Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Konu sahibinin eşi çocuğuna da annesine de maddi yönden yardım etmek zorunda zaten.

Bu durumda konu sahibi boşanmazsa onların sıksık birarada olmalarını da kabul etmek zorunda.

Eşinin de kafasında soru işaretleri varmış çocuğun kendisinden olup olmadığına dair.CADIARZU

burası gözümden kaçmış mavim.dna testi yaptırcak mı acep :hulya:

az önce profilinizdeki resminizi gördüm.çokta güzelmişsiniz hakikaten.eşinizin size 2 ay içinde aşık olması gayet normal bence.ayrıca sizi suçlayan yorumlara bile bu kadar medeni,saygılı cevaplar yazmanızda çok hoşuma gitti.modern biri olduğunuz hemen anlaşılıyor.bu yüzden çok üzüldüm durumunuzasenağlama
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

teşekkür ederim:)
diğer kız da hoş birisi. ki eminim siz de çok hoşsunuzdur.
yaptığım sadece onların da bana yardımcı olmak adını olumsuz da olsa eleştirilerini bildirdiğini düşünmek pek bişey yok.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Ben eşinizin o takıntılı kızla siz varken görüştüğünü zannetmiyorum.
Bence sorgulanması gereken nokta da bu, yani ortada bir ihanet olup olmadığı...
4 ay önce tanıştım diyorsunuz, söylendiği gibi 4,5 aylık hamileyse sizinle daha tanışmamıştı bile.
Ve eğer o dönem ilişkisi vardıysa kızın hamile olması da gayet normal,
Diyorum ya hep varsayımlar üzerinden gidiyoruz, sizin bunları bir şekilde netleştirmeniz lazım, bunun için de zaman lazım.
Bence bu mağdur kadın rolünden çıkın, başınız dik alın istediğiniz cevapları, sorgulayın, sizin geleceğiniz, sizin evliliğiniz bu.
Ben şu anda hamile olsa da olmasa da sorgulanması gereken noktanın ihanet olup olmadığını düşünüyorum.
Ola ki kız doğru söylüyor ve eşiniz baba olacaksa erkek gibi arkasında olsun, evladına babalık yapsın.
Bu o kadına dönmesini gerektiren bir durum değil, zaten bitmiş bir ilişki...

[/B][/U][/COLOR]

burası gözümden kaçmış mavim.dna testi yaptırcak mı acep :hulya:

Yaptırması gerekiyor bence tatlım...

Madem emin değil kendinden olduğuna bence yaptırmalı.

Ki bence bayan hamileyse o zaman yüksek bir ihtimaldir bu çocuk konu sahibinin eşindendir.

Böylesine deli gibi seven bir bayan sanmam ki sevdiğini aldatıp başka bir adamla beraber olsun.

Yalan söyleme ihtimaline de gelince,böylesine ciddi bir yalanı söylemek için cesaretinin tavan yapması gerekir bu bayanın.

Düşünmüş olması lazım herşeyden önce.Adamın kendisinden bir belge isteyeceğini

haklısında canım bazen tıkayamıyosun kulaklarını kapatamıyosun gözlerini ..
duydukların canını sıkıyor
dışarı güçlü görünsende içinde bunalım yaşıyosun..

aynen o şekilde.
bu olayı tek konuştuğum kayınvalideme bile içinde bulundugum psikolojiyi yansıtmıyorum.
sadece görüşümü söyledim.
çevremden birisi iyi niyetli de olsa gelip acıma tonunda ahh canım başına neler geldi yazık dese bunu bile kaldıramam.

öyle de alışkın değilim işte.
kendimi öyle görmek istemiyorum ya da.

bende önceden sizin gibiydm kimse acımasn,aman bilmesin.hoş hala biraz öyleyim. ama sonra baktm canım daha çok acıyor saklamak için uğraşırken. hala saklıyorm ama eskisi gibi dğil. her şey insanlar için.geçiyor her şey...
biraz sabır ve zaman yerimseniben

düne kadar böyle değildim.
sadece öfke vardı içimde, kin vardı.
bilmiyorum işte bir karara varmadan önce iyice ölçmek istiyorum herşeyi.
elbette tabii ama yine de haklıyla haksızı ayırt etmesi hoş.
benim annem olsa ben haksız bile olsam kızımı ezdirmem şeklinde müdehalelerde bulunurdu.
o nedenle de gizlemek istiyorum biraz da.

illaki öyle olacak annen elbette arkanda duracak..
şuan sıkıntıyı tek başına yaşıyorsun ne olursa olsun ayaktayım ayakta durabiliyorum diye düşünüyosun ama kendine çok iyi bak lütfen psikolojine dikkat et canım kendi sağlığını tehlikeye sokma ...
benim yaşadıklarım biraz daha farklı ama en basiti bir adet sancısı tetikledi ve ben gözümü hastanede açtım. bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin bir şekilde rahatlatmaya bak kendini...
şuan tek başınayken yaptığın ve bunu yapmaktan hoşlandığın bir şey yap sadece kendin için...
sadece güzel şeyleri düşün bir an olsun kafandan at..:1hug:

Ben eşinizin o takıntılı kızla siz varken görüştüğünü zannetmiyorum.
Bence sorgulanması gereken nokta da bu, yani ortada bir ihanet olup olmadığı...
4 ay önce tanıştım diyorsunuz, söylendiği gibi 4,5 aylık hamileyse sizinle daha tanışmamıştı bile.
Ve eğer o dönem ilişkisi vardıysa kızın hamile olması da gayet normal,
Diyorum ya hep varsayımlar üzerinden gidiyoruz, sizin bunları bir şekilde netleştirmeniz lazım, bunun için de zaman lazım.
Bence bu mağdur kadın rolünden çıkın, başınız dik alın istediğiniz cevapları, sorgulayın, sizin geleceğiniz, sizin evliliğiniz bu.
Ben şu anda hamile olsa da olmasa da sorgulanması gereken noktanın ihanet olup olmadığını düşünüyorum.
Ola ki kız doğru söylüyor ve eşiniz baba olacaksa erkek gibi arkasında olsun, evladına babalık yapsın.
Bu o kadına dönmesini gerektiren bir durum değil, zaten bitmiş bir ilişki...

