Matematik ogretmenim

Evet ciddi bir tedavi almam şart yarın da dersi var mecbur gidicem ama hiç muhattap olmuyor benle zaten

Evet ciddi bir tedavi almam şart yarın da dersi var mecbur gidicem ama hiç muhattap olmuyor benle zaten
Olmasına gerek yok normalide bu zaten. Öğretmen dediğin gelir,dersini anlatır gider. Tamam illaki öğrencileriylede konuşur,şakalaşır ama öyle senin anlattığın gibi yok saç okşamalar yok güzelim,bebeğim demeler böyle şeyler olmaz.

Adamdan beklediğin şeyler de yanlış. O senin öğretmenin. Senle kanka gibi olmak zorunda değil,arkadaş gibi olmak zorunda da değil. Olmamalı da zaten. Gereksiz beklentiler içindesin ve bu beklentiler sende kompleks yaratıyor.

Evet bencede öyle yapar ama bunlar artık sınırı aşmış öğrencileriyle yemek yemeye gidiyo fav ogrencileriyle arabasıyla bir yerlere götürüyor kafeye gidiyolar

Lisede misiniz? Eğer öyleyse matematik öğretmeniniz bunu istemesede idarede bildirmek zorunda. Yoksa suç işlemiş olacak.

Evet ama beni hiç sevmiyor ben de anlatirsam belki bana ilgi gösterir acimi anlar sandım yanilmisim daha çok uzaklaştı
Yılışık herife anlatınca yapacağı şey ya sizi bu yönde kullanmak, ki sapık hocalar var, ya da siz başına bela açarsınız diye topuklamak.

Lütfen psikiyatriye gidiyorsanız bu hoca meselesinden de bahsedin. Ona göre ilaç veya psikolojik destek uygulanır.

ne bileyim okulda rehber hocana anlat.
Asla tavsiye etmem. Zaten verebileceği çok bir desteğin olacağını sanmıyorum. Bazıları diğer hocalara da anlatıyor. Ben hiiiç öneremeyeceğim.

Evet çok hata ettim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum hep onu gorucem ama umarım bu hoca başıma iş açmaz ben kacacagini dusunuyorum daha çok ama bilemicem çok gevşek de birisi

Evet çok hata ettim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum hep onu gorucem ama umarım bu hoca başıma iş açmaz ben kacacagini dusunuyorum daha çok ama bilemicem çok gevşek de birisi
Başınıza iş açmaz ama sizin de üstelememeniz lazım. Yerine başka hoca gelmiş gibi davranmaya çalışın. Adamı darlarsanız dayanamayıp birilerine çıtlatabilir. Zaten dersane değil mi? Konu anlatımını dinleme, test çözme. Budur. Lise olsa tamam, orada işler farklı. En azından benim açımdan böyle.

Böyle bir şeyi neden anlattınız?

Yok ben bundan sonra zaten adamla muhattap olmam onun da benle olucagini sanmıyorum diğer öğrencilerle ne yaşarsa yasasin artık umursamamaya calisicam

Cano, adamin kimseye anlatacagini sanmam adam zaten unuttum bile diyerek kimseye anlatmam demek istemis.
Lakin soyle bir sey var, adam psikolojik danisman degil yani boyle bir seye nasil tepki verecegini bilememis, bilmemesi de normal sana o an tavsiey verseydi o daha yanlis olurdu.

bence aile evinden cikman, bir de adam gibi terapi alman gerekiyor artik icinde tutamiyorsun belli ki konusman gerek. Diger konunda eksi sozluk basligi acalim, sonra da aile bakanliginin ve devletin dikkatinic ekersin oylece yasal destek alirsin demistim. Ne dersin?

Öğretmen olmak gerçekten zor Allah işimi hakkıyla yapan bütün öğretmenlerimizden razı olsun.

Kuzum çok küçüksün o senin öğretmenin bişey hissetmiş olman normal ama lütfen bırak işini yapsın bu devirde atanmak, çalışmak çok zor. Adam seni kırmamış, unutacağım demiş seni mahçup hissettirmemek için.

Lütfen bir psikiyatrdan randevu al ve verilen ilaçları kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…