- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Dershane öğretmeninden bahsediyor. Okulda olsa evet, dediğiniz gibi oluyor.Öğretmenin bunu anında idareye bildirmek zorunda doğruluğu yanlışlığı önemli değil. Yoksa suç işlemiş oluyor maalesef hakkında ciddi soruşturma açılabilir.
Ama muhtemelen soylerÖğretmenin bunu anında idareye bildirmek zorunda doğruluğu yanlışlığı önemli değil. Yoksa suç işlemiş oluyor maalesef hakkında ciddi soruşturma açılabilir.
Evet dershane farklidir benceDershane öğretmeninden bahsediyor. Okulda olsa evet, dediğiniz gibi oluyor.
Keşke e devletteki şeyi gostermedeydimdert etme, senin yaşındakiler dikkat çekmek için bu tür şeyler yapar. Öğretmenin de öyle düşünmüştür, kafana takma
Olur çok sevinirim ama nasıl olacak bilmiyorum bana kötü gözle bakmasindan korkuyorumCano, adamin kimseye anlatacagini sanmam adam zaten unuttum bile diyerek kimseye anlatmam demek istemis.
Lakin soyle bir sey var, adam psikolojik danisman degil yani boyle bir seye nasil tepki verecegini bilememis, bilmemesi de normal sana o an tavsiey verseydi o daha yanlis olurdu.
bence aile evinden cikman, bir de adam gibi terapi alman gerekiyor artik icinde tutamiyorsun belli ki konusman gerek. Diger konunda eksi sozluk basligi acalim, sonra da aile bakanliginin ve devletin dikkatinic ekersin oylece yasal destek alirsin demistim. Ne dersin?
Dersane öğretmeniyse sorun olmaz. Normal öğretmenin olsa ilerde diyelim bu ortaya çıktı bi şekilde o öğretmenin bunu bilip söylemediği için ciddi başı yanar.Soylemezse kim bilecek ki soruşturma acacak
Dersahne özel kurum olduğu için mi sorun olmuyoDersane öğretmeniyse sorun olmaz. Normal öğretmenin olsa ilerde diyelim bu ortaya çıktı bi şekilde o öğretmenin bunu bilip söylemediği için ciddi başı yanar.
Ama yaşadıklarım gerçek maalesef söylediğim için de muhtemelen başıma bela olmasın diye benden uzaklaşacakÖğretmen olmak gerçekten zor Allah işimi hakkıyla yapan bütün öğretmenlerimizden razı olsun.
Kuzum çok küçüksün o senin öğretmenin bişey hissetmiş olman normal ama lütfen bırak işini yapsın bu devirde atanmak, çalışmak çok zor. Adam seni kırmamış, unutacağım demiş seni mahçup hissettirmemek için.
Lütfen bir psikiyatrdan randevu al ve verilen ilaçları kullan.
Acını anlar diye değil, sana acır ve odaklanır diye anlattın. Acını kullanmak istedin. Anlatmaz kimseye korkma.
Dershanede senin sınava hazırlığınla ilgilenirler. Net sayını artırmak için ödeme yapıyorsun. Okul senden maddi katkı beklemez, güvenliğin de akademik ilerlemen kadar önemlidir. Dershane öğretmenine açılman ondan destek beklediğin için değil, öğretmenine duygusal zaafından dolayı ondan bireysel ilgi beklediğin için. Mağduriyetini kullanma. Yanlış insana denk gelirsen daha da mağdur olursun.Evet dershane farklidir bence
Haklısın da bu travmayi unutamiyorum çok aci ne yapacagimi sasirdimDershanede senin sınava hazırlığınla ilgilenirler. Net sayını artırmak için ödeme yapıyorsun. Okul senden maddi katkı beklemez, güvenliğin de akademik ilerlemen kadar önemlidir. Dershane öğretmenine açılman ondan destek beklediğin için değil, öğretmenine duygusal zaafından dolayı ondan bireysel ilgi beklediğin için. Mağduriyetini kullanma. Yanlış insana denk gelirsen daha da mağdur olursun.
Umarım bişey yapmaz bundan sonra benle muhattap olmaz amaDershanede senin sınava hazırlığınla ilgilenirler. Net sayını artırmak için ödeme yapıyorsun. Okul senden maddi katkı beklemez, güvenliğin de akademik ilerlemen kadar önemlidir. Dershane öğretmenine açılman ondan destek beklediğin için değil, öğretmenine duygusal zaafından dolayı ondan bireysel ilgi beklediğin için. Mağduriyetini kullanma. Yanlış insana denk gelirsen daha da mağdur olursun.
Zaten benimle ilgilenicegini dusunmuyorum daha da uzaklasicak şüpheye düşecek hepDershanede senin sınava hazırlığınla ilgilenirler. Net sayını artırmak için ödeme yapıyorsun. Okul senden maddi katkı beklemez, güvenliğin de akademik ilerlemen kadar önemlidir. Dershane öğretmenine açılman ondan destek beklediğin için değil, öğretmenine duygusal zaafından dolayı ondan bireysel ilgi beklediğin için. Mağduriyetini kullanma. Yanlış insana denk gelirsen daha da mağdur olursun.
Muhatap olmanın tek yolu derslerin. Özel sorunlarının muhatabı o değil. Zor duruma sokma onu da. Soru çöz, sınava odaklan. Çözemediğin sorularda destek iste. Asla boş hayallere kapılma. Kendini kurtarmak için tüm branş öğretmenlerini sorulara boğUmarım bişey yapmaz bundan sonra benle muhattap olmaz ama
Haklısın herkesin derdi kendine ben de sizin dediğiniz gibi duygusal zaafim oldugu için böyle yaptım çok bağlandım umarım bu sevdadan vazgecebilirim onun umrunda bile değilim o hayatına devam ediyor aklına bile gelmiyordurMuhatap olmanın tek yolu derslerin. Özel sorunlarının muhatabı o değil. Zor duruma sokma onu da. Soru çöz, sınava odaklan. Çözemediğin sorularda destek iste. Asla boş hayallere kapılma. Kendini kurtarmak için tüm branş öğretmenlerini sorulara boğ
Burada birçok kadın vaktiyle öğretmenine hayran ya da aşık olmuştur. Ben de dahilim bu gruba. Bu doğal bir şey. Bu durumu geçici ve hoş bir anı olacak şekilde yaşa. Travmana travma ekleme, yorma kendini.Haklısın herkesin derdi kendine ben de sizin dediğiniz gibi duygusal zaafim oldugu için böyle yaptım çok bağlandım umarım bu sevdadan vazgecebilirim onun umrunda bile değilim o hayatına devam ediyor aklına bile gelmiyordur
EvetDersahne özel kurum olduğu için mi sorun olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?