Acılı adanam kıza takıntılı deme :umursamaz: ben ki bu kadar efendi bi kadınım aynı durumda ne yapardım bilemem , diğer dediklerinin noktasına virgülüne ünlemine katılıyorum .olumunekankayizsmile

bütün acılar 3 gündür
1.gün ağlarsn
dünyada en çok acı çeken sensindir
2.gün kendine teselli verirsin
ve...
3.gün unutursun
çünkü sen en iyilerine layıksn
kendini sev...a.s

bu sözü çok sancılı bir dönemimde,çok sevdiğim bi dostum yazmıştı bana
ilaç gibi gelmişti bana
paylaşmak istedim sizlerle
:1hug:

aynen zaman her şeyin ilacı diye boşa dememişler.

Acılı adanam kıza takıntılı deme :umursamaz: ben ki bu kadar efendi bi kadınım aynı durumda ne yapardım bilemem , diğer dediklerinin noktasına virgülüne ünlemine katılıyorum .olumunekankayizsmile

KIZLAR HADİ MORAL VERELİM KIZA olumunekankayizsmile

LÜTFEN HERŞEY BİZİM İÇİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM ..
KALK TATLIM GÜZELSİN AKILLISIN SİLKELEN BİRAZ HERŞEY OLACAĞINA VARIR İKİ GÜN AĞLARSIN SONRA HATAYDI DER GEÇERSİN CANIMCIM
FANİ ŞEYLERE SIKMA CANINI delikafadulden

İnan çok üzülerek okudum sorununu.. şuan senin yerinde olsaydım gibi mantıksız cümleler kurmak saçmalık olur,çnkü o durum yaşanmadan bilinemez kesinlikle..
yalnız bende sana bi kaç şey sölemek istiyorum bide benim sölediklerim açsıından bak olaya.
bi tanıdığım senin durumunun aynısını yaşadı,zamanında bi ilişki yaşadı kız arkdaşıyla,ayrıldıktan hemen sonrada gerçekten çok hoş çok hanımefendi biriyle evlendi.3 aya kalmadan dier kız tacizlerine başladı hamileyim, ailem duyarsa beni yaşatmazlar die.. evli olduğu bayan hiçbişe sölemeden çekti gitti bu olayı duyunca.adam çok üzüldü tabi ağladı yalvardı yakardı,ama ailesi el koydu olaya,hemen boşandılar apar topar dieriyle evlendi.
biz dedik keşke boşanmasaydı meydanı boş bıraktı,sonuçta resmi nikahlı kocası,dieri düşünsün çıkacak olayları.kız öle düşünmedi ama arkasına bakmadan çekti gitti efendice.şuan hayatını kurmuş ve tekrar evlenmiş diye duyduk.
biz dedik unutamıcak giden karısnı bununlada hemen boşanır die ama inan öle olmadı,herşey unutuldu yaklaşık 8 senelik evliler,3 çocukları var,ve inan adam o kızı el üstünde tutuyo şuan.. sanki o çirkefiliği yüzsüzlüğü yapan o deildi..
bunları sana sölemek inan güç ama bunuda düşün erkekler çocuğu olunca değişiyo manevi duygular ağır basıyo,yani bu bi aldatmanında ötesinde bi durum,çok ii düşünmen lazım arkdaşım.. bende 26 yaşındayım,bu yaşta bu yükü omuzların nası kalıdırıcak,allah yanında vede yardımcın olsun. umarım önünde bi kapı açılır ve en güsel kararları verir yoluna devam edersin...

zaten eğer kararım boşanmak yönünde olursa uzun bir süre evleneceğimi sanmıyorum.
ve boşanma kararını verdiğim gün herşeyi gözden çıkardığım anlamına gelir.
kim ne yapıyor, mutlu mu, mutsuz mu diye
bir daha dönüp de ardıma bakmam.
şuan boşanma kararını vermediysem dönüp arkama bakıp bakmayacağımdan daha emin olamadığımdan dolayı.
öldürmeyen acı güçlendirir mantığıyla bakmaya başladım bugünden sonra olaya
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

KIZLAR HADı MORAL VERELıM KIZA olumunekankayizsmile

LÜTFEN HERŞEY BıZıM ıÇıN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM ..
KALK TATLIM GÜZELSıN AKILLISIN SıLKELEN BıRAZ HERŞEY OLACAĞINA VARIR ıKı GÜN AĞLARSIN SONRA HATAYDI DER GEÇERSıN CANIMCIM
FANı ŞEYLERE SIKMA CANINI delikafadulden

evet ya moral :lepi: her şeden önce sağlığınız yerinde.ama hata diyip geçmek yanlış. :umursamaz:

niye beklemiş bu kadarda şimdi haber veriyor..resmen cocougu kullanmak istemiş işte..cocugunu düşünen bir kadın olsa hemen aldırmazmıydı..amacı sizi ayırmak olabilir..bence ayrılma..biraz bekle..
düşün..bunun kararını en iyi sen verebilirsin

pişman olmayacağım
en doğru karar için herşeyi askıya aldım zaten.

15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.

eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..

Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:

Back
X