massater botox yüzünden gülemiyorum

Yüzünüz eski haline geldi mi

tam 6 ay geçti botoks yaptıralı bugün. geçti ama 6 aydır oynatamadığım için sağ tarafı çok az bi şey var hala , kas tembelleşmiş sanırım. doktora sordum yüz hareketleri yapmamı ,sağ tarafımla sakız çiğnememi tavsiye etti. ama en azından gülerken ağzımın sağı aşağıya düşmüyo artık. buna şükür diyorum. bu kadar geçtiyse kalanı da geçer umarım

Yüzde sarkma oldu mu peki ?yazistigim bikac kisi sarkma yapti eskiye donsede diyor?

senin nasıl olmuştu ? benim yüzümün solu gülerken sağı öylece duruyodu ( gülerken ağzımın sağ tarafı aşağı düşüyodu ..ayy korkunç günlerdi 6 ay geçti daha yeni yeni normale dönüyor. tam geçti bile sayılmaz ama artık sadece ben farkediyorum. tanıyanlar " yüzüne noldu ??" sorusunu sormuyolar en azından

Benim 8 ayda tamamen düzeldi bir daha da tövbe. Resmen sarkmıştı yüzüm. Ki 30 dan sonra önermiyorum kocaman bir kas ve yüzün gergin olmasında çok önemli, eğer yapılcaksa yerine dolgu yaptırılmalı ki sarkmasın dedi konuştuğum bir doktor.

Allah'tan kalıcı değil şu gudibik şey. Kasları felç ediyolarmıs falan valla ilerde gulemeyeceksem kırısıklı dururum daha iyi en azından karakteristik minnos suratım dogal ve istediği mimiği Yapar.

Tam olarak eski haline döndü mü peki?benim 6 ay oldu biraz duzeldi ama tam eski halinde degil daha

Eski haline döndümü yüzünüz eski sertligine sekline?sarkma oldu mu

Ben de sarkma olmadi yumuşak dokuya bir etkisi yok aslinda ama kas kücüldügü icin demekki bazilarinda öyle bir görüntü olusuyor. Ben memnunum ve düzenli yaptiriyorum.

Botox un etkisi gecici ilk yaptirdiginizda 2_3 ay , düzenli yaptirirsanizda max. 4-5 sonra eski haline döner.

Senin mesajini okurken yine agladim...
bir ay once masseter Botox uyguladi doktor... yanaklarim iki tarafi da felc oldu ... gulemiyorum ... yemek yemekte zorlaniyorim , bazen tukmugumu bile tutamiyorim konusurken.. kendimi eve kapattim disari cikamiyorum , cok utaniyorim..
hergun masaj yapiyorum agzimin koseleri yukari cikarsin diye elimle ovaliyorum...
Allah beterinden korusun ama bu cok kotu birsey ...
doktor cok agressif davraniyor bana bagiriyor... agladim icin bana kiziyor...
bakma aynaya , sende gulme ozaman diyor ... 4 ay sonra hepsi gecicek. Senin Yuzumde boyle etki yapti ben nerden bilebilirdim dedi ... sonra bana antidepressan yazmak istedi ben kabul etmedim..
Surekli nekadar cok iyi bir cerrah oldugunu soyluyor ilk defa bunu yasadigini ...

Ben 1 aydir hergun agliyorum , morelim
Cok bozuk ... simdi de okuyorum yuz sarkma olmus , eskisi gibi gulemiyormusunuzz ... nekadar kotu birsey ... bir omur boyu ben boyle yasamam mi
Lagzim simdi ...

Ben dava acicam bu serefsiz size ... elimden geldigi kadar

Senin iki sene olmus yaptirali ??? Gecti mi ??

Selam,
Oncelikle gecmis olsun. 2 , 2.5 aya kadar geciyor merak etmeyin. Doktor un adini nedir? Bilelim de kimse gitmesin. Bu arada dava acma hakkiniz da var ve bu davalar hasta lehine sonuclanir merak etmeyin.
Bu isi bilmiyolarsa yapmasinlar bu kadar basit. Masseter botoxu iyi doktorlarin elinde cok güzel bir uygulama aslinda.

Bu arada masaj işe yaramaz, kaslari calistirmaniz lazim o yüzden sakiz cigneyin.

Cevap verdigin icin tsk ederim ...

DMarmariste. benden sonra bir kadina dolgu yapmis o kadinin agizinin kenari hep intihap olmustu.. onun ki kalici bile olabilirmis ...

Norloji gittim bana tens alabilirsin dedi onu hergun 10 dkk yuzune uygulaya bilirsin dedi .. elektrik sok kaslarini calistira bilirsin ... ama bilmiyorum yine de korkuyorum ya kaslarima zarar verirsem diye ? Sakiz cigniyorim simdi bir ay oldu ve hic duZelme yok ...
Yasim 39 yuzum Sarkma yapti , olmayan kirisiklar oldu .. embesil gibi guluyorum... gulerken okadar mutsuz oluyorummki ...

Allah beterinden saklasin ama bu da cok kotu birsey

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzme kendini bu kadar emin ol geçecek. Sadece sabır. Bir de sıcak daha çabuk geçmesini sağlıyor.

Elektroşok mu? Öyle şeylere girme bence. Botox gecici bir sey zamanla düzelecektir.

Botox 5. haftasinda en etkili dönemine ulasir massaterde. Sonraki haftalarda etkisi gerilemeye baslar, o yüzden sabır.

Ben de haftaya yaptırmayı dusunuyordum yaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var ama cok kararsız kaldım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…