Selamlar sevgili günlüğümüzz ve kuzucuklar
Dün diyetisyene gitme kararı vermiştim bugünden için bu sabah vazgeçtim...sadece kilo alma sürecimi izledim neler yaptım farklı olarak diye düşündüm ve buldum..öncelikle psikolojik bi baskıyla yemeklere saldırıp hıncımı çikolatadan şundan bundan çıkarıyordum doymayı umursamadan
artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor
bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime
suyu az içiyordum iştahım olmasada yerdim artık su hayatımda güzel bir yere sahip
ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem
okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik
diğer bi etkeninde ne olduğunu buldum! dişlerimde tel var benim.. ilk taktırdığım zamanlarda yine üniversite şehrimde olduğumdan ne kadar kilo kaybettiğimi hiç anlamadım.taaki eve dönüp annemin kapıda şoka uğradığı ana kadar
yemekleri zor yiyorum tele alışana kadar zaten dişler düzeldikçe uzayan teller ağzımı yara yapıyordu hele her yemekten sonra diş fırçalamak atıştırma anlarımı 0lamıştı..ve lokmaları kesinlikle minicik yapana kadar çiğniyordum! ennnnn mühim mevzu bu.tellerle 7.ayımdaym ve dişlerim gayet alıştı bu duruma tabiri caizse artık lokmaları yutuyordum
ama artık farkındayım ve her şey yeniden başlıyor
çok uzun oldu ama paylaşmak istedim belki okuyanlar kendinden birşey bulur diye
mavişkocum bugün tiffany+zuzana yapcam yine
kirpik uzatmak için şu bakım yağını bırakıyorum tarihimi geçti nedir gözlerimi çok yakıyor.vazelinden devam
yüzüme bugün yumurta akı+limon sürdüm gerim gerim gerildim ayoool
müthiş oldu!! deneyebilrisiniz kızlar
en önemli kararlarımdan biri artık tartılmıyorum!
beni bu kadar gaza getiren yine bu forumdaki güzel başarı hikayelerini derlemem oldu birazdan linklerini atarım inceleyip faydalanın herkese mutlu günlerrr

Dün diyetisyene gitme kararı vermiştim bugünden için bu sabah vazgeçtim...sadece kilo alma sürecimi izledim neler yaptım farklı olarak diye düşündüm ve buldum..öncelikle psikolojik bi baskıyla yemeklere saldırıp hıncımı çikolatadan şundan bundan çıkarıyordum doymayı umursamadan

suyu az içiyordum iştahım olmasada yerdim artık su hayatımda güzel bir yere sahip

diğer bi etkeninde ne olduğunu buldum! dişlerimde tel var benim.. ilk taktırdığım zamanlarda yine üniversite şehrimde olduğumdan ne kadar kilo kaybettiğimi hiç anlamadım.taaki eve dönüp annemin kapıda şoka uğradığı ana kadar

çok uzun oldu ama paylaşmak istedim belki okuyanlar kendinden birşey bulur diye

mavişkocum bugün tiffany+zuzana yapcam yine

kirpik uzatmak için şu bakım yağını bırakıyorum tarihimi geçti nedir gözlerimi çok yakıyor.vazelinden devam

yüzüme bugün yumurta akı+limon sürdüm gerim gerim gerildim ayoool

en önemli kararlarımdan biri artık tartılmıyorum!

beni bu kadar gaza getiren yine bu forumdaki güzel başarı hikayelerini derlemem oldu birazdan linklerini atarım inceleyip faydalanın herkese mutlu günlerrr