massater botox yüzünden gülemiyorum

Sizin yüzünüz nasıl oldu düzeldimi acaba ? Ki düzelmiştir bayada olmuş aslında. Aslında şöyle sorayım nasıl bir süreçti bizde aynı mağduriyeti yaşıyoruz bilelim istiyorum

Merhabalar, benimde 3 ayı geçti cok şükür ve azda olsa gelişme var güleniliyorum bikaçgündür daha mutlu oluyorum aynaya bakınca. Ancak kaslarım inceldi ve yüzüm inceldi yanaklarımda sarktı . Kaslarınız sizin eski haline ne kadar zamanda geldi acaba? Yani benimde bundan sonra kaslarımda tekrardan bir şişme olmaya başlar mı acaba? Çünkü botoks etkisi azalmaya başladı hissediyorum bikaçgündür. Ama incelme düzelmedi halen

8 10 ayda anca şişiyor ama eskisi gibi olmuyor yüzdeyüz

Tam eski haline hic dönmüyor. Daha farkli bir surat yaoin oluşuyor

Malesef yuzdeyuz eskisi gibi olmuyor. Bir-çok kiside oyle bu durum
Yasayan bir youtuber kadinla yazistim. Benim dondu eskiye ama inatla cok ve spor yapar gibi sakiz cignedim dedi. Ayrıca spor yapıp col terleyenlerde etki cabuk geçiyormuş ve neyseki Yazdı aylardan ve yaptımda bakalım düzelmeye başladı ama eski halen tam dönmedi

Benimde sorduğum birkac kiside tam olarak dönmedigini söylediler.

Ama eskiye yakın bir hal alıyor ama dedigim gibi tam degil

Ama eskiye yakın bir hal alıyor ama dedigim gibi tam degil
Yüzde 80 de bence yeterli zaten yaptırmaktaki amacımız küçük bir değişim belki sadece istenen etki kalır iye umuyorum Bu botoksu bilip yaptıranlar için. ben bilmeden yaptırdım hani kaş kalkıyor ya botoks yapınca az yukarı, doktoruma sordum yanaklarım cene hattım yarım santim kalkarmı tabikide dedi bende kaş kaldırdığı gibi botoks oldugundan kaldıracak sandım inceltmek aklımın ucunde yoktu.

Ben cok pisman olmustum yanaklar siserken falan yüz surekli degisim geciriyor . Bazi evrelerde kötü gorunebiliyor vs

Ben cok pisman olmustum yanaklar siserken falan yüz surekli degisim geciriyor . Bazi evrelerde kötü gorunebiliyor vs
Ben aşırı pişmanım yüzüm benimde çok değişti o konuda hemfikirim siz kaç zaman önce yaptırmıştınız ? Şuan nasılsınız? Artık memnunmusunuz yüzünüzün halinden ?

Bunu ben de doktoruma sormustum normal botoks gıbı kaldırma işlemı gormez keske oyle olsa bir taşla ili kuş olurdu ama öyle bır etkısı yok demıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…