Maskülen olmak istemiyorumm

Aslında elimden geldiğince bakımlı ve biraz süslü olmak istiyorum açıkçası bunu da kendimi daha güzel hissetmek için istiyorum.
Ama bu yaşa kadar en sevdiğim özelliğim nasılsam öyle olmamdı, hiçbir erkek için de baştan başa değişmem sanırım bunu böyle kabul edip makul ölçüde elbise de takı da oje de bakım da olabilir diyorum ve nasıl mutluysam öyle davranmaya devam diyorum.
O kadar moralim bozuluyor ki bazen insanların laflarına.
Ama aldatan sevmeyen her şekilde yapıyor bunu çok haklısnız.

çevrem şöyle diyor, çevrem böyle diyor....asla çevrenin lafına bakmam...onlar genelde kıskanç kız arkadaşlardan oluşur..
yüzde doksan erkek, doğal kadın sever...siz yaştaki bayan yada erkekler görselliğe, değil karektere bakar bence..

Bir kadının feminen olması için illa makyaj yapması, saçını uzatması, elbise giymesi, takı takması ya da saçını boyaması gerekmez. Bunların hiçbirini yapmayan ama çok seksi ve kadınsı bulduğum arkadaşlarım var. Ben de her sekle giren bir insanım. Değişikliği severim.yeri gelir maskülen giyinirim yeri gelir elbise giyerim. Genel olarak makyaj yapmam ama ruj vazgecilmezim. Topuklu ayakkabı özel günler dışında giymem. Buna rağmen tanıştığım tüm erkekler kadınsı ve alımlı olduğumu söyler. Yani tarzınız değil de tavirlaniriz önemli bence. Yuruyusunuz, jest ve mimikleriniz vs. Erkeksi bulduğum arkadaşlarımın bazı özelliklerini yazayım da kendinizle kıyaslayın. Mesela biri otururken daha yayılarak bacaklarını açarak falan oturur. El kol hareketleri ve yürüyüşü estetik değil, biraz daha kaba. Konuşma şekli de kaba saba. Genellikle bakımsız, saçlar dağınık, yakışmayan kıyafetler..

Bazen çok kadınsı olsanız bile sizi kıskanıp erkeksi olduğunuzu söyleyebilirler

Bence sorun erkeksi ve argo konuşmanız olabilir. Erkeklerin birçoğuna itici geliyor küfür eden kadınlar. Bende yakıştıramıyorum.

sizinle özelliklerimiz benziyor, ruju seviyorum topuklu ayakkabıyı istediğim günlerde giydiğinde bende iyi hissediyorum. Küpe seviyorum.
Oturmam ya da konuşmamın kaba olduğunu kimse söylemedi, doğalım yani sadece.
Galiba sürekli makyajdan konuşan süslü arkadaşların etkisiyle kendimi böyle görüyorum.
Daha önce de yazmıştım erkekler çok seksi ve kadınsı bulur tabi tanıyınca.
Onun dışında herhangi bir erkeğe tanışmadan çok cilve yapamıyorum beğensemde belli edemiyorum tanıştıktan sonra vazgeçmiyorlar
Ama uzun zaman oldu hayatım biri gitmeyeli yıllar oldu.

Doğru insan karşına çıkınca ayakların yerden kesiliyor. O zaman vay be bu ben miyim diyorsun. Kendimi bir öküz olarak niteleyen, karşımdakine sap diye dogruyu soyleyen ben. Bir kibarlik bir cilve. Amanda aman aşkımlar canımlar. Normalde isim yeter ne var sululuga derim. Ama insan çarpılınca bir aşkımın arkasından bir askim daha çıkıyor. Cilve milve ooo

Ben sizin erkeksi olduğunuzu hiiiiiç sanmıyorum. Cilve yapmak bana da itici geliyor. Doğal davranmak daha güzel zaten bu yönünüzle bile sempatik ve çekici olabilirsiniz. Kötü arkadaş insanin psikolojisini bozar. Arkadaşlarınızdan uzaklasin. Boşu boşuna kafanızı karıştırmışlar. Kıskanan insanlar kıskandıkları kişilerde kusur ararlar sürekli. Siz de kadınsı ve çekici olmalısınız ki kıskanmışlar

Yengeç burcuyum bu arada. Utangaç ama kadınsı oluyor galiba
Aaa ben de :)) yengeçler utangaç olur ya. Kadınsı özelliklerini kullanmayı sevmezler. Ama benim yukselenim aslan olduğu için astım onları, sonuna kadar kullanıyorum:)) bence kendinize güvenin ve kadınsı olmaktan gurur duyun

Yengeç burcuyum bu arada. Utangaç ama kadınsı oluyor galiba
Ben çözdüm ya sizi. Bastan söyleseydiniz burcunuzu ona göre yorum yapardım. Yengeç kadınları samimi ve güvenilir bulduğu insanlarla çoğunlukla kankavari takılır. Isveli cilveli davranmaktan pek hoşlanmaz, belki de utanıyor. Aslında en kadınsı burçlardan biri. Kabugunuzu kırmanız lazım. Aynı samimiyeti, doğallığı erkeklere de gösterseniz yalnız kalmazsınız. Sınırlarınız ve kolay elde edilemez özelliğiniz sizi çekici ve güçlü kılar. Eminim çok hoş bir kadınsınız. Tek yapmanız gereken kendinize bakim yapmayı, süslemeyi aşırılık olarak, erkekleri elde etmek için yapılan taktikler olarak düşünmemek. Relax olun:)

Galiba haklısınız biraz kendi halinde etliye sütlüye karışmayan asosyal bir halim de var.
Böyle olunca insanların ağzına da çok laf vermiş oluyorum.
İçimden geldiği belki ufak tefek değişikliklerle devam edeceğim hayırlısıyla bakalım.
Çok teşekkür ederim

Öyle mi bu yüzden beni çok iyi anladınız belki de Kesinlikle deneyecegim

Son iki cümleniz beni anlatıyor. Süslenmeyi taktik sanıyorum içten içe herhalde beni doğallıktan uzaklaştırdığını düşünüyorum.
Buraya değişim için cesaret gelsin diye yazdım ve sizin gibi kadınlar sayesinde utangaçlığı en sonunda atacağım inşallah
Belki bazı yerlerde tam anlatamadım kendimi ama tek derdim doğallıktan uzaklaşmaktan korkmaktı bu yüzden yıllarca kendimi oyalamışım sağolun

Bende maskülenim işin içinden çıkamıyorum. Erkek gibiyim. Etek elbise alıyorum ama giymiyorum cesaret edemiyorum ☹ makyaj yapmak içimden gelmiyor sade makyaj yapıyorum yada hiç. Nasıl dişi bir görünümde olucam.bilmiyorum hiçbirşey içimden gelmiyor zoraki yapıyormuşum gibi. Güzelde giyinmiyorun aslında çok istiyorum ama parada önemli unsur tabi olmayınca olmuyor

Yürüyüşüm çok erkeksiydi evrim balıkçının dişil enerji meditasyonunu dinledim geçti. O meditasyondan sonra garip bişekilde adet sancılarımda geçti eskiden okadar şiddetli sancı olurdu ki ambulans bile çağırdığım olmuştu. Şimdi hiç sancı çekmiyorum tavsiye ederim.

Ay lütfen parfüm demeyin..gerçekten bugün parfüm kullananların başka insanların hakkına girdiğini düşünüyorum.kendi binamda asansore bindim.koku çok güzel ama bana okadar dokunuyor ki midem bulandı.alerjik durumumda var ve hafif tikandım kendimi dışarı zor attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…