Mavişko ve Zahirinin Değişim Günlüğü-Dikkat! Bakım, Spor ve Sağlıklı Yaşam İçerir:)

mavisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
517
2
26
İstanbul
sevgili günlük:)
değişim yolunda yalnız olmamak için 2 yürek olarak 1 günlük hazırladık. buraya sağlıklı beslenme adımlarımızı, yaptığımız egzersizleri, saç bakımımızı, cilt için yaptıklarımızı, kirpik uzatma maceramızı kısacası hedefleyipte yapmak istediğimiz heeeeeer şeyi dökmeye karar verdik..Birlikten kuvvet doğar dedik motivasyonda buluştuk:) Umarım bu topic bize hedeflerimizi getirir ve umarım takip edenlere de bi faydamız dokunur.
Hırslıyız, kararlıyız, istediğimizi elde edinceye kadar da buradayızz :))
Haydi bakalımm, yoldaş olduk yolumuz hayırlı uğurlu olsunn :):21::21::21:
Peace and Love :p :D:D :32::32::32:
Sevgiler,
mavişko-zahiri :8::8::8:

Aslında kısa vadeli planımız okul açılana kadar 2 çıtıra dönmek:9:
mavişko brazilian'ın sıkı takipçisi olarak hızlı sonucun canlı kanıtı:1: bende teşviklere dayanamayıp artık yapmalıyım dedim:52: hadi bakalım hayırlıııı uğurlu olsun:34:

Son düzenleme:
Aslında kısa vadeli planımız okul açılana kadar 2 çıtıra dönmek:9:
mavişko brazilian'ın sıkı takipçisi olarak sıkı kalçaların canlı kanıtı:1: bende teşviklere dayanamayıp artık yapmalıyım dedim:52: hadi bakalım hayırlıııı uğurlu olsun:34:

hahah çok güldürdün beni canım sıkı kalçalar ha :9::9:
şimdi buradan düzenli düzenlii ne yapıyoruz ne yapacağız ne kadar yol kat edeceğiz hepsini halledicez ve planlı programlı okula kadar az da olsa bir değişim geçiricez inşallahhhh

bugün neler yaptıkkk??:)

sabah geç uyandım öncelikle bunu sevmesemde:50:
sabahları yüzümü oriflame tea tree face wash'la yıkayıp ardından önceden hazırladığım ıhlamur&elma sirkesi&limon suyu ile siliyorum...ardından doktor tarafından hazırlanmış içinde ne olduğunu bilmediğim pembe güneş kremimi sürüyorum :) evde olsam bile! yüzümü nemlendirmesi açısından
kahvaltım gayet güzeldi az karbonhidratla kuru kayısılı bol sulu domatesli salatalı cici bi kahvaltı yolladım mideme:21:
sporsuz bi sabahtı çünkü misafirlerin gelişi yetti de arttı hareket için:27:
öğle menüm atıştırmalık olsada akşamı erkenden yiyerek ağzımı mühürledim:24:
bikaç saat öncede ufak bi oryantal aerobik gibi bişey yaptım:52: tamam mavişko kızma sporu hayatıma sokuyorum :34:
kirpik için vazelin ve kirpik bakım yağı kullanıyorum 2 hafta düzenli kullanımdan sonra kardeşim uzamayı fark etti ben pek anlamadım işin açığı:12:
kilo vermek için diyet yapma fikri beni dee beynimi de çıldırtıyor o yüzden sağlıklı beslenmeye yöneldim..çünkü daha bugün çikolata krizine girip mini çikolatalardan 10 küsür yediğimi bilirim :17: amaç sağlıklı yaşam ve kalıcı zayıflama ! kilom 57 hedefim 52 yarından itibaren yapmak için favorilere eklediğim sporlarıda yazarım sanırım şimdilik aklıma gelen bu kadaaaar:)

şimdii ben başlayayım bakalımm
öncelikle spor adına brazil butt lift yapıyorum amacım popişmi bacaklarımı falan ideal haline getirmekk ki 4. haftasındayım zaten kat ettiğim yol yazıyor brazil butt lift topiğindee..
sonracıığmaa pek düzenli beslenmiyorum bu aralar, onu insan gibi bir düzene sokmak isityorum ayrıca çok az su içiyorum bunu da halletmem lazım çünkü her yerim çatlakla doluyor bu gidişle :25:
çatlak demişkeen çatlak için buradaki topiklerden karıştırıp bulduğum kakao, susam, çilek, buğday, kayısı, fındık, yosun yağlarını karıştırıp çatlaklara sürüyorum ki bunu da aşaşşğı yukarı sporla aynı anda başladım spora oranla daha az düzenli kullanıyorum ama inceltti diyebilirmm
selülit için yosun sabunu ve kabak kesesi yine buradan öğrendiğim üzree, ve daha önce kullanmıştım niveanın selülit serumunu, son iki gündür onu da kattımm..
cildim için yine forumdan bulduğum üzre yosun sabunu lavanta suyu kullanıyorum bu aralarr..
saçım için sinemaki kürünü deniyorum yine isteyen arkadaşlar forumdan ulaşabilir ki gerçekten 3 kez yapmama rağmen fark ettim sonucuu
şu anlık aklıma gelenler bu kadarr :)

