Mavişko ve Zahirinin Değişim Günlüğü-Dikkat! Bakım, Spor ve Sağlıklı Yaşam İçerir:)

Selamlar sevgili günlüğümüzz ve kuzucuklar:16:
Dün diyetisyene gitme kararı vermiştim bugünden için bu sabah vazgeçtim...sadece kilo alma sürecimi izledim neler yaptım farklı olarak diye düşündüm ve buldum..öncelikle psikolojik bi baskıyla yemeklere saldırıp hıncımı çikolatadan şundan bundan çıkarıyordum doymayı umursamadan:30: artık yemeklerin tadını ala ala şükrede şükrede yemeye alıştırıyorum kendimi kısıtlama yapmıyorum çünkü diyet psikolojisi beni bi tazmanya canavarına dönüştürüyor:ssz: bir başka nedende hergün tartılmam oldu karbonhidrat diyeti yapmayı denedim ama canım ekmekte çekti çok sevdiğim mercimek çorbası da neden yemiyeymki? çikolatayı da seviyorum tatlıyı da neden korkuyorum bu yiyeceklerden? onlardan korktukça onlar benim üstüme geldi sonunda fazlasıyla mideme girmiştim.. artık farkındayım! hareket azlığım vardı buda booool yediğim için löp löp oturdu içime:5:
suyu az içiyordum iştahım olmasada yerdim artık su hayatımda güzel bir yere sahip:12: ev işlerine daha çok yardım ediyorum aktivitemi artırmak için. zaten okul açılınca öğrenci evinde kaldığım için öyle annemin enfes yemeklerini yiyemem:30: okula giderkende gbayaaa bi yürüyorum.eminimkii sağlıklı yaşamak içinde zamana, vücudun bunu öğrenmesine ihtiyacı var pekala dedik sabır gösterdik:16:

diğer bi etkeninde ne olduğunu buldum! dişlerimde tel var benim.. ilk taktırdığım zamanlarda yine üniversite şehrimde olduğumdan ne kadar kilo kaybettiğimi hiç anlamadım.taaki eve dönüp annemin kapıda şoka uğradığı ana kadar:9: yemekleri zor yiyorum tele alışana kadar zaten dişler düzeldikçe uzayan teller ağzımı yara yapıyordu hele her yemekten sonra diş fırçalamak atıştırma anlarımı 0lamıştı..ve lokmaları kesinlikle minicik yapana kadar çiğniyordum! ennnnn mühim mevzu bu.tellerle 7.ayımdaym ve dişlerim gayet alıştı bu duruma tabiri caizse artık lokmaları yutuyordum:27::27: ama artık farkındayım ve her şey yeniden başlıyor:34:

çok uzun oldu ama paylaşmak istedim belki okuyanlar kendinden birşey bulur diye:9:

mavişkocum bugün tiffany+zuzana yapcam yine :23:

kirpik uzatmak için şu bakım yağını bırakıyorum tarihimi geçti nedir gözlerimi çok yakıyor.vazelinden devam:51:

yüzüme bugün yumurta akı+limon sürdüm gerim gerim gerildim ayoool:1: müthiş oldu!! deneyebilrisiniz kızlar:54:

en önemli kararlarımdan biri artık tartılmıyorum! :42:

beni bu kadar gaza getiren yine bu forumdaki güzel başarı hikayelerini derlemem oldu birazdan linklerini atarım inceleyip faydalanın herkese mutlu günlerrr:24:

Sağlıklı yaşamayı öğrenmiş ve çok yardımsever bir bayan:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi-184.html

Olayı psikolojide çözüp mucize başarmış bir bayan da burda:12:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html

yine bir sağlıklı yaşam öyküsü
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html

Suyun önemini anladığım ennnn güzel hikayelerden
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kmengelininin-basari-oykusu-8-kilo-verdi.html

birkaç tane daha var ama birazda siz karıştırın bakalım:32: umarım sana da faydalı olur mavişim:34:

ne de güzel yapmışsın zahiricimm bak bulmuşsun sorunları ve onlardan kurtulup olayı çözeceksin harikasın vallahi tebrikler canımaaa :))):nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdi bana gelince, bu aralar tembellik yapıyorum resmen formdan düştüm ki kendime çok kızıyorum bu yüzden. Bugün sporumu yapamadım, okula gittim tatil için gerekli şeyleri toparladım ki aslına bakarsanız canlar, hareket halindeydim sadece brazili aksatmış oldum.
olsun yarın itibariyle tatile gidiyoruz, yarın da yapamayacağım kesin ama tatilin ilk gününden itibaren denizden geldiğimde yapacağım ilk iş brazil olacak! Zaten yüzeceğim de oradaa, umuyorum ki bu bıraktığım açığı kapatırım çünkü içim hiç rahat değill...
yine adam gibi bir şey yemedim. bunu da düzene sokacağım orada inşallah. açma yedim sabah dışarda olduğum için bol bol su içtim, öğlen sadece patates yedim :( şimdi de domates çorbası ve kadınbudu köfte zamanıı saat biraz geç maalesef ki...
yüze yosun sabunuyla lavantaya devam ;)

başkaaa..bugün yaptığım başka bir şey gelmiyor aklıma..tembelliğim üzerimde maalesef ki :/
hadi bakalım ilerleyen günler için motivasyon zamanı günlükçüğümmmm :))):4::4::4::4::4:

ne demekkk efenim görevimizz:16:
ya sorma bende egzersiz yapamadım ama hareket tavan!:27: olsun hergün birbirinin aynısