Canım netten buldum bende bu şekilde açıklaması varKolay gelsin :)
sarimsakli caydan bahs etmissin
ne gibi bir fonksiyonu var nasil bir cay bu yazarmisin ...
Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
Yalnız ben şöyle yapıyorum bi kaç kök zencefili kaynatıyorum 5dk kadar son bi dk kala sarımsağı atıyorum bi dk kaynatıyorum özü çıkması için(Ender Saraç öyle demişti de:) sonra içine biraz limon sıkıp sıcak sıcak içiyorum. TVde ender saraç da bu tarifi vermişti ne kadar sıcak içebilirseniz o kadar iyi diyordu.
Benim üç gün oldu sanırım bana baya faydası oldu tuvalete rahat çıkabiliyorum
canım sen kaç kilosun? kollarında basenin yada herhangi bir yerinde sarkma yada yağ deposu varmı? var ise aktardan yada eczaneden lahana yağı al birde streç filmi.masajla yağ deposu olan yerlere masaj yap.ve daha sonra streç film ile sar.biraz lahan yağı fazla sür kuru olmasın cildin streç filmi sararken ben maksimum 3 saat sarılı şekilde bekletiyorum...biraz toparlanmaya başladım sanırım 2 hafta civarı oldu.ben hepsini deniyorum 1 ay doldumu farklı yağları denicem.benim de nesfit diyetim bu hafta son..önümüzdeki hafta için diyet araştırıyorum.pazartesi ve salı büyük bir ihtimal ile pirinç lapası yapıcam.fakat diğer günler için henüz bir diyete karar vermedim..araştırıyorum..
Ben 57 kiloyum ama sabahları 56ya doğru yöneliyorum :kedi:
Benim göbek bölgemde sorun var basenlerimde yok ama göbek fırlıyo önden ohaoldumsmile
Benim boyum 1,56 olduğum için 46 olsam çok iyi olacak eskiden o kilolardayken kendimi çok iyi hissediyordum.
ınceltici yağlardan bende kullanıyordum bi ara ama bıraktım yarın başlıcam.Bende Almanya'dan gelen bi yağ karışımı var bir sürü bitki özüyle hazırlanmış ve kullandığım zaman gerçekten farketmişti.Yarın tekrar başlıcam cnm bide lahana yağı kullandım bi ara o da iyiydi fakat biberiye kullanmadım bu yağ bitince bide biberiye yağını denicem bakalım.
Ben pirinç lapası diyetini yapmıştım ödem atıyo gerçekten benim büyük tuvaletimde yeşilimsi bi sıvı gelmişti. Sanırım ondan olmuştu bide bir gün yapmama rağmen bi kilo eksik çıkmıştım. Haftaya istersen bi diyete başlayalım birlikte benim 1800kalorilik diyetim var çok sağlıklı fakat bir sürü o yemekleri hazırlamak zor geliyor benneyaptımki
sen nefsit diyetini nasıl yaptın ve kaç kilo verdin yada ben onumu yapsam yoksa başka diyet varsa birlikte yapabiliriz ayy kafam karıştı ne soru sordum amaa kafamçokkarıştı