hahah çok güldürdün beni canım sıkı kalçalar ha :9::9:
şimdi buradan düzenli düzenlii ne yapıyoruz ne yapacağız ne kadar yol kat edeceğiz hepsini halledicez ve planlı programlı okula kadar az da olsa bir değişim geçiricez inşallahhhh

benim ihtiyacım olan egzersizler basen ve üst bacak ağırlıklı e tabi ufak bi göbüşte yok değil :24:
brazilian'ı 1 kez yapma fırsatım oldu ama çoooooook uzun oluşu beni caydırdı :/ jillian'ı da bi 2-3 kez denedim ve mari winson u da bu egzersizler bende devam etme isteği oluşturamadı maalesef o yüzden kendime bi egzersiz listesi çıkarıyorum durağan olmayan hoplamalı zıplamalı şöööyle :15:

link atabiliyoruz dimi mavişkocum burdan:)

Son düzenleme:
lavanta suyunu bende deniyorum ara sıra sen ne için yapıyosun de bakiim :9:
evett! sinameki ve amla dabur deniyorum bende.. amla dabur iğrenç kokan bi yağ karışımı saçlarım kuru olduğu için zeytinyağlı bakım tarzında bişey denemek istiyorum :26:

Son düzenleme:
şimdi sen bana kızacaksın zahiricm ama bugün sporumu aksattım evet itiraf ediyorum programımdan ve biraz halsizim alerjimden dolayı bugünkünü yapamadım ama içim içimi yiyor cardio axe ve bum bum beni bekliyor yarın hatta ceza olarak sabahtan!
yediklerime de pek dikkat etmedim, kahvaltı düzgündü arkadaşımda kalmıştım zaten ziyafet çektim patatesli börek olsunn, simit yumurta domates kaşar olsunn ve akşam yemeği pilav üstü kuru :) ama öğle yemeğimi sadece geçiştirdimm, el kadar simit, çilek incir falan yedim, su içiyorum bol bol şu an bunları yazarken deee :)

su hayattır dimi! :) şükür suyu içme işini çözdüm artık :9:
yüzüm için çok ürün kullanma taraftarı değilim uyumadan öncede garnier saf ve temiz 3ü 1 aradayla yıkıyorum ardından yine ıhlamurlu su :) garnier ın bu ürününe mest oldum kokusu muhteşemmmm ıhlamurda cilt tonunu düzenliyormuş e tabi içinde limon+elma sirkesi olunca:) bunuda 1 haftadır falan yapıyorum bakalım kalıcı etki için 1 ay minimum kullanmak gerekir:21: bu arada güneş kremi olmadan dışarı çıkmam! solaiti denedim 50 faktör olanını .. ama hiiiiç sevmedim çünkü cildim yağlıya dönük karma ve kremde yapış yapıştı zaten :53: vichy 50 spf ye geçtim bakalım bundan memnunum sürülmesi cildin çabuk emmesi güzel:54:

Son düzenleme:
lavanta suyunu bende deniyorum ara sıra sen ne için yapıyosun de bakiim :9:
evett! sinameki ve amla dabur deniyorum bende.. amla dabur iğrenç kokan bi yağ karışımı saçlarım kuru olduğu için zeytinyağlı bakım tarzında bişey denemek istiyorum :26:

yüzüme sürüyorum canımm yosun sabunuyla yıkayıp tonik niyetine onu kullanıyorumm..
bir de geçen gün gördüm saçların dökülmesi için de iyimiş diye onu da denicemm..
ve yarın sinemaki günüm aynı zamanda :)
benim saçlarım oldukçaa yağlı tatlışım 2 gün anca dayanıyor vallah :31:

yüzüme sürüyorum canımm yosun sabunuyla yıkayıp tonik niyetine onu kullanıyorumm..
bir de geçen gün gördüm saçların dökülmesi için de iyimiş diye onu da denicemm..
ve yarın sinemaki günüm aynı zamanda :)
benim saçlarım oldukçaa yağlı tatlışım 2 gün anca dayanıyor vallah :31:
bazen benimkilerde yağlansa dediğim oluyor inanırmısın
:52:

