matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaaaarrrr dün akşam evimdeydim. malatya macerası bitti çok şükür. kaç gündür internetsizdim acayip sıkılmıştım. sonunda burnum alçıdan çıktı resimlerimi bilgisayara atınca birazdan paylaşacağım. bana biraz büyük gibi geliyor ama inşallah siz beğenirsiniz kızlaaaarrrrrrrrrrrrr!!!!

ahh tatlııım çok şükür çok çook geçmiş olsunn
umarım istediğin gibi olmuştur.
şişlikten dolayı büyük geliyodru şişler indikçe küçülür merak etme
Hem doktorun bu konuda çok başarılı endişem yok hiç
ama resimleri bekliyorum acilennn

Ben demiştim sana çok güzel olmuş daha da güzelleşcek diye
İyi ki yaptırmışssın kız harkika

Kızlar ben size bi şey soracağım acaba Bilge bey kapalı teknikle ameliyat yapmıyor mu ben hem burnum altında iz kalsın istemiyorum hem de vücudum keloide yatkın olduğu için burnumun altında ki iz keloid olursa çok kötü benim için bilenler varsa yada Bilge beyle yakında görüşebilecek biri varsa sorabilir mi acaba kendisine.....:)

kızlarr bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum çok sükür gögüs problemim yok ama burnumdan çok komplekxliyim matmazell ve PPTY65 sizii arkadas olarak ekledim burunlarınızın son haline bakabilirmiyim =)

Ben demiştim sana çok güzel olmuş daha da güzelleşcek diye
İyi ki yaptırmışssın kız harkika

çok sağol bitanem inşallah bakalım zamanla daha da düzelir. canım benim ilk heyecanımda yanımda olup, fotoğrafları çekip gönderdiğin için ve hastaneden taşınırken eşyalarımıza yardım ettiğin için sana çoooook teşekkür ediyorum... benim kollarım iptal olmuştu hızır gibi yetişmiştin valla bizi çok mutlu ettin inşallah sen de her daim mutlu olursun sevgiler...

canım ya bilge bey herkese açık ameliyat yapıyor diye biliyorum ama sen yine de bir sor bence. sana özelden mail adresini vereyim ordan sor istersen cevap verir canım.

kızlarr bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum çok sükür gögüs problemim yok ama burnumdan çok komplekxliyim matmazell ve PPTY65 sizii arkadas olarak ekledim burunlarınızın son haline bakabilirmiyim =)

tabi canım kabul ettim seni bakabilirsin resimlerime. özellikle ameliyatın ilk gününden itibaren göz çevremdeki morlukların kaybolma aşamasını görebilirsiniz. çok hızlı iyileşiyor morluklar gözünüzü korkutmasın :)

kızlar bugün okulda kimse burnumu farketmedi yaav acaba hiç bi değişiklik olmadı mı? gerçi bu durum beni sevindirdi de ne bileyim insan şöyle bi tepki bekliyor aaa ne güzel olmuş burnun çok değişmişsin felan

Canım bende sınıfa ilk girdiğimde bakışlardan çok rahatsız olurum diye düşünmüştüm ama inan ameliyat olduğumu bilen arkadaşların dışında kimse fark etmedi burnumdaki değişikliği...Birkaç arkadaş sadece ...... sende bir değişiklik var güzelleşmişsin dediler ama burnum olduğunu anlamadılar...ben bilen arkadaşlarıma sorunca da burnun sana kusurlu görünüyordu bize göre hiç öyle değildi dediler tabi eski fotoları gösterince evrimi onlarda fark ettiha bu arada meslektaş sayılırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…