Masalperisi ve Feraceli'nin tatlı düellosu;)

7 takima giriyorum arada kuzum ama onun disinda bende baska yere yazmıyorum gunluk eniyisi muzum benim bi feraceliyle var bide kendime ait olan var gunluk ac kuzum basla sende istiyosan gunlugumede geleblrs sen blrsn
Bende öyle yapmayı düşünüyorum açıkcası 26 kg verdim gruplarda 1 kg aldım 1 verdim hep sabit kaldım kendimi çok zorladım birde direnç var ya of fena oldum ya sorma şimdiye 60 olmam lazımdı grup etkisi bende ters etki yaptı

Ya sizinle birlikte olurum yada Acar'ım bir topik biraz toparlanayımda ama sizi takip ederim bu arada merak etme

Ya sizinle birlikte olurum yada Acar'ım bir topik biraz toparlanayımda ama sizi takip ederim bu arada merak etme

Anlastik tatlim bazen insanin dinlenmeye ihtiyaci oluyor kasincada olmuyor sana hak veriyorum seni en cok ne motive ediyosa onu yap kuzum ne guzel 26 kilo vermissin geriside gelir kuzuum bekleriz balim basimizin ustunde yerin var öpüyorum seni

En üsteki mesajı düzeltemedim 16 kg olucak Canım yanlışlıkla 26 kg demişimşimdi farkettim

Canım yanlışlıkla 26 kg demişim 16 kg olucak kusura bakma uyku sersemliği iyi Dilek'lerin için çok teşekkür ederim

[QUOTEcanım biliyorimsalperisi_, post: 45800902, member: 661921"]Ballilokmam rahatszlgimdan dolayi burda menu paylasamicam kuzummmm[/QUOTE]
Tamam canm biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…