benim ihtiyacım olan egzersizler basen ve üst bacak ağırlıklı e tabi ufak bi göbüşte yok değil :24:
brazilian'ı 1 kez yapma fırsatım oldu ama çoooooook uzun oluşu beni caydırdı :/ jillian'ı da bi 2-3 kez denedim ve mari winson u da bu egzersizler bende devam etme isteği oluşturamadı maalesef o yüzden kendime bi egzersiz listesi çıkarıyorum durağan olmayan hoplamalı zıplamalı şöööyle :15:

link atabiliyoruz dimi mavişkocum burdan:)

site içindeki bir şey içinse atabiliyorsun galiba canım ama dışarısı için atılmıyor diye biliyorumm..
ben brazillian.ı özellikle istedim çünkü önceden yaptığım fitness egzersizleri popomu bildiğin düşürdü, ve çok yavaş etki etmişti, brazil.i çok seviyorum o yüzden tam derdime deva :)

su hayattır dimi! :) şükür suyu içme işini çözdüm artık :9:
yüzüm için çok ürün kullanma taraftarı değilim uyumadan öncede garnier saf ve temiz 3ü 1 aradayla yıkıyorum ardından yine ıhlamurlu su :) garnier ın bu ürününe mest oldum kokusu muhteşemmmm ıhlamurda cilt tonunu düzenliyormuş e tabi içinde limon+elma sirkesi olunca:) bunuda 1 haftadır falan yapıyorum bakalım kalıcı etki için 1 ay minimum kullanmak gerekir:21: bu arada güneş kremi olmadan dışarı çıkmam! solaiti denedim 50 faktör olanını .. ama hiiiiç sevmedim çünkü cildim yağlıya dönük karma ve kremde yapış yapıştı zaten :53: vichy 50 spf ye geçtim bakalım bundan memnunum sürülmesi cildin çabuk emmesi güzel:54:

ben garnier in 3ü bi aradayı kullanamıyorum yaa öyle peeling etkili hiçbir şey kullnamıyorum daha doğrusu çünkü yağlı karma gibi cildim aynen ve siyah noktalardan kurtulim derken sivilceleniyorum :/
yosun sabununu bi arkadaş önermişti, gözenekleri inanılmaz sıkılaştırıyorr ve lavanta da yumuşatıyorr bakalım bunları deneyeli bi hafta olucak :) bir de güzel nemlendirici bulmam gerek yağlanmayı azaltıcıı..
öncesinde loreal pure zone kullanıodum ama bir süre sonra yağlanmam aldı yürüdü gitti bıraktım.
güneş kerimne gelince, valla hiç dikkat etmiyorum zahiricimm, bir aralar niveanın normal günlük bakım kremini kullanırdım 15 spf li ama gerek görmüyorum bu aralarr..

ben garnier in 3ü bi aradayı kullanamıyorum yaa öyle peeling etkili hiçbir şey kullnamıyorum daha doğrusu çünkü yağlı karma gibi cildim aynen ve siyah noktalardan kurtulim derken sivilceleniyorum :/
yosun sabununu bi arkadaş önermişti, gözenekleri inanılmaz sıkılaştırıyorr ve lavanta da yumuşatıyorr bakalım bunları deneyeli bi hafta olucak :) bir de güzel nemlendirici bulmam gerek yağlanmayı azaltıcıı..
öncesinde loreal pure zone kullanıodum ama bir süre sonra yağlanmam aldı yürüdü gitti bıraktım.
güneş kerimne gelince, valla hiç dikkat etmiyorum zahiricimm, bir aralar niveanın normal günlük bakım kremini kullanırdım 15 spf li ama gerek görmüyorum bu aralarr..

sabun cildi kurutup sebumu artırıyor diye duymuştum bende o yüzden bayadır kullanmıyorum aslında kaliteli bi sabun olsa gayet hoş olur demekki:31:
nemlendirici olarak bebak kullanmıştım onuda sevmedim :2: vichy deniyorum bende şimdilik memnunum yağlı bi yapısı yok sürümü basit emilimi kolay oooh:34: canımcım şimdiii açlık çanlarım çalıyor ben kulak tıkayıp kitaba gömülüyorumm:27: iyi geceler mavişçim ve günlüğümüz:13:

bugün neler yaptıkkk??:)

sabah geç uyandım öncelikle bunu sevmesemde:50:
sabahları yüzümü oriflame tea tree face wash'la yıkayıp ardından önceden hazırladığım ıhlamur&elma sirkesi&limon suyu ile siliyorum...ardından doktor tarafından hazırlanmış içinde ne olduğunu bilmediğim pembe güneş kremimi sürüyorum :) evde olsam bile! yüzümü nemlendirmesi açısından
kahvaltım gayet güzeldi az karbonhidratla kuru kayısılı bol sulu domatesli salatalı cici bi kahvaltı yolladım mideme:21:
sporsuz bi sabahtı çünkü misafirlerin gelişi yetti de arttı hareket için:27:
öğle menüm atıştırmalık olsada akşamı erkenden yiyerek ağzımı mühürledim:24:
bikaç saat öncede ufak bi oryantal aerobik gibi bişey yaptım:52: tamam mavişko kızma sporu hayatıma sokuyorum :34:
kirpik için vazelin ve kirpik bakım yağı kullanıyorum 2 hafta düzenli kullanımdan sonra kardeşim uzamayı fark etti ben pek anlamadım işin açığı:12:
kilo vermek için diyet yapma fikri beni dee beynimi de çıldırtıyor o yüzden sağlıklı beslenmeye yöneldim..çünkü daha bugün çikolata krizine girip mini çikolatalardan 10 küsür yediğimi bilirim :17: amaç sağlıklı yaşam ve kalıcı zayıflama ! kilom 57 hedefim 52 yarından itibaren yapmak için favorilere eklediğim sporlarıda yazarım sanırım şimdilik aklıma gelen bu kadaaaar:)

slm hayırlı olsun topiciniz ya kirpikler için ne yaptığınızı biraz açarmısınız benim hiç alt kirpiğim yok sayılır... yaptığınız şey banada fayda eder mi yoksa olan kirpiğimi güçlendiriyo....

slm hayırlı olsun topiciniz ya kirpikler için ne yaptığınızı biraz açarmısınız benim hiç alt kirpiğim yok sayılır... yaptığınız şey banada fayda eder mi yoksa olan kirpiğimi güçlendiriyo....

selam:15:
şöyle kiii aktarlarda hazır kirpik bakım yağı satılıyor ondan almıştım bi kenara atmıştım ilk kez bu yaz düzenli bi şekilde kullanabildim. her gece uyumadan sürdüm iki üç fırça darbesiyle gün içindede vazelini parmaklarımla kirpiklerime yedirip kullandım.. kirpik işi sabır istiyor çünkü neredeyse milimlik uzama görülüyor.zaten dediğim gibi ben öyle şok bi uzama fark edemedim kardeşim demişti uzamış kirpiklerin diye.. tekrar başlıyorum bu gece bakalım 1 ay sabırla devam edelim:34:

selam:15:
şöyle kiii aktarlarda hazır kirpik bakım yağı satılıyor ondan almıştım bi kenara atmıştım ilk kez bu yaz düzenli bi şekilde kullanabildim. her gece uyumadan sürdüm iki üç fırça darbesiyle gün içindede vazelini parmaklarımla kirpiklerime yedirip kullandım.. kirpik işi sabır istiyor çünkü neredeyse milimlik uzama görülüyor.zaten dediğim gibi ben öyle şok bi uzama fark edemedim kardeşim demişti uzamış kirpiklerin diye.. tekrar başlıyorum bu gece bakalım 1 ay sabırla devam edelim:34:

aktardan aldığınız yağın bir adı var mı yani şişesinin üstünde yazan badem yağı almıştım ama düzenli kullanmamıştım ben aslında oda faydalı demişlerdi... vazelini yedirecek bir kirpiğim yok ama aklımda olsun bari :60::60:

aktardan aldığınız yağın bir adı var mı yani şişesinin üstünde yazan badem yağı almıştım ama düzenli kullanmamıştım ben aslında oda faydalı demişlerdi... vazelini yedirecek bir kirpiğim yok ama aklımda olsun bari :60::60:

Ay sisesi kendinden gecmis inanki :) icinde bi yigin yag var bence bi arastrr al ;)

Gunaydin maviskommm olumlama yaparak uyudum keyifle uyandmm guzel bi kahvalti yapip hareketlerime basliyorm tiffany rothe & mari winsor var aklimda belki bide zuzana atarm araya :)) sonrada disari cikcamm bol yururum. Dondgugumde yediklerimide yazarim. Biberiyeyle yikadim yuzumu sonra lavantayla sildim smdise vichy le nemlendrcem aksamda kirpik bakm yagimi yaptmm:16:

oh ohhh ne güzel başlamışsın canımcımm ben tatil telaşındayım inan kalktığımdan beri adam gibi bir şey yapmıyorum, şimdi cardio axe.imle bum bum yapıcamm :) kahvaltım normaldi, peynir, domates, zeytinn..pek hareketli sayılmam bugünn..yüzümü falan şimdi spordan sonra duş alınca hallediceemm saçlarımı da tabii :)

Back
X