı kör oluyor bu erkek milleti.kafamçokkarıştı

Kör degil canim, duyarsiz ve umursamaz.....ayni konus sahibi arkadasimizin esi gibi.

Yarali bir kadin, intikam duygusu ile yanan bir kadin cok tehlikeli bir varlik olabilir.....yüz tane erkege bedel olur vallaha....

Cünkü kadinin bilek gücü olmasada cok keskin bir zihni ve akli var, ve bunu kullanmaya cekinmez...

Dogru yada yanlis...neticede sen bunu buraya yazdin ve paylastin...

Ben sahsen inaniyorum sana, cünkü buna cok benzer bir hikaye duydum, onu birak neler oluyor hayatta.....neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar....hic birseye sasirmiyorum artik ben bu civisi cikmis dünyada...

Ne yaparsin ne edersin bilmiyorum alkione, ama öncelikle bence bir müddet esinden evinden cevrenden herseyden uzaklasman gerek, belki bir kac günlügne tatile cikabilirsin, biraz toparlanirsin....

Ondan sonra ver kararini.....dedigim gibi her serde bir hayir her hayirdada bir ser vardir...önemli olan zararin neresinden dönersem kar diye düsünmektir..

Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

kimse anlamıyor ama
bir nevi boşanma dilekçesi olan
evliliğin iptali ile ilgili olan dilekçeyi avukat aracılığıyla mahkemeye verdim.
bir insanın evliliğinin bitmesi çok mu kolay bişey?
bitti bitti bitti
ortada ne bi eski sevgili kaldı
ne de aciz bi koca
bitti!
şuanda da kalkıp göbek atacak bir psikolojide olmam beklenmiyor heralde
anlatmaya bende çalışıyorum ama
her cümleye giriş yaptığımda kötü oluyorum
bu bana özgü mü bişey onu anlamadım
normalde kararı evliliği bitirmek adına veren insanların pür neşe olması gerekiyorsa
valla ciddiyim bana da söyleyin
nasıl olunabiliyor öyle
sırrı ne
şu halde olmaktan ben hiç ama hiç memnun değilim.

Senin yerinde olsam cikar hava alir kafami toplamaya calisirdim. Burda herkese oturup cevap vermek zorunda degilsin. Zaten üzerine geliniyor yeterince. Kendini daha fazla kötü hissetmeden uzaklas oldugun yerden.

Allah yardimciniz olsun baskada birsey diyemiyorum gercekten cok zor bir durumla karsi karsiyasiniz. Sizde, o bayanda esinizde...

ve bugün aldıgım ikinci boşanma vakası...
yanımızda calışan kızda boşanıyor...
5 yılını vermiş yetmemiş...2 evlat vermiş yine yetmemiş
kocası olcak beyfendi ne yapıyor
antalya'da 1400 tl maaşla calışıyor...
eşine cocuklarına bi kuruş göndermiyor... 1400 kendisi paşa paşa yiyor
3 yıl olmuş gidelide.

birde biten şu evliliğe bak birde seninkine bak
sence hanginizinki daha camurda ve hanginiz daha cabuk toplanır yıkımlarınızın yerine yeni hayaller gelecek ve umutlar dikersiniz...

alkione konunun açtıgından berı takıp edıyorum soruduğum her soruya ıcten cevapların ıcın tesekkur edıyorum..

Çok mantıklı ayakları uzerınde durabılen bır kadınsın..

Bır erkeği sevdın ..sende kendıne ınanmasanda kısa surede evlendın

Evlılıgın cok mutluda olabılır dı ama hıc ummadığın şekılde devam ettı...

Bugun evlılığınle ılgılı onemlı bır karar aldın...
Bır çok kadın düşüncede alıdıgı ama hayata geçiremediği kararı uyguladın...

Artık eşının bundan sonrakı tepkılerı onemlı belkı ısın cıddıyetını anlar alkol alamayı bırakır karısına sahıp cıkması gereken bır adam gıbı bır koca gıbı davranır ve duğümlerı teker teker cozer..

Nasıl kendı düğümledıyse...

Sen gıbı hayatınla ılgılı boyle kararları alan bır ınsan boyle sorumsuz bır eşle uzun sure evlılıgı devam ettırseydıse sorunlar yaşardı........

Dılerım aldığın karar senın ıcın hayırlıdır...

Onunde uzun bır yol var...

alkione cim senin sinirlerin yıpranmış konuşmalarından belli oluyor bence sakinleş öyle gel
zor bir durum yuva yapmak cok zor ama yıkmak bi o kadar kolay
sen yine yolun başındayken kurtulmaya calışıyorsun ya bir de çocuk olsaydı

Allah'ımmm kafam çok karıstııı..
Ama bişi dikkatimi çektii..Madem ki hiç bişi umrunda değil neden buraya soruyosun

seni anliyorum...evliligin durumu ne olursa olsun yuva yikimi kolay deyil...bende 1 ay icinde 10 kilo vermistim..zaten kilolu biri deyildim.....ama 3 ay sonra dünyanin en mutlu insani ben olmustum sanki..elime bosanmama dahil belgeler geldiginde.

her insan hata yapabilir..önemli olan hatalardan ders almak..kendinede bukadar haksizlik etme ...kendini toparlamaya calis...bu sekilde yaparsan esinden ne farkin olacakki..daha dün diyordun esin icin...cocuklar gibi agliyo zirliyo aciz diye..yasadigin zor bir durum kolay deyil...yinede biraz olsun toparlanmaya calis...evlilikte öyle seyler yasaniyorki...senin yasadiklarin cok hafif kalir ..beterin beteri var unutma...

sorumu tekrarliyorum, belki gözünden kacmistir okadar mesaj icinde
alkione dün o kizla bulustunmu, kiz gercekten hamilemi
kocan nerede, neden demiyorsun zirlayacagina kizi doktora götür isin aslini ögrenelim
sonucta bu konu yüzünden evliligini bitiriyorsun, hicmi merak etmiyorsun konu dogrumu yalanmi diye
bukadar kolaymi bir yuvayi yikmak

Allah'ımmm kafam çok karıstııı..
Ama bişi dikkatimi çektii..Madem ki hiç bişi umrunda değil neden buraya soruyosun

canım sinirleri yıpranmış ondan öyle konuşuyor ki
şu an mantıklı konuşmasını bekleyemeyiz ki
ne kadar acı bişeydir düşünün evliliği bitirme kararı almışsınız ve cok seviyorsunuz

haklısın ama evliliği biten insanın yaşadığı acı
sosyoekonomik durumla bu kadar alakalı mı
elbette sonrası için hayat şartları çok daha farklı olacak
ama yaşanan ilk acıdan bahsediyorum.

bir de şunu eklemek istiyorum
avukatın söylediğine göre 1 yıl içerisinde evlilik iptali
ya da herhangi bir boşanma ihtimali %1
ama ben şuan o %1 için uğraş veriyorum.
belki diye
bunun farkındalığı da insanı bitiriyor az çok

Farkındayım..
Hiç..hiç kolay bişi değil ama kendisini de düşünmesi gerekmez mi ki? Daha sonra herşey biticek olan ona olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…