ben yine taktım bu sıralar saç uzatma işine br ara kullandım doğum kontrol hapını bioblasa atmştım uzattıda ama dökülme arttmştı. şimdi turp havuç ve soğanı karıştrp kaynatıyorum suyunu sacıma kullanıyrum arada da yılan yağı bakımı yapıyorum saç kırıklarından başım dertte kestrdm şimdi uzatma derdindeyim uzadıkça benim saç kırılıyo resmen inatlaştı benle südyen hizasında kırıksız saç olsa bana yeter
Kırılma genelde nemsizlikten oluyor.
Nemi sağlayan şeyler kullan.
Gliserin gibi.
Veya nemlendiren bakım ürünleri.
Ben sampuanı dibe kremi boy ve uclara kullandığında uzama elde ettim.
Bebe şampuanı kullandığımda daha fazla uzadı.
İçine de birşeyler katmıştim
ben yine taktım bu sıralar saç uzatma işine br ara kullandım doğum kontrol hapını bioblasa atmştım uzattıda ama dökülme arttmştı. şimdi turp havuç ve soğanı karıştrp kaynatıyorum suyunu sacıma kullanıyrum arada da yılan yağı bakımı yapıyorum saç kırıklarından başım dertte kestrdm şimdi uzatma derdindeyim uzadıkça benim saç kırılıyo resmen inatlaştı benle südyen hizasında kırıksız saç olsa bana yeter
Kırılma genelde nemsizlikten oluyor.
Nemi sağlayan şeyler kullan.
Gliserin gibi.
Veya nemlendiren bakım ürünleri.
Ben sampuanı dibe kremi boy ve uclara kullandığında uzama elde ettim.
Bebe şampuanı kullandığımda daha fazla uzadı.
İçine de birşeyler katmıştim
evet benimkiler cok hassas kurutma ısıtıcı vs hiçbirşey kullanmyrum ynede kırılıyor. ama ben bir ara lorealın saç acıcı jelini alp saçıma uygulamştım mahfetti saçlarımı 2. kestirişim hala toparlayamadım yuzde 20kırık vardr saçımda hala
Ben genelden banyo sonrası elsevein yağını boylara sürüyorum
evet benimkiler cok hassas kurutma ısıtıcı vs hiçbirşey kullanmyrum ynede kırılıyor. ama ben bir ara lorealın saç acıcı jelini alp saçıma uygulamştım mahfetti saçlarımı 2. kestirişim hala toparlayamadım yuzde 20kırık vardr saçımda hala
Keratin yağı, pantene doğal sentez durulanan bakım kremi saçlarımı açtırdıgim zaman bayağı yardımcı olmuştu bana :) bide saçlarını ısıdan koruduğun gibi topuz ve sıkı toplamaktan da kaçın canım gevşek ör, pek tarama çok zor o süreç iyi biliyorum :/
Keratin yağı, pantene doğal sentez durulanan bakım kremi saçlarımı açtırdıgim zaman bayağı yardımcı olmuştu bana :) bide saçlarını ısıdan koruduğun gibi topuz ve sıkı toplamaktan da kaçın canım gevşek ör, pek tarama çok zor o süreç iyi biliyorum :/
Bir eleştiri yapmak isterim niyetim kimseyi incitmek değil fakat bu forumda çok gördüğüm için aynı olayı yazmak istedim
Arkadaşlarımız maske ve tecrübelerini paylaşıyor allah razı olsun fakat ardından 40 tane saçma sapan soru geliyor yapmayın arkadaşlar şunu yaaa
Önceden kullanmistim çöpe atayimmi?
Doğum kontrol hapinda kaç tane vardı?
Arkadaşlar yemin ediyorum ilkokul öğrenci sormaz bu soruları
Yapmayın rica ederim tecrubelerinizi paylaşın ama sayfayı kirletmeyin
Gelelim benim onerime : havuç rendeleyip kaynatın ve suyunu saciniza surun acaip ise yarıyor
Lütfen kaç havuç ne kadar su kaç dk kaynatcaz havuç sarimi turuncumu diye sormayın :)) kafaniza gore