Benim ev Onix taşı ile doluÇok ilginç, daha bugün arkadaşımın aldığı onix taşına bakarken isminin ayrılık taşı olduğu ve taşın hayatından bir şeyleri çıkarmayu kolaylastirdigigini, bağımlılıktan kurtulma gibi olumlu etkileri varken eşle dostla kocayla arayi bozma etkisi olduğunu,bu nedenle adının ayrılık taşı olduğu ve çok tercih edilmediğini okuduk,hakkında konuştuk.
Safir taşı hakkında da bilgim yok, ama çok sevdiğim bir taş. Safir rengini de çok severim. Güzel bir safir yüzük bulsam da alsam diyordum ben de
Nevşehirli misin yoksa? :))Benim ev Onix taşı ile dolu
Mavi herşeyde zararlıymış özellikle koyu mavi. Jean lerden tut evdeki kuşa kadar herşeyi atmak lazımmışNevşehirli misin yoksa? :))
Benim gördüğüm tüm onix taşları Kapadokya hatirasi
Balayına Nevşehir'e gitmiştim. Oradan almıştım bol bolNevşehirli misin yoksa? :))
Benim gördüğüm tüm onix taşları Kapadokya hatirasi
Almakla hayatın kaymış amaBalayına Nevşehir'e gitmiştim. Oradan almıştım bol bol
O ister miydi halkaları olsun etrafında dönsün. Halkaları var diye yapılan resmen mobbingSatürnün günahı neymiş halkaları olması mı :)
Hayır bir de evliliğimin ilk haftası soktum eveAlmakla hayatın kaymış ama
Onu ben de okudum. Gerçekten öyleyse üzülürüm, mavi safirin evliliğimde özel bir yeri var çünkü. Ama taktığım günlerde bir değişiklik oldu mu bilemiyorum şimdi. Bir ara her gün takıyordum varlıklar falan görmedimBu konuda deneyimi olan varsa lutfen paylaşabilir mi?
Bilen bilir Can aydoğmuş diye bi astrolog var. Ve bir keresinde mavi safirin satürn taşı oldugunu ve kötü oldugunu söylemişti. Hatta ünlülerin hayatlarından örnekler vermişti. Adam açık açık birine kötülük yapmak istiyorsanız mavi safir hediye edin demişti. Neyse... Gelelim asıl meseleye... Çok değer verdiğim bi ablam 10 gündür hastanede yatıyordu psikolojisi bozuk doktpe intihara öeyilli falan demiş. Kendi de beynimdekiler susmuyor diyor garip varlıklar gördüğünü söylüyor. Neyse bunu söylerken parmagındaki yüzük dikkatimi çekti. Mavi safir... Bunu çıkar bence dedim bana oglum aldı diyor (biraz sorunlu bı hayatı var yetımhanede buyumus falan ogluna çok düşkün) ne dediysem çıkarttıramadım. Sizce batıl inanç mı? Yoksa googleda buldugum açıklamayı gönderip çıkarttırmalı mıyım?
Hem de balayında bol bol ayrılık taşı almışsın. Olmamış!Balayına Nevşehir'e gitmiştim. Oradan almıştım bol bol
Benim sevgilim de koyu maviş, ben de zararlı olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten. İsabet oldu konu:))))Mavi herşeyde zararlıymış özellikle koyu mavi. Jean lerden tut evdeki kuşa kadar herşeyi atmak lazımmış
Mavi herşeyde zararlıymış özellikle koyu mavi. Jean lerden tut evdeki kuşa kadar herşeyi atmak lazımmış
Bu oniks obsidyen değilmi diğer adıda deli siyah bende nerde görsem toplarım bi yanlışını görmedim yıllardırHayır bir de evliliğimin ilk haftası soktum eve
O ister miydi halkaları olsun etrafında dönsün. Halkaları var diye yapılan resmen mobbing
Hem yüzüğünü hem kolyesini hem küpelerini aynı anda takıyorum, hala hayattayımIyi geldi cevabınızen iyisi kutusuna koyayim yüzüğümü.
Batıl inanç diyorum. Net. Niye mi? Çünkü boşanan tum kadinlarin safir taşlı yüzüğü yoktu. Muhtemelen bana denk geldi
7 yıldır ben de yanlışını görmedimBu oniks obsidyen değilmi diğer adıda deli siyah bende nerde görsem toplarım bi yanlışını görmedim yıllardır
Arabalar da karbon salıyor, gerçek bilim. Onu niye kimse ciddiye almıyor?Direk araba falan isteyin
Halkaları var diye üstüne giderlerse o da durup sussun mu tabi ki hakkını savunacak hahahahpeki ya satürnün yaptığı mobbing
dkfglfkgşdş
Oladabilir bak bahse konu astrolog titanici de okyanusun kalbi denen safir taş batırdı diyorDediğim gibi kolyem hep boynumdadır genelde. Bu süreçte hayatın moka sardığı dönemler de oldu çok iyi gittiği dönemler de. Kolyem boynumdayken deprem oldu mesela, bütün izmiri sarsacak depremi benim kolye yapmamıştır heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?