Mavi Safir Taşı

Benim ev Onix taşı ile dolu

Onu ben de okudum. Gerçekten öyleyse üzülürüm, mavi safirin evliliğimde özel bir yeri var çünkü. Ama taktığım günlerde bir değişiklik oldu mu bilemiyorum şimdi. Bir ara her gün takıyordum varlıklar falan görmedim

Balayına Nevşehir'e gitmiştim. Oradan almıştım bol bol
Hem de balayında bol bol ayrılık taşı almışsın. Olmamış!
Mavi herşeyde zararlıymış özellikle koyu mavi. Jean lerden tut evdeki kuşa kadar herşeyi atmak lazımmış
Benim sevgilim de koyu maviş, ben de zararlı olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten. İsabet oldu konu:))))

Hiçbir değerli taş içeren takı takmadım hayatımda. Taşların özelliklerini de bilmiyorum, ilgi alanım değil.Hayatımda olumsuz giden çok şey oldu..bu taşın olumsuz özelliği var diyebilmek için; eşit hayat şartlarına sahip bir grup insana, eşit özellikte (aynı tür kolye gibi) bu taştan verip bir süre takmalarini sağlamak ve sonra da gözlemlemek gerekir. Bu gözlem sonucu olumsuz olaylarda bir artış olursa düşünebiliriz. Bilimsel bir yöntem işte

Ben de var, doğumumda eşim taktı. Dört sene oldu bir uğursuzluğunu görmedim çok da severim
Diana örneği veriyor da diana hangi taşı taksa sonu benzer olurdu, ilişkinin ortasına bilmeden evlendi sebebi taş değildi. Aynı taşı şu an kate takıyor on yıldan fazladır evli üç de çocuk e tahta da o çıkacak gibi nesi uğursuzmuş işte

Iyi geldi cevabınız en iyisi kutusuna koyayim yüzüğümü.

Batıl inanç diyorum. Net. Niye mi? Çünkü boşanan tum kadinlarin safir taşlı yüzüğü yoktu. Muhtemelen bana denk geldi
Hem yüzüğünü hem kolyesini hem küpelerini aynı anda takıyorum, hala hayattayım ama bi dk ya demek takmasam

Nasıl takıldığında iyi gelen taşlar varsa kötü gelende vardır. Örneğin sedef taşının kadınların takmaması gerektiğini duymuştu kemik erimesine neden oluyormuş. Yani tabi neden biraz fazla bir terim ama ne denir bilemedim.

Oladabilir bak bahse konu astrolog titanici de okyanusun kalbi denen safir taş batırdı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…