- Konu Sahibi matmazelll
-
Canım bende sınıfa ilk girdiğimde bakışlardan çok rahatsız olurum diye düşünmüştüm ama inan ameliyat olduğumu bilen arkadaşların dışında kimse fark etmedi burnumdaki değişikliği...Birkaç arkadaş sadece ...... sende bir değişiklik var güzelleşmişsin dediler ama burnum olduğunu anlamadılar...ben bilen arkadaşlarıma sorunca da burnun sana kusurlu görünüyordu bize göre hiç öyle değildi dediler tabi eski fotoları gösterince evrimi onlarda fark ettiha bu arada meslektaş sayılırız
canım ben anasınıfı öğretmeniyim benim bıcırların zaten anlayacağını hiç sanmıyordum ve de öyle oldu ama öğretmen arkadaşlardan da hiiiç tepki almadım. üstelik burnumdan ameliyat olduğumu biliyorlardı ama tabi ki estetik dememiştim nefes probleminden dolayı kıkırdak aldıracağım demiştim. sadece geçmiş olsun hocam deyip geçtiler vallaaslında çok tepki alırım diye de çekinmiştim biraz şimdi ne kadar yersiz bi tedirginlik yaşadığımı anlayınca şaşırdım :)
bende bir tepki bekledim ama demek ki burnumuzu kimse fark etmemiş neyse öğretmenim bu bizim için bir avantaj demek ki burnumuz çok doğal(gerçi benim ki aşırı doğal yani azıcık kemerim var o yüzden)bende Türkçe öğretmeni adayıyım:)
canım benim inşallah sen de öğretmenliğe başlarsın. atanma kabusu yaşamadan :) burnunun şekline gelince hafif kemer var diyorsun yeniden ameliyat için gün almıştın di mi? ne zamana verdi doktor? resim eklesen de görsek burnunu ne iyi olurdu. canım inşallah sen de sağlıklı ve sorunsuz bir burna kavuşursun
canım benim inşallah sen de öğretmenliğe başlarsın. atanma kabusu yaşamadan :) burnunun şekline gelince hafif kemer var diyorsun yeniden ameliyat için gün almıştın di mi? ne zamana verdi doktor? resim eklesen de görsek burnunu ne iyi olurdu. canım inşallah sen de sağlıklı ve sorunsuz bir burna kavuşursun
çok sağol bitanem inşallah bakalım zamanla daha da düzelir. canım benim ilk heyecanımda yanımda olup, fotoğrafları çekip gönderdiğin için ve hastaneden taşınırken eşyalarımıza yardım ettiğin için sana çoooook teşekkür ediyorum... benim kollarım iptal olmuştu hızır gibi yetişmiştin valla bizi çok mutlu ettin inşallah sen de her daim mutlu olursun sevgiler...
Canım yaa ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.İnşallah hep mutlu oluruz:13:
kızlar benim burnumun en üst tarafı çok sızlamaya başladı ya korkuyorum bi problem mi var acaba? kaşlarımı kaldırırken bile acıyor. önceden çok rahat bastırarak masaj yapıyordum şimdi ise elimi değemiyorum çok acıyor sizde de böyle oluyor mu? yardım lütfen
canımmmmmm umarım hemencık gecer agrın sızın...
Matnazelım yaa benım aklım karıstı yıne..Gıdıp bı daha mı konussam napsam bılge bey'le :44:
Seklınden fılan memnunsun dımı???
Helen90 sende mı bılge bey'e amelıyat oldun??durumun nasıl kuzum
ayyy kızlar ben kendıme cokk takmıs durumdayım sıyırcam yakında
Evet canım bende Bilge beye ameliyat oldum 5 buçuk ay önce...Sanırım Bilge bey senin olmanı gerekli görmemiş bence tavsiyesine uymalısın eminim burnunda bir problem görmediği için öyle söylemiştir karar senin tabi canım
Ama varBilge Bey'de tamam kemik var dedi ama ya memnun olmazsan diye ekledi...Gülünce düşüyo ya..Bi profılden normal diğer profılden yamuk.Cıdden rahatsız oluyorum.Daha once topıc acmıstım yaptır dıyende oldu boyle ıyı dıyen de..Gozum mu ac ne
Ama sunu belırteyım kı cıdden rahatsızım bu halınden
Eklım bakın burnuma
Canım ben olsam yaptırmazdım insanın kendi burnu gibi olmuyor her şeyi kısıtlı yapabiliyorsun ya ben hala gülünce korkuyorum meseladoğru dürüst ağlayamıyorum bile
Ama varBilge Bey'de tamam kemik var dedi ama ya memnun olmazsan diye ekledi...Gülünce düşüyo ya..Bi profılden normal diğer profılden yamuk.Cıdden rahatsız oluyorum.Daha once topıc acmıstım yaptır dıyende oldu boyle ıyı dıyen de..Gozum mu ac ne
Ama sunu belırteyım kı cıdden rahatsızım bu halınden
Eklım bakın burnuma
Matmazelım sayfanı rehın aldım kusura bakma
Eki Görüntüle 143237 Eki Görüntüle 143238 Eki Görüntüle 143239 Eki Görüntüle 143234 Eki Görüntüle 143235 Eki Görüntüle 143236
masajları daha hafif hareketlerle yapmaya çalış canım onun dışında sızı olması çok normal benim hala bazen oluyor tabi 5 ay öncesine göre çok çok az....
benimde acımaya başladı neden acaba önceden acımyordu masajda
canımmmmmm umarım hemencık gecer agrın sızın...
Matnazelım yaa benım aklım karıstı yıne..Gıdıp bı daha mı konussam napsam bılge bey'le :44:
Seklınden fılan memnunsun dımı???
Helen90 sende mı bılge bey'e amelıyat oldun??durumun nasıl kuzum
ayyy kızlar ben kendıme cokk takmıs durumdayım sıyırcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?