- Konu Sahibi ismisenver
-
8 10 ayda anca şişiyor ama eskisi gibi olmuyor yüzdeyüzMerhabalar, benimde 3 ayı geçti cok şükür ve azda olsa gelişme var güleniliyorum bikaçgündür daha mutlu oluyorum aynaya bakınca. Ancak kaslarım inceldi ve yüzüm inceldi yanaklarımda sarktı . Kaslarınız sizin eski haline ne kadar zamanda geldi acaba? Yani benimde bundan sonra kaslarımda tekrardan bir şişme olmaya başlar mı acaba? Çünkü botoks etkisi azalmaya başladı hissediyorum bikaçgündür. Ama incelme düzelmedi halen
YaptirmaBen de haftaya yaptırmayı dusunuyordum yaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var ama cok kararsız kaldım şimdi
Yaptırdım 1 ay oldu çok memnunum İyi ki yaptırmısımYaptirma
Tam eski haline hic dönmüyor. Daha farkli bir surat yaoin oluşuyorMerhabalar, benimde 3 ayı geçti cok şükür ve azda olsa gelişme var güleniliyorum bikaçgündür daha mutlu oluyorum aynaya bakınca. Ancak kaslarım inceldi ve yüzüm inceldi yanaklarımda sarktı . Kaslarınız sizin eski haline ne kadar zamanda geldi acaba? Yani benimde bundan sonra kaslarımda tekrardan bir şişme olmaya başlar mı acaba? Çünkü botoks etkisi azalmaya başladı hissediyorum bikaçgündür. Ama incelme düzelmedi halen
Nasıl yani ya eski haline dönmeyecek miTam eski haline hic dönmüyor. Daha farkli bir surat yaoin oluşuyor
Neden Farklı olsun kiTam eski haline hic dönmüyor. Daha farkli bir surat yaoin oluşuyor
Malesef yuzdeyuz eskisi gibi olmuyor. Bir-çok kiside oyle bu durumNeden Farklı olsun kiaynı kas şişince aynı görüntü oluşur bence ☹
Yuzde 80 doner o da anca 1 yıl sonraNeden Farklı olsun kiaynı kas şişince aynı görüntü oluşur bence ☹
Hay AllahYuzde 80 doner o da anca 1 yıl sonra
Yasayan bir youtuber kadinla yazistim. Benim dondu eskiye ama inatla cok ve spor yapar gibi sakiz cignedim dedi. Ayrıca spor yapıp col terleyenlerde etki cabuk geçiyormuş ve neyseki Yazdı aylardan ve yaptımdaMalesef yuzdeyuz eskisi gibi olmuyor. Bir-çok kiside oyle bu durum
Benimde sorduğum birkac kiside tam olarak dönmedigini söylediler.Yasayan bir youtuber kadinla yazistim. Benim dondu eskiye ama inatla cok ve spor yapar gibi sakiz cignedim dedi. Ayrıca spor yapıp col terleyenlerde etki cabuk geçiyormuş ve neyseki Yazdı aylardan ve yaptımdabakalım düzelmeye başladı ama eski halen tam dönmedi
Ama eskiye yakın bir hal alıyor ama dedigim gibi tam degilYasayan bir youtuber kadinla yazistim. Benim dondu eskiye ama inatla cok ve spor yapar gibi sakiz cignedim dedi. Ayrıca spor yapıp col terleyenlerde etki cabuk geçiyormuş ve neyseki Yazdı aylardan ve yaptımdabakalım düzelmeye başladı ama eski halen tam dönmedi
Yüzde 80 de bence yeterli zaten yaptırmaktaki amacımız küçük bir değişim belki sadece istenen etki kalır iye umuyorum Bu botoksu bilip yaptıranlar için. ben bilmeden yaptırdım hani kaş kalkıyor ya botoks yapınca az yukarı, doktoruma sordum yanaklarım cene hattım yarım santim kalkarmı tabikide dedi bende kaş kaldırdığı gibi botoks oldugundan kaldıracak sandım inceltmek aklımın ucunde yoktu.Ama eskiye yakın bir hal alıyor ama dedigim gibi tam degil
Ben cok pisman olmustum yanaklar siserken falan yüz surekli degisim geciriyor . Bazi evrelerde kötü gorunebiliyor vsYüzde 80 de bence yeterli zaten yaptırmaktaki amacımız küçük bir değişim belki sadece istenen etki kalır iye umuyorum Bu botoksu bilip yaptıranlar için. ben bilmeden yaptırdım hani kaş kalkıyor ya botoks yapınca az yukarı, doktoruma sordum yanaklarım cene hattım yarım santim kalkarmı tabikide dedi bende kaş kaldırdığı gibi botoks oldugundan kaldıracak sandım inceltmek aklımın ucunde yoktu.
Ben aşırı pişmanım yüzüm benimde çok değişti o konuda hemfikirimBen cok pisman olmustum yanaklar siserken falan yüz surekli degisim geciriyor . Bazi evrelerde kötü gorunebiliyor vs
Birde siz botoksun etkisi erken geçsin diye spor yapıp bolca terleyip sakız çiğnediniz mi?Ben cok pisman olmustum yanaklar siserken falan yüz surekli degisim geciriyor . Bazi evrelerde kötü gorunebiliyor vs
Bunu ben de doktoruma sormustum normal botoks gıbı kaldırma işlemı gormez keske oyle olsa bir taşla ili kuş olurdu ama öyle bır etkısı yok demıstı..Yüzde 80 de bence yeterli zaten yaptırmaktaki amacımız küçük bir değişim belki sadece istenen etki kalır iye umuyorum Bu botoksu bilip yaptıranlar için. ben bilmeden yaptırdım hani kaş kalkıyor ya botoks yapınca az yukarı, doktoruma sordum yanaklarım cene hattım yarım santim kalkarmı tabikide dedi bende kaş kaldırdığı gibi botoks oldugundan kaldıracak sandım inceltmek aklımın ucunde yoktu.
Çiğnedim yüz yogalarıda yaptım ... herseyi yaptim bir yılı gecti daha tam eski halinde degilBirde siz botoksun etkisi erken geçsin diye spor yapıp bolca terleyip sakız çiğnediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?