- 9 Eylül 2019
- 116
- 153
- 18
- Konu Sahibi pembeguneslihava
-
Bence küpe ve zarif bir kolye kullanmaya alışın en azından küpe takın saclarınıza şekil verin dagınık olmasada at kuyruğu olabilir. Bakımlı olmaya çalışın ozaman sizde kendinizi daha iyi hissediceksiniz.Takı bir iki gün taktıysam yine vazgeçiyorum saç da o şekilde sürekli yapamıyorum
evet biraz erkeksi konuşuyor olabilirim zaman zaman ama küfür etmem sosyal ortamlarda, zayıfım kilomda iyi aslında...Giyim tarzınızı değiştirseniz ve saçlarınızı acsanız mesela, takı falan kullansanız bir kadın olarak daha hoş gözükebilir çalışıyorum dediğinize göre demek ki arada küfür edip kaba konuşuyorsunuz bunu kesinlikle erkeklerin yanında yapmayın bir çok bey için bu iticidir. kilonuz varsa diyet yapın ayrıca zayıf ve uzun boylu kadınlarda çekicidir hoş kokulu parfümler kullanın.
Maskülen olmak istemiyorum dediğiniz için bu tavsiyeyi yaptım denerseniz alışırsınız zamanla ama insanların ne düşündüğüne bakmayın nasıl rahat ve mutlu oluyorsanız öyle yaşayın kimse için kendinizi zorlamayın eğer siz kendiniz ğerçekten değişmek istiyorsanız yapın bunu.evet biraz erkeksi konuşuyor olabilirim zaman zaman ama küfür etmem sosyal ortamlarda, zayıfım kilomda iyi aslında...
Haklısınız, elbise hiç giymem mesela toptan giyim tarzımı değiştirmem gerekiyor galibaGiyim tarzınızı değiştirerek başlayabilirsiniz.
Elbise giyince insana otomatikman bir ladylik yükleniyor mesela asfahhaja.
Neden kendinizi değiştirmek istiyorsunuzki? Sizin karşınıza çıkabilecek en hayırlı kişi, sizi olduğunuz gibi kabul eden, seven ve anlaşabilen kişidir. Ayrıca ben çok severim maskülen kadınları auraları bambaşka oluyor. Doğru kişiyle henüz karşılaşmamışsınız o yüzden bu durumlara girdiğinizi düşünüyorum ama elbet çıkar. Kendiniz adına değişiklik olsun diye değişecekseniz ise tavsiyem şu yönde. Kankavari tavırlarınız aslında bir avantaja dönüşebilir, cilve yapamam utanırım demişsiniz ama bu tavrınızı cilveyle harmanlarsanız bir çok erkeği mest edersiniz. Davranış olarak daha sakin olmaya çalışın, giyim olarakta yine kendinizi rahat hissedebileceğiniz kombinler tercih edin uzun boylu zayıf kadınlara bol ve soft çiçek desenleri olan açık renk gömlekler ile bol siyah saten gömlekler çok yakışıyor güzel bir kolyeyle tamamlarsınız, saçlarınızı hafif dalgalı bırakın saçınız çok koyuysa açık kumral, açık kahve tonlarını tercih edin, eğer beyaz tenliyseniz koyuya kaçmayan doğal bakır tonlarıda deneyebilirsiniz. Altınıza boyfriend jean veya bol kumaş pantolonlar tercih edin, bunları topuğu çok yüksek olmayan stilettolar ile kombinleyin. Böylece hem yine kendinize daha yakın bir tarza geçiş yapmış olursunuz hemde maskülenliğinizi biraz kırabilirsiniz. Aşırı feminen olmanıza lüzum yok bence...
İnşallah başarabilirizKonuyu yazanın ben olduğumdan şüphelendim ben de böyleyim maalesef eşim devamlı söyleyip duruyor biraz kadınsı ol diye inşallah ben de becerebilirim bu konuyu
ne güzel anlatmışsınız, aynıymışız neredeyse belki de gönül dediğiniz gibi bunlara bakmıyor, elbise giyebileyim takı takıp oje sürebileyim daha doğrusu alışkanlık yapayım büyük başarı olacak benim içinBen de biraz sizin gibiyim. Hatta aynıyız neredeyse..
Sırf feminen görünmek için rahatsız şeyler giymek istemedim. Topuklu ayakkabı gibi.. Alışık olmayan bilir nasıl bir eziyet olduğunu..
Saçlarımı açsam da arkadan yarım toplar bırakırdım. Ki bunu hala yaparım aslında. Özellikle çalışırken açık saç rahatsız eder beni..
30 yaşıma kadar çok da umursamadım ama baktım ki bunu aslında istemiyor sadece kendimi gizliyormuşum. Yavaş yavaş elbise giymeye, saçlarımı savurmaya, rahat bir dolgu topuk da olsa giymeye başladım.
Manikür ve oje sürmek de kendinizi iyi hissettirir.
Küpe takmaktan hala hoşlanmıyorum. O kadar ki 35 yaşımda bir kulağımı tekrar deldirdim. Bir gün küpeyi takamayınca anladım.
Sallantısız hafif küpeler işimi görüyor benim..
Kolyeyi sabah takar akşam çıkarırım. O da ince modeller. Diğer türlü büyük geniş modeller boğar beni uzun süre..
Bu da bizim kusurumuz olsun ne yapalım yani? Biraz zorlasam alışacağımı biliyorum da sıkıntıya gelemem ben. Ama sırf güzel görünmek için gün boyu stiletto ayakkabıyla dolaşamam..
Saç düzleştirmek ve maşa yapmak hala lugatımda yok. Zaten saçımın dalgası güzel. Düzleştirici saçı yakıyor. Lazım olunca fön çektiriyorum yetiyor..
Yalnız maskara, göz kalemi, allık, kaş kalemi, aydınlatıcı hep kullanırım. Günlük makyajda asla fondöten, eyeliner, far, pudra falan kullanmam.
He ben bunları eşimle evlenmeden önce pek yapmıyordum. Makyaj dışında.. Kısmet denen şey pek maskülen, feminen, frapan dinlemiyor..
hehe bir ara bende böyleydim. Sanırım ailemin çoğunluğu erkeklerden oluşuyor bu yüzden olabilir ne teyzem ne halam var mesela. Çevremdeki erkeklerden göre göre erkek gibi yetiştim kadınsı olmak komik geliyordu falan hele etek elbise giymek pembe giymek inanılmaz iticiydi ama yavaş yavaş küpe bileklik lipbalm rimel derken kadın olmak hoşuma gitti :)
Merhaba hanımlar,
Normalde ortamlarda son derece hassas, kırılgan elinden geldiğince küfürsüz kaba olmayan bir şekilde konuşmaya çalışan bir insanım.
Uzun boyluyum çok şükür bu özelliğimi seviyorum ama hep bir rockçı gibi yürüdüğümü, çoğunlukla çok sade giyindiğimi söyleyebilirim, hatta üni yıllarında erkek fatma gibisin demişti bir arkadaşım.
Erkeklere karşı cilveli olamıyorum ya onlardan çekiniyorum ya da arkadaş oluyorum. 30 oldum karşıma hayırlı bi insan çıksın çok istiyorum. Uzun süreli bir ilişkim ve kısa flörtlerim oldu daha önce.
Ama benim sıkıntım hem onlara duyduğum güvensizlik hem de bu çok kadınsı olmayan kankavari tavırlarım sanırım.
Güzel olduğumu söylerler, kendimce fena değilim yani ama daha feminen olmak için ne yapmalıyım, fikirlerinizi alabilir miyim ?
hehe bir ara bende böyleydim. Sanırım ailemin çoğunluğu erkeklerden oluşuyor bu yüzden olabilir ne teyzem ne halam var mesela. Çevremdeki erkeklerden göre göre erkek gibi yetiştim kadınsı olmak komik geliyordu falan hele etek elbise giymek pembe giymek inanılmaz iticiydi ama yavaş yavaş küpe bileklik lipbalm rimel derken kadın olmak hoşuma gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?