İnan çok üzülerek okudum sorununu.. şuan senin yerinde olsaydım gibi mantıksız cümleler kurmak saçmalık olur,çnkü o durum yaşanmadan bilinemez kesinlikle..
yalnız bende sana bi kaç şey sölemek istiyorum bide benim sölediklerim açsıından bak olaya.
bi tanıdığım senin durumunun aynısını yaşadı,zamanında bi ilişki yaşadı kız arkdaşıyla,ayrıldıktan hemen sonrada gerçekten çok hoş çok hanımefendi biriyle evlendi.3 aya kalmadan dier kız tacizlerine başladı hamileyim, ailem duyarsa beni yaşatmazlar die.. evli olduğu bayan hiçbişe sölemeden çekti gitti bu olayı duyunca.adam çok üzüldü tabi ağladı yalvardı yakardı,ama ailesi el koydu olaya,hemen boşandılar apar topar dieriyle evlendi.
biz dedik keşke boşanmasaydı meydanı boş bıraktı,sonuçta resmi nikahlı kocası,dieri düşünsün çıkacak olayları.kız öle düşünmedi ama arkasına bakmadan çekti gitti efendice.şuan hayatını kurmuş ve tekrar evlenmiş diye duyduk.
biz dedik unutamıcak giden karısnı bununlada hemen boşanır die ama inan öle olmadı,herşey unutuldu yaklaşık 8 senelik evliler,3 çocukları var,ve inan adam o kızı el üstünde tutuyo şuan.. sanki o çirkefiliği yüzsüzlüğü yapan o deildi..
bunları sana sölemek inan güç ama bunuda düşün erkekler çocuğu olunca değişiyo manevi duygular ağır basıyo,yani bu bi aldatmanında ötesinde bi durum,çok ii düşünmen lazım arkdaşım.. bende 26 yaşındayım,bu yaşta bu yükü omuzların nası kalıdırıcak,allah yanında vede yardımcın olsun. umarım önünde bi kapı açılır ve en güsel kararları verir yoluna devam edersin...