Selamlar sevgili günlüğümüzz ve kuzucuklar
Dün diyetisyene gitme kararı vermiştim bugünden için bu sabah vazgeçtim...sadece kilo alma sürecimi izledim neler yaptım farklı olarak diye düşündüm ve buldum..öncelikle psikolojik bi baskıyla yemeklere saldırıp hıncımı çikolatadan şundan bundan çıkarıyordum doymayı umursamadan artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor
 artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime
 bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime
suyu az içiyordum iştahım olmasada yerdim artık su hayatımda güzel bir yere sahip ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem
 ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik
 okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik
diğer bi etkeninde ne olduğunu buldum! dişlerimde tel var benim.. ilk taktırdığım zamanlarda yine üniversite şehrimde olduğumdan ne kadar kilo kaybettiğimi hiç anlamadım.taaki eve dönüp annemin kapıda şoka uğradığı ana kadar yemekleri zor yiyorum tele alışana kadar zaten dişler düzeldikçe uzayan teller ağzımı yara yapıyordu hele her yemekten sonra diş fırçalamak atıştırma anlarımı 0lamıştı..ve lokmaları kesinlikle minicik yapana kadar çiğniyordum! ennnnn mühim mevzu bu.tellerle 7.ayımdaym ve dişlerim gayet alıştı bu duruma tabiri caizse artık lokmaları yutuyordum
 yemekleri zor yiyorum tele alışana kadar zaten dişler düzeldikçe uzayan teller ağzımı yara yapıyordu hele her yemekten sonra diş fırçalamak atıştırma anlarımı 0lamıştı..ve lokmaları kesinlikle minicik yapana kadar çiğniyordum! ennnnn mühim mevzu bu.tellerle 7.ayımdaym ve dişlerim gayet alıştı bu duruma tabiri caizse artık lokmaları yutuyordum
 ama artık farkındayım ve her şey yeniden başlıyor
çok uzun oldu ama paylaşmak istedim belki okuyanlar kendinden birşey bulur diye 

mavişkocum bugün tiffany+zuzana yapcam yine
kirpik uzatmak için şu bakım yağını bırakıyorum tarihimi geçti nedir gözlerimi çok yakıyor.vazelinden devam
yüzüme bugün yumurta akı+limon sürdüm gerim gerim gerildim ayoool müthiş oldu!! deneyebilrisiniz kızlar
 müthiş oldu!! deneyebilrisiniz kızlar
en önemli kararlarımdan biri artık tartılmıyorum! 

beni bu kadar gaza getiren yine bu forumdaki güzel başarı hikayelerini derlemem oldu birazdan linklerini atarım inceleyip faydalanın herkese mutlu günlerrr

Dün diyetisyene gitme kararı vermiştim bugünden için bu sabah vazgeçtim...sadece kilo alma sürecimi izledim neler yaptım farklı olarak diye düşündüm ve buldum..öncelikle psikolojik bi baskıyla yemeklere saldırıp hıncımı çikolatadan şundan bundan çıkarıyordum doymayı umursamadan
 artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor
 artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime
 bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime
suyu az içiyordum iştahım olmasada yerdim artık su hayatımda güzel bir yere sahip
 ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem
 ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik
 okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik
diğer bi etkeninde ne olduğunu buldum! dişlerimde tel var benim.. ilk taktırdığım zamanlarda yine üniversite şehrimde olduğumdan ne kadar kilo kaybettiğimi hiç anlamadım.taaki eve dönüp annemin kapıda şoka uğradığı ana kadar
 yemekleri zor yiyorum tele alışana kadar zaten dişler düzeldikçe uzayan teller ağzımı yara yapıyordu hele her yemekten sonra diş fırçalamak atıştırma anlarımı 0lamıştı..ve lokmaları kesinlikle minicik yapana kadar çiğniyordum! ennnnn mühim mevzu bu.tellerle 7.ayımdaym ve dişlerim gayet alıştı bu duruma tabiri caizse artık lokmaları yutuyordum
çok uzun oldu ama paylaşmak istedim belki okuyanlar kendinden birşey bulur diye

mavişkocum bugün tiffany+zuzana yapcam yine

kirpik uzatmak için şu bakım yağını bırakıyorum tarihimi geçti nedir gözlerimi çok yakıyor.vazelinden devam

yüzüme bugün yumurta akı+limon sürdüm gerim gerim gerildim ayoool
en önemli kararlarımdan biri artık tartılmıyorum!

beni bu kadar gaza getiren yine bu forumdaki güzel başarı hikayelerini derlemem oldu birazdan linklerini atarım inceleyip faydalanın herkese mutlu günlerrr

umarım sana da faydalı olur mavişim
 umarım sana da faydalı olur mavişim 

şimdi de domates çorbası ve kadınbudu köfte zamanıı saat biraz geç maalesef ki...
 şimdi de domates çorbası ve kadınbudu köfte zamanıı saat biraz geç maalesef ki...

yaz mümkün olduğuncaaa
 yaz mümkün olduğuncaaa

sevgili gunluk sni braz ihmal ediyoruz mavis tatilde zahirininde misafirlerini yolcu tmesi gerekiyor tam olarak persembe gunu artik seninim gunlukcugum:13: insallah daha siki asilcaz kizlar bomba gbi paylasmlar gelcek coming soon
 sevgili gunluk sni braz ihmal ediyoruz mavis tatilde zahirininde misafirlerini yolcu tmesi gerekiyor tam olarak persembe gunu artik seninim gunlukcugum:13: insallah daha siki asilcaz kizlar bomba gbi paylasmlar gelcek coming soon

olsun tatilini yaptın eğlendin yüzdün mis gibi oooh kilonuda alırsın bence kilo almak için kb fazlalaştır yumul tatlıya böreğe çöreğe
 olsun tatilini yaptın eğlendin yüzdün mis gibi oooh kilonuda alırsın bence kilo almak için kb fazlalaştır yumul tatlıya böreğe çöreğe