- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
Aaa çok güzel ben kendim denk gelince topluyorum genelde siyah denk geliyor bide kırmızı kiremit rengi olan var onlardan karaciğere iyi geldiğini okumuştum bi yerde elimizde ısıtıp karaciğerin üstüne koyuyormuşuz ama belli bi bekleme süresi vardı az beklerse etki etmiyormuş çok beklerse de zarar veriyormuş bilene danışmak lazım o yüzden7 yıldır ben de yanlışını görmedimÇeşitli renkleri var. Bendeki yeşil ve kemik rengi
Belki sahteleri zarar veriyordur. Sahtecilik yapıldığı için Satürn cezalandırıyordurBenimki hakiki ceyceyim ondan biraz tırstım. Aklima Lady Diana geldi onun nisan yüzüğü de safirdi. Marie Antoinette nin kolyesi safirdi. Bi de Titanik filminde okyanusun kalbi diye atmıştı o safir taşlı kolyeyi okyanusa ya...
Kiz gece gece niye actin bu konuyu. Evet belki bir etkisi vardir ama ben buna inanmak istemiyorum. Enerji gücüne inaniyorum. Olumlu düşünüyorum.
Netten buldugum faydalarini daha cok sevdim.
Böbrekleri kuvvetlendirir.Özgürlük hissi verir.Kalbi kuvvetlendirir.Tüm salgı bezlerini harekete geçirici özelliğe sahiptir.Aşkta sadakati sağlar, yanlış davranışları engeller.İnancı güçlendirerek kişiye güven verir.Sezgiyi kuvvetlendirir. Ruhsal yetenekleri arttırır.Sinirleri sakinleştirir ve konsantrasyonu artırır. Sinir sistemizi düzenler.Göz hastalıklarının tedavisinde etkilidir.Tiroid bezini aktifleştirir.Aklı ve zihni temizler, konstrasyonu ve hafızayı kuvvetlendirir.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Bedava olsun ama. Kimseye bu fakirlikte binlerce lira verememmmfeng shui ci yok mu sitede ya
aydınlatsın bizi
Halbuki her retro yaptığında hayatımızı alt üst eden Merkür değil miydi?Satürnün günahı neymiş halkaları olması mı :)
Gözü de mi oyalım?Mavi herşeyde zararlıymış özellikle koyu mavi. Jean lerden tut evdeki kuşa kadar herşeyi atmak lazımmış
O merkürü Allah yok etsinHalbuki her retro yaptığında hayatımızı alt üst eden Merkür değil miydi?
Satürn o yüzden mi halka içine alında acaba. Aslında o halka onun Elektronik Kelepçesi mi?Belki sahteleri zarar veriyordur. Sahtecilik yapıldığı için Satürn cezalandırıyordur
Evlerine ateşler salsınO merkürü Allah yok etsin
Ay deme öyle yazık, kendi halinde bi gezegen o da ekmeğinin peşindeO merkürü Allah yok etsin
Olaylar bambaşka yerlere gidebilir aman diyimSatürn o yüzden mi halka içine alında acaba. Aslında o halka onun Elektronik Kelepçesi mi?
Bedava olsun ama. Kimseye bu fakirlikte binlerce lira verememmm
Halkaları var diye üstüne giderlerse o da durup sussun mu tabi ki hakkını savunacak hahahah
Pusulanın özeli nasıl oluyor acaba? Basit mekanik yön gösteren aletin ne gibi bir özelliği olabilir?anam ben bi atölyesine katıldım, özel pusula alman lazımmış , 400-500 tele
dedim ben bu işi yapmam
Pusulanın özeli nasıl oluyor acaba? Basit mekanik yön gösteren aletin ne gibi bir özelliği olabilir?
Elektrıklı araba istesinArabalar da karbon salıyor, gerçek bilim. Onu niye kimse ciddiye almıyor?
Ay ışığı altında bekletmek falanda vardı sankiBu arada bu kadar taşsever birleşmişken yeni öğrendiğim,taş temizleme yöntemlerini öğreteyim.
Enerjisini atması için taşları düzenli olarak temizlemek gerekiyormuş. İlgi duyanlar ihmal etmesinler^^
1) Akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz.
2) 10 dakika kadar deniz suyu ya da tuzlu suda bekleterek temizleyebilirsiniz.
3) 24 saat boyunca açık alanda ya da bir saksıda toprağa gömerek temizleyebilirsiniz.
4) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız tütsünün yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
5) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız mumların yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
6) Tüm taşlarınızın enerjisini tuz lambanızın çevresine yerleştirerek temizleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?