Maskülen olmak istemiyorumm

Bakımlı feminen kadın = takı toka kullanıp, makyaj yapıp, saçlarını fönleyen/maşalayan kadın değildir.
En azından benim için.
Saçlarımı arkadan topladığımda yakışıklı bir erkeğe benzediğimi düşünüyorum (her ne kadar yakınlarım hayır dese de)
Genelde maskülen giyinirim.
Saçlarımı asla yapmam.
Kolye ve piercing harici takı kullanmayı da sevmem.
Ama buna rağmen erkeksi bulup beni itici bulan olmamıştır.
Sesim biraz çizgi filmvari. Bu özelliklere sahip olup bir de kalın sesli kadınlar var ki onlar da çekici olabiliyorlar.
Genel olarak bir aura bence bu. Giyiminize tarzınıza indirgemeyin.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin. Kendinizi en rahat o şekilde ifade edersiniz.

Dapdar ,kısa giyinen erkekler bitsin de erkek gibi olan kadınlar çoğalsın razıyım.

Bizim doğamıza her türlüsü yakışıyor. :)

acaba erkekler feminen olduğu için mi biz erkeksi görünmeye başladık evet ya aslında bize her şey yakışıyor

peki neden hep süslü çok makyajlı kadınlar ilgi çekiyor bana mı öyle geliyor

peki yürüyüşümü nasıl düzeltebilirim spora gitsem faydası olur mu ?

Yazlık elbise alacaksanız şimdiden bakın. Sezonunda çok pahalı oluyor meret.
Kışın da giyebilirsiniz kalın modellerden. Altına koton çorapla kombinlenen modellere bakarsınız..

Mesela ben mağazada deneye deneye aslında elbiseyi güzel taşıdığımı farkettim. Öncesinde hiç bana göre değil, üstümde komik duracak, o fiziğe sahip değilim gibi geliyordu. Sanki her giyen mankenmiş gibi. Boyum 160 ama fiziğim kadınsı
Kulağımda şu an sadece top küpe var. Önceki ben olsaydım bundan bile rahatsız olur oynaya oynaya kulağımı acıtır en sonunda çıkartırdım..

Kışın tayt üstüne uzun hırka en sevdiğim. Hem çalışırken çok sıcak tutuyor. Altına topuklu çizme. Tırnaklara oje..
Bunu kot pantolonla da yapabilirsiniz tabi..

Biraz araştırma yaparsanız bir yerden başlarsınız..

Tarzınızı kendiniz belirleyin bence internet gibi bir şey var artık biraz öyle şeyleri takip edebilir ve hoşunuza giden ama sizin kendi yarattığınız kombinleri hayata geçirebilirsiniz çok da şekilci olmamak lazım. Cilve zorlayarak yapılacak ya da ortaya çıkacak bir şey değil ben de öyle biri değilim.. kendimden biliyorum :)

Saclari civciv sarisi, yüzünde 10 kat boya olan kadınlardan gına geldi.Iyiki bolesiniz.Sizi seven bole sevsin.Herkesin kendine has guzelligi vardir unutmayın

Saclari civciv sarisi, yüzünde 10 kat boya olan kadınlardan gına geldi.Iyiki bolesiniz.Sizi seven bole sevsin.Herkesin kendine has guzelligi vardir unutmayın

çok teşekkür ederim kendimle barışık olduğumu düşünürdüm ama arada kendi hemcinslerimin lafları ve yaşın 30 a gelmesiyle kendimi sorgulamaya başladım. Bir erkek iş arkadaşım tam sohbet etmelik kadınsın dedi bunu da sade ve arkadaşça tavrıma yönelik söyledi, ama ben ilgi çeken ve hoş bir kadın da olmak istiyorum

Çabuk sıkılıyorum kendime engel olamıyorum eğer gerçekten kadınsı davranmamı sağlayacaksa tabiki zorlarım kendimi
Ben üniversiteden mezun oldum atandım allahım nasıl giyinemiyorum beceremiyorum

Çok aşık olduğum çocuk bana neredeyse hayri abi diyecek
Bir arkadaşım tuttu beni alışverişe götürdü
Bir sürü yeni kıyafet aldık saçımı değştirdim makyaj falan
Bu seferde çok abartmışım
Dene yanıl yap boz diye diye artık tarzım oturdu
Maskülen olmaktan hoşlanmıyorum

Erkek zaten maskülen yanında neden maskülen 2. Bir varlık istesin ki

İsteyen de senle halı saha maçından konuşuyor
Ya da beğendiği kızları gösteriyor vs

Ben istemiyorum maskülenlik

Eril dişil enerji muhabbetini bi araştırabilirsin.
Dansa başla mesela inanılmaz farkediyorsun dişi enerjini

30 yaş iyi düşün

Ben hiç bir zaman maskulen degildim ama elbise giymezdim. Son bikac senedir elbiseler, hafif alçak topuklular vs giymeye başladim. Bence bir kadına çok yakışıyor bunlar.
Daha onceden giymedigime pişmanim.

Süslenmek cok zevkli neden sıkılıyorsun ki bence her kadın kendi için kendine bakmalı insanı mutlu ediyoe. Yani makyaj yapmak hobi gibi resmen

dolabını tamamen boşalt ve alışverişe basla inan cok zevkli. Zevkine güvendiğin bi arkadaşını da al yanına sonra yavaş yavsş tarzın otururr

acaba erkekler feminen olduğu için mi biz erkeksi görünmeye başladık evet ya aslında bize her şey yakışıyor

peki neden hep süslü çok makyajlı kadınlar ilgi çekiyor bana mı öyle geliyor

Olabilir , etkiye tepki doğal olarak gelişti :)

Bilmem, kişiye göre değişiyor bence bu. Kimisi boya küpü seviyor , kimisi sıfır makyaj.

Ozguven, duruş, yürüyüş , oturup kalkmak, düzgün konuşmak, aklı başında olmak, düzgün fizik , temiz kokmak, temiz dişlere sahip olmak bunlar makyajdan daha önemli bana kalırsa.

Erkekler içinde geçerli. Aynadan fırlamış gibi oluyorlar ama bir konustuklarinda havaları sönüyor insanların.

teşekkür ederim haklısnız

aslında hiçbir şeyden aşırı yok bende bunu farkettim, ortalama bakımlı ortalama makyajlı ortalama güzel bir kadınım.
Benim sorunum erkeklerden korkmam mı acaba ? Az önce dışarı çıktım bir erkek baktığında bile korkuyorum ya da otobüste biri yanlışlıkla koluma değsin tiksiniyorum beğendiğim biri bana yaklaşmasın ben yaklaşayım istiyorum.
Erkeklere karşı bir fobi ya da güvensizlik mi var bilmiyorum...

değişmek için lütfen çabalamayın, sizin tarzınız gibi kadınları seven erkekler daha fazla...zaten son zamanlarda
bu siteye o kadar çok konu açılıyorki....meslek var, güzellik var, sosyallik var, ama koca yok, bulamıyorum diyen çok bayan var...sanırım kadın sayısı erkeklerden daha fazla, ayrıca erkeklerde evliliğe sıcak bakmıyorlar günümüzde...neden evlensinlerki, bekarken hertürlü şeyi gayet rahat yaşıyorlar...ayrıca, sevgilisi varkende, evliykende herzaman erkeklerin çevresi hazırolda bekleyen kızlarla dolu...

Cinsel tercihin farklıdır belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…