massater botox yüzünden gülemiyorum

ismisenver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
69
21
38
32
diş gıcırdatması ve geniş çene yapım nedeniyle massater botox yaptırmak istedim. Kayseri de bir plastik cerrahla görüştüm. ancak botoks etkisini göstermeye başlayınca yaklaşık 1 hafta sonra gülememeye başladım. evet doğru duydunuz. GÜLEMİYORUM. yıl olmuş 2018 gittiğim adam plastik cerrah karşılaştığım olaya bak. bana böyle bir komplikasyon olacağını söylese yaptırmazdım. malesef bir çok doktor hiç bilmediği şeyleri sırf para için yapıyor. yaklaşık 6 ay yüzüm gülmeyecek. bu sosyal hayatımı da etkiliyor. herkes sürekli ne oldu hasta mısın vs. diyor. yazıklar olsun doktora da yaptığı işe de.

Gecmiş olsun cok üzücü hem avuçla para ver hem bu şekilde olsun insan sinir oluyor. bende 4yıl önce kısmi yüz felci geçirdim iyileştim sora kaş için kaşlarımı kaldırtmak için botox yaptırdım botoz.u dudak kanerlarımada enjekte etti doktor ve 8 ay ağzım yamuk gibi gezdim gülemedim yemek yerken lokmayı ciyneyemedim zor oldu.

Geçmiş olsun. Botoxun etkisi 3 - 4 ayda bayağı geçmeye başlıyor. Daha erken düzelir.

Çok sağol canım. Ay 8 ay baya uzun sürmüş bende yemek yerken zorlanıyorum. Bu saçmalığa 1000 tl ödedim bide o zoruma gidiyor

çokta para vermişin ama hergecen gün etkisi azalacak ve yok olucak bu botox direk kasın üstüne yapıldığı için gülmeye yarayan kasıda etkilemiş inşallah zamanla düzelir geçmiş olsun .

Üzülme zamanla geçecek bol bol mimik yaparsan daha çabuk geçer, bir de daha çabuk geçsin diye işlem yapılabilir bence doktorunla bir görüş

Üzülme zamanla geçecek bol bol mimik yaparsan daha çabuk geçer, bir de daha çabuk geçsin diye işlem yapılabilir bence doktorunla bir görüş
Görüştüm 1 aya geçer demişti bir ay oldu geçmedi bir daha arayacağım. Aslında malpraktis dava açsam kazanırım bence

Görüştüm 1 aya geçer demişti bir ay oldu geçmedi bir daha arayacağım. Aslında malpraktis dava açsam kazanırım bence
Merhaba gerçi 1 yil olmus ama merak ettim sonraki süreçleri, ne zaman geçti acaba.
bende 15 gün önce masseter botoks yaptırdım ama bir hafta sonra yuzumun bir yarısı gülebilirken diğer yarısı sankı kendımı kasıyormuşum gibi bir ifadeye dönüştü ve gülememeye başladım. gülerken çok çirkin asimetrik bir görüntü oluşuyor. ıkı gün sonra Dr kontrolüm var bakalım.

Merhaba ben de 7 ay önce masseter Botox yaptırmıştım ve sol çiğneme kasım daha güçlü olduğu için doktor 3 kat fazla doz uyguladı sol çeneme. Sonuç mu? Ağzımın sağ tarafı gülerken sol tarafı gülemedi, ağzım yamuk bir hal aldı hatta sol gözüm bile koşuldu. Kabus gibi bir 3 ay geçirdikten sonra şükür Botox etkisini kaybetti ve gülüşüm yeniden eşitlendi. Çenem küçülmüştü görüntü gülmediğim zamanlarda çok güzeldi. Şimdi çenem yeniden büyüdü yeniden yaptırmak istiyorum ama ağzım yamulmadan. Kim yapabilir İstanbul’da yaptırıp memnun kalan var mı?

Tekrar büyüyen kas eskisi gibi mi yoksa biraz sarktı mı?

Ne ayıp ya değil mi? Ben bir dermatolog ile arkadaş olmuştum, bu bana ve kendi benden yaşça çok büyüktü ve yeni dolgu, botox öğreniyordu bize yapmayı önerdi. Kadın benim dudağımın üstüne iki taraflı yaptı. Anlam verememiştim. Alnım, göz çevrem ve dudağımın üstü. Diğer bayan annem yaşında, belki onun çizgisi var ama bana ne alaka? Bildiğin akşam eve gittiğimde yemek yiyememiştim. Panikle yüzümü ovalaya ovalaya sıcak soğuk su ile sanırım geçirdim. Normalde 4 ay vs etkisi olur bende bir gün ancak sürdü. Yüzüme maske taktım, insanlar ben konuşurken garip garip bana bakıyordu. Bir daha da gitmedim. Sadece artık güvendiğim plastik cerrah ve Kbb uzmanına gidiyorum. İyi yapan Dermatoloji uzmanları da var ama bu ne ya!

Ben bruxism deniliyor diş sıkma olayından dolayı ve sol çenemle yememden ötürü iki tarafta orantısızlık var bundan dolayı botox için gittiğimde doktoruma bahsettim ve birer hafta kontrolle ilk önce tek dozla başlayıp çiğneme kasıma enjekte etti. İlk önce hemen atlamadan soruyor, kendisinde de varmış dişlerde düzleşme, çene ağrısı varsa öneriyorum dedi. Benim yemek yerken takır tukur resmen. Ön dişten birini de hallettim artık dedim deneyebilir miyiz diye başladım. Sıkıntım yok, dedi ki yine ısırma yaparsınız ama eskisi kadar kuvvetli olmaz. Belki zaman geçince bende de yanaklarda küçülme olur umarım. İsmi Bakırköy Acıbadem Yeliz Kantürk. Ben botoksa ona gidiyorum, eşimin burnunu da o yaptı yani.

geçiçek canım ama bir iki aya geçer diyenlere inanıp boşuna heveslenme tam 6 ay sonra geçiyo. ben de daha yeni yeni gülebiliyorum.

Ben inanamıyorum bu insanlara nasıl bu kadar kötü yapabiliyorlar ki? Diş hekiminden, hemşiresine kadar herkes yapmaya başladı. Göğüs kalp cerrahı, pratisyen zaten yapıyor. Zor bir işlem de değil. Dozunu mu kaçırıyorlar?

valla ben de Bursa da plastik cerraha yaptırdım bilindik biri hemde sağ masseterime fazla doz vermiş beyefendi sağ tarafım çarpık çurpuk ağzımın kenarı aşağı yamuk dolaştım bi daha da yaptırmaya tövbe ettim. dişim kırılsın daha iyi. düzgün suratımı yamulttu resmen . 6 ay geçti daha yeni gülebiliyorum ve çok az da olsa hala botoksun kaldığını hissedebiliyorum.inşallah tamamiyle çıkar gider artık hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…