matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

canım ben anasınıfı öğretmeniyim benim bıcırların zaten anlayacağını hiç sanmıyordum ve de öyle oldu ama öğretmen arkadaşlardan da hiiiç tepki almadım. üstelik burnumdan ameliyat olduğumu biliyorlardı ama tabi ki estetik dememiştim nefes probleminden dolayı kıkırdak aldıracağım demiştim. sadece geçmiş olsun hocam deyip geçtiler valla aslında çok tepki alırım diye de çekinmiştim biraz şimdi ne kadar yersiz bi tedirginlik yaşadığımı anlayınca şaşırdım :)

bende bir tepki bekledim ama demek ki burnumuzu kimse fark etmemiş neyse öğretmenim bu bizim için bir avantaj demek ki burnumuz çok doğal(gerçi benim ki aşırı doğal yani azıcık kemerim var o yüzden)bende Türkçe öğretmeni adayıyım:)

canım benim inşallah sen de öğretmenliğe başlarsın. atanma kabusu yaşamadan :) burnunun şekline gelince hafif kemer var diyorsun yeniden ameliyat için gün almıştın di mi? ne zamana verdi doktor? resim eklesen de görsek burnunu ne iyi olurdu. canım inşallah sen de sağlıklı ve sorunsuz bir burna kavuşursun

İnşallah inşallah...evet gün aldım 28 haziran inşallah canım...çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah her şey gönlümüzce olur hayırlısıyla

İnşallah inşallah...evet gün aldım 28 haziran inşallah canım...çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah her şey gönlümüzce olur hayırlısıyla:)

Canım yaa ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.İnşallah hep mutlu oluruz:13:

kızlar benim burnumun en üst tarafı çok sızlamaya başladı ya korkuyorum bi problem mi var acaba? kaşlarımı kaldırırken bile acıyor. önceden çok rahat bastırarak masaj yapıyordum şimdi ise elimi değemiyorum çok acıyor sizde de böyle oluyor mu? yardım lütfen

masajları daha hafif hareketlerle yapmaya çalış canım onun dışında sızı olması çok normal benim hala bazen oluyor tabi 5 ay öncesine göre çok çok az....

Son düzenleme:
canımmmmmm umarım hemencık gecer agrın sızın...
Matnazelım yaa benım aklım karıstı yıne..Gıdıp bı daha mı konussam napsam bılge bey'le :44:
Seklınden fılan memnunsun dımı???

Helen90 sende mı bılge bey'e amelıyat oldun??durumun nasıl kuzum

ayyy kızlar ben kendıme cokk takmıs durumdayım sıyırcam yakında

Evet canım bende Bilge beye ameliyat oldum 5 buçuk ay önce...Sanırım Bilge bey senin olmanı gerekli görmemiş bence tavsiyesine uymalısın eminim burnunda bir problem görmediği için öyle söylemiştir karar senin tabi canım

Son düzenleme:

Ama var Bilge Bey'de tamam kemik var dedi ama ya memnun olmazsan diye ekledi...Gülünce düşüyo ya..Bi profılden normal diğer profılden yamuk.Cıdden rahatsız oluyorum.Daha once topıc acmıstım yaptır dıyende oldu boyle ıyı dıyen de..Gozum mu ac ne
Ama sunu belırteyım kı cıdden rahatsızım bu halınden
Eklım bakın burnuma

Matmazelım sayfanı rehın aldım kusura bakma

canım her kafadan bir ses çıkar, bende de aynısı oluyor çünkü :) rahatsızsan yaptır bence. çünkü psikolojik olarak senin ne yaşadığını hiç kimse bilemez. belli ki takıntı yapmışsın. yorumlara kulakları tıkamak lazım bazen. beni de caydırmaya çalıştılar ama mart ayı gibi olacağım inşallahh :)

masajları daha hafif hareketlerle yapmaya çalış canım onun dışında sızı olması çok normal benim hala bazen oluyor tabi 5 ay öncesine göre çok çok az....

canım benim önceden çok hafif bi acım oluyordu düşünsene alçı daha yeni çıkmış bilge bey vargücüyle bastırarak burnuma epey bi masaj yapmıştı. eğer o zaman da bu derece acı hissetseydim heralde zıp zıp zıplardım kesinlikle o şekilde bi masaja katlanamazdım. şimdi ise elimi çok nazik bir şekilde bile bastıramıyorum. bu yüzden kaç gündür masajı bıraktım kızlar saldım gitti valla bişey olmaz dimi ya?

bitanem öncelikle şunu söyleyim ben seni bizzat gördüm ve çok beğendim maşallah çok güzel bir bayansın burnun da kesinlikle göze çarpan rahatsızlık verici bir problem yok ancaaaaak olayın şöyle bir boyutu var sen bu görüntünden memnun değilsin ve kafana takktığın ayrıntılardan kurtulmak istiyorsun bu durumda sana ameliyat olmaktan başak çıkar yol gözükmüyor ya sineye çekeceksin ya da o masaya yatacaksın. anladığım kadarıyla senin gözün kararmış çok da cesaretlisin. bence hiç vakit kaybetme al bilge beyi karşına sakin zamanını bul otur bi konuş onunla. eminim ki çok anlayışlı bir şekilde seni dinleyecektir. zaten bana kensisi söyledi çok istiyorsa tekrar gelir yaparız dedi yani çok net hatırlıyorum. ha baktın eğer pek niyeti yok o zaman memlekette dokor mu yok canım gider başkalarıyla görüşürsün. takma kafana bu kadar canımın içi aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlıyorum...
bu arada benim topik sana feda olsun canım tepe tepe kullanabilirsin :) yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. çok öptüm hoşçakal...

geçmiş olsun şekercim , sen de bizdensin artık :) bilge bey gene kendisinden bekleneni yapmış maşşallah
benim dün 5. ayım doldu ve gerrrçekkten de küçülme haalaa devam ediyor

Allah razı olsun bilge beyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…