Saç Uzatma Yöntemleri Maskesiz saç uzatma

cCchen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
476
7
26
Kızlar merhaba, burada en son konumu açalı 2 sene olmuştur. Kadınlar kulübüne vefa borcum varmış gibi hissediyorum 17-18 yaşlarımda bayağı yol göstermişti burdaki paylaşımlar bana. En büyük derdimde saçlarımdı. Üniversite heyecanıyla açtırıp yakmıştım güzelim saçlarımı sonrada bilinen serüven, kısacık saçlar ve uzatma çabaları. Deneme yanılmayla bakım ürünleri tecrübelerimde oldu. Neyse daha fazla vaktinizi almadan konuya dönerek maskesiz, zahmetsiz sac uzatmadan bahsedicem. Restorex şampuan ve 1 paket doğum kontrol hapı. Çalışan bayanlar, sınavlardan vakti olmayan öğrenci arkadaşlara deva. Yıkarken uzatılan saçlar :) zor uzayan saçlarınız ayda 3 cm uzuyor ben 5 cm i gördüğümü de bilirim. 1 paket hapı ezip şampuanla karıştırın, her kullanım öncesi çalkalamayi unutmayın, bana bu sonuç yetmez maske içinde vaktim var diyorsanız havuç maskesi de önerimdir.

Öncesi sonrası foto alalım
Kaç ayda sonuç gördün üstelik :)

Öncesi sonrası foto alalım
Kaç ayda sonuç gördün üstelik :)
2 ay sonra etkisini görmeye başladım doğum kontrol hapından hep memnundum ama restorex eksta etkili oldu :) öncesinde hic fotoğraf çekmeyi akıl etmedim ama önceden kuaföre gitmeye korkardım şimdi 3 4 ayda bikez korkmadan kestirebiliyorum canım istersen suanki halini paylasabilirim sadece :)

Bende restorex kullanıyorum 1 ayı geçiktir ve uzattığına eminim:)
Birşey sormak istiyorum ben dalin şampuanın içine doğum kontrol hapı atmıştım birkaç sefer kullandım sonra bir köşeye kaldırdım yarısı duruyor. Karışımı yapalı 4 ay olmuştur şimdi kullansam bi yan etkisi olur mu ki yoksa atayım mı?

Paylaşırsan iyi olur
İlk haline dair öylesine de bi foto yok mu ya çok merak ettim

1 kere kullan baktın saçlarında sıkıntı oluştu at

Paylaşırsan iyi olur
İlk haline dair öylesine de bi foto yok mu ya çok merak ettim

1 kere kullan baktın saçlarında sıkıntı oluştu at

Ay korkuyorum ya
Ya sıkıntı oluşturcak bi saç kalmazsa
Ay Allah korusun

Gel gel gel güzelim gel hiç acımıcakkkk
Kalbinnnnn
Korkma ya korkaktan kahraman olmaz

Kalbim değil saçımmmmm
Aslında saçlarım uzadı şükür ya ama şampuan da kaldı öyle napsam bilemedim

Bence at canım bi şampuanı ortalama 2 ay anca kullanıyoruz ve içerisindeki hormonal bir ilaç sonuçta

Bence at canım bi şampuanı ortalama 2 ay anca kullanıyoruz ve içerisindeki hormonal bir ilaç sonuçta

Hormon ilacı ya ondan tedirgin oldum canım :/ atayım o zaman. Restorexe devam çünkü çok memnun kaldım:)

Hormon ilacı ya ondan tedirgin oldum canım :/ atayım o zaman. Restorexe devam çünkü çok memnun kaldım:)
Bende bayağı memnunum en uzun süre kullandığım şampuan oldu, arada farklı denemeler yapsamda daha iyisini bulamadım geri döndüm ve gayette ekonomik saç bakımı için bayağı para dökmüştüm ama en iyi sonuçları ummadıklarımdan aldım :)

Güncel foto paylaşsan ?

Saçımı fönlediğm zaman foto eklerim ama kısa haliyle hiç fotom yok çene izamdaydı saçım şmdi sutyen kopçasını geçiyor öyle diyeyim :)

Saçımı fönlediğm zaman foto eklerim ama kısa haliyle hiç fotom yok çene izamdaydı saçım şmdi sutyen kopçasını geçiyor öyle diyeyim :)

Ne kadar zamanda oldu bu boy :)

Ne kadar zamanda oldu bu boy :)

Yaklaşık 10-11 ay civarı :)
Sinemaki çok yaptım ben sürekli yağlar sürdüm falan çok şükür uzadı uçlarda kırıklarım var ama kestirmem bir daha aman :)

Yaklaşık 10-11 ay civarı :)
Sinemaki çok yaptım ben sürekli yağlar sürdüm falan çok şükür uzadı uçlarda kırıklarım var ama kestirmem bir daha aman :)

Benim konum var bakabilirsin oraya..
Ben bebe sampuanı kullandığımda uzanan hızlanmış :)

ben yine taktım bu sıralar saç uzatma işine br ara kullandım doğum kontrol hapını bioblasa atmştım uzattıda ama dökülme arttmştı. şimdi turp havuç ve soğanı karıştrp kaynatıyorum suyunu sacıma kullanıyrum arada da yılan yağı bakımı yapıyorum saç kırıklarından başım dertte kestrdm şimdi uzatma derdindeyim uzadıkça benim saç kırılıyo resmen inatlaştı benle südyen hizasında kırıksız saç olsa bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…