- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.272
- 448
Belki bacım. Gece kuyuya bir safir taşı atıldı, velhasıl sabah olmuş hala kırk akıllı çıkaramadıkBelki sahteleri zarar veriyordur. Sahtecilik yapıldığı için Satürn cezalandırıyordur
Taş bile ilgi alaka bekliyor agaBu arada bu kadar taşsever birleşmişken yeni öğrendiğim,taş temizleme yöntemlerini öğreteyim.
Enerjisini atması için taşları düzenli olarak temizlemek gerekiyormuş. İlgi duyanlar ihmal etmesinler^^
1) Akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz.
2) 10 dakika kadar deniz suyu ya da tuzlu suda bekleterek temizleyebilirsiniz.
3) 24 saat boyunca açık alanda ya da bir saksıda toprağa gömerek temizleyebilirsiniz.
4) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız tütsünün yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
5) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız mumların yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
6) Tüm taşlarınızın enerjisini tuz lambanızın çevresine yerleştirerek temizleyebilirsiniz.
Taş bile ilgi alaka bekliyor aga
Muneeee taşlardan soğuttular beni yeminlennn. Atsan atılmaz satsan satılmaz aldım başıma belayıııııkız kaç kişinin olumsuz enerjisi, mıymıylığı siniyor onlara
napsınlar
Muneeee taşlardan soğuttular beni yeminlennn. Atsan atılmaz satsan satılmaz aldım başıma belayııııı
Kendime zor bakıyorum ne ritüeli allasensen dolunay ritüeli yaptır taşlarına
klsdkfşsd
4-5 dakikada musluktan kaç litre su akar diye düşünmemBu arada bu kadar taşsever birleşmişken yeni öğrendiğim,taş temizleme yöntemlerini öğreteyim.
Enerjisini atması için taşları düzenli olarak temizlemek gerekiyormuş. İlgi duyanlar ihmal etmesinler^^
1) Akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz.
2) 10 dakika kadar deniz suyu ya da tuzlu suda bekleterek temizleyebilirsiniz.
3) 24 saat boyunca açık alanda ya da bir saksıda toprağa gömerek temizleyebilirsiniz.
4) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız tütsünün yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
5) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız mumların yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
6) Tüm taşlarınızın enerjisini tuz lambanızın çevresine yerleştirerek temizleyebilirsiniz.
Ya su israfı ne olacak? Cıks bu çözüm de olmaz4-5 dakikada musluktan kaç litre su akar diye düşünmemruhum fakir resmen
Doprağa gömek biz bacımYa su israfı ne olacak? Cıks bu çözüm de olmaz
4-5 dakikada musluktan kaç litre su akar diye düşünmemruhum fakir resmen
Koynumuzda "mavi" safir beslemişiz daha uygun sanırım.Yeni atasözümüz: koynumuzda safir beslemişiz
Bende 300-350 tane akik boncuk var. Ne yapacağımı bilemedim duruyor öyle.Dün annemin evlnden akik getirdim bi sürü. Oda mı sabıkalı taş acaba?
Kötü materyale diziyorlar. Ben çelik gümüş vs istiyorum bulamadım henüz.Bende 300-350 tane akik boncuk var. Ne yapacağımı bilemedim duruyor öyle.
Bi de bu kadar taşçı toplaşmışken sorayım; doğal taşlardan güzel bileklik falan satan bi yerler biliyorsanız mesaj neyim atsanıza bana. Yuvarlak boncuğu misinaya dizenler dışında bulamadım ben.
Hediye ettiğim gelinimiz de sorun yok sapasağlamŞu an kendimi delinin biri kuyuya bi taş atmıştaki deli gibi hissediyorum.
Aaaa görümceye baaakkkkk, geline safir hediye etmiiiiiiişşşş, hemide mavi safiiiirrrr.Hediye ettiğim gelinimiz de sorun yok sapasağlam
Kuzenimin eşi oluyor görümcelerde alabilir tabikiAaaa görümceye baaakkkkk, geline safir hediye etmiiiiiiişşşş, hemide mavi safiiiirrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?