Matematik ogretmenim

Öğretmenin bunu anında idareye bildirmek zorunda doğruluğu yanlışlığı önemli değil. Yoksa suç işlemiş oluyor maalesef hakkında ciddi soruşturma açılabilir.
Dershane öğretmeninden bahsediyor. Okulda olsa evet, dediğiniz gibi oluyor.

Olur çok sevinirim ama nasıl olacak bilmiyorum bana kötü gözle bakmasindan korkuyorum

Ama yaşadıklarım gerçek maalesef söylediğim için de muhtemelen başıma bela olmasın diye benden uzaklaşacak

Evet dershane farklidir bence
Dershanede senin sınava hazırlığınla ilgilenirler. Net sayını artırmak için ödeme yapıyorsun. Okul senden maddi katkı beklemez, güvenliğin de akademik ilerlemen kadar önemlidir. Dershane öğretmenine açılman ondan destek beklediğin için değil, öğretmenine duygusal zaafından dolayı ondan bireysel ilgi beklediğin için. Mağduriyetini kullanma. Yanlış insana denk gelirsen daha da mağdur olursun.

Haklısın da bu travmayi unutamiyorum çok aci ne yapacagimi sasirdim

Umarım bişey yapmaz bundan sonra benle muhattap olmaz ama

Zaten benimle ilgilenicegini dusunmuyorum daha da uzaklasicak şüpheye düşecek hep

Umarım bişey yapmaz bundan sonra benle muhattap olmaz ama
Muhatap olmanın tek yolu derslerin. Özel sorunlarının muhatabı o değil. Zor duruma sokma onu da. Soru çöz, sınava odaklan. Çözemediğin sorularda destek iste. Asla boş hayallere kapılma. Kendini kurtarmak için tüm branş öğretmenlerini sorulara boğ

Haklısın herkesin derdi kendine ben de sizin dediğiniz gibi duygusal zaafim oldugu için böyle yaptım çok bağlandım umarım bu sevdadan vazgecebilirim onun umrunda bile değilim o hayatına devam ediyor aklına bile gelmiyordur

Burada birçok kadın vaktiyle öğretmenine hayran ya da aşık olmuştur. Ben de dahilim bu gruba. Bu doğal bir şey. Bu durumu geçici ve hoş bir anı olacak şekilde yaşa. Travmana travma ekleme, yorma kendini.

Ben de bana böyle özelini anlatan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Özelini ya sadece sen bilirsin ya da bilmesi gereken gereğini yapacak kişi. Şimdi bu adam napsin bu bilgiyle ? Unuttum bile demesi seni rahatlatmak amaçlı hani bak kimseye anlatmam gibi.
Benim bir arkadaşım vardı o da ilgisini çekmek istediği insanlara anlatırdı bunu, ters teperdi hep. Yapmayın şunu artık

Senin kurtuluşun iyi bir üniversite kazanmak. Ne yapıp edip bir meslek edinip o aileni tamamen silmek. Bunun içinde öğretmen fln değil derslerini sıkı tutman lazım. Kurtuluşun birine sığınmak değil. Kendini kurtarmak.
Bunun için de yardım alacaksan pdr de al, psikolojik yardım al. Ve sınava ne kaldı şurada sıkı asıl başka şehirde iyi bir bölüm kazanmaya bak

O konuyu anlatınca sana acıyıp ilgisini senin üzerinde yoğunlaştıracak sandın ama yanıldın. Değişmeyen bir şey olmadığı gibi adama gereksiz bilgi vermiş oldun ve şimdi o bilginin esirisin.
Merak etme kimseye bir şey demez. Bu çok ciddi bir konu olduğu için gereksiz yere sorumluluk almak istemez. Ama sen de artık o hocadan olmayacağını anla ve ajitasyondan vazgeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…