Mavi Safir Taşı

7 yıldır ben de yanlışını görmedim Çeşitli renkleri var. Bendeki yeşil ve kemik rengi
Aaa çok güzel ben kendim denk gelince topluyorum genelde siyah denk geliyor bide kırmızı kiremit rengi olan var onlardan karaciğere iyi geldiğini okumuştum bi yerde elimizde ısıtıp karaciğerin üstüne koyuyormuşuz ama belli bi bekleme süresi vardı az beklerse etki etmiyormuş çok beklerse de zarar veriyormuş bilene danışmak lazım o yüzden
Bide çocukken bi yakınımıza yurt dışından Fransız kökenli bi kadın gelmişti ziyarete kızının arkadaşıydı Türkçe de bilmiyordu bize bu taşı gösterdi bana bunlardan toplayın diye bizde çılgınlar gibi toplamıştık onun için naptı bilmem sonra

Belki sahteleri zarar veriyordur. Sahtecilik yapıldığı için Satürn cezalandırıyordur

Her taş her insana iyi gelmez
Sadece taş değil
Bana altın da iyi gelmez mesela
Altın takabilmek için belli bir olgunluk sahibi olmak gerektiğini duydum o yüzden çocuklara da takmayın diye duymuştum,çünkü altının kötü enerjisini arındırmak da meşakkatli...

Bak aklıma ne geldi Titanic filminde Roseye takılan kolye mavi safirmiydi sonra gemi battı sevgilisi öldü iyi mi

Bu arada bu kadar taşsever birleşmişken yeni öğrendiğim,taş temizleme yöntemlerini öğreteyim.
Enerjisini atması için taşları düzenli olarak temizlemek gerekiyormuş. İlgi duyanlar ihmal etmesinler^^
1) Akan suyun altında 4-5 dakika kadar yıkayarak temizleyebilirsiniz.
2) 10 dakika kadar deniz suyu ya da tuzlu suda bekleterek temizleyebilirsiniz.
3) 24 saat boyunca açık alanda ya da bir saksıda toprağa gömerek temizleyebilirsiniz.
4) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız tütsünün yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
5) Sertlik derecesi düşük taşlarınızı yaktığınız mumların yanına koyarak temizleyebilirsiniz.
6) Tüm taşlarınızın enerjisini tuz lambanızın çevresine yerleştirerek temizleyebilirsiniz.

Ay ışığı altında bekletmek falanda vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…