Z
zalimyar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zalimyar
-
canım paylaşımım için teşekkurlerde ya kişi evli değilse ama bir şekılde dürtüler devreye giriyorsa..
insanın en buyuk düşmanı nefsı galıba....
Merhaba arkadaşlar masturbasyon yaptıktan sonra içime pişmanlık ve suçluluk duyguları günah duyguları gelıyor....
masturbasyon yapmak istemıyorum ama kendime engel olamıyorum...sonra utanıyorum.. dua bıle edemıyorum..pişman oluyorum.hatta aglıyorum bıle....
niye bu şekılde düşünüyorum çözemedimde.yardım edınde kurtulayım şundan nasıl kurtulacagım bundan. senağlamasenağlama[ /B]
ben günah olduğunu duymuştum ama tam olarak bilemem gerçi ben yapmıyorum rüyalarla idare edoruz kaydirigubbakcemile5 şakkıdı :jeyyar:
sizin bu zamana kadar rüya görmemenize gelince ben bekar olmama rağmen doğuştan cinsel dürtülere sahp bir insanım burcumdan kaynaklanıo beliki de siz bu konulara biraz uzaksınız bu yüzden de olabilirMerhaba canim bir sey sorabilirmiyim ama cahiligime kizma lutfen kadinlarda erkekler gibi ruyalarinda bir seyler goruyormu? ben hic gormedim o yuzden merak ettim cevaplarsan sevinirim tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar masturbasyon yaptıktan sonra içime pişmanlık ve suçluluk duyguları günah duyguları gelıyor....
masturbasyon yapmak istemıyorum ama kendime engel olamıyorum...sonra utanıyorum.. dua bıle edemıyorum..pişman oluyorum.hatta aglıyorum bıle....
niye bu şekılde düşünüyorum çözemedimde.yardım edınde kurtulayım şundan nasıl kurtulacagım bundan. senağlamasenağlama[ /B]
bizlere toplumumuz seks ve seksten zevk alma evlilik öncesi yasakladığı için,bu küçüklükten beri kafamıza kazındığı için böyle hissetmen normal
yaa arkadslar orgazm nasil bişey orgazm olunca veya ruyalanınca erkeklerinki gibi sivi gelirmi acaba onlarinki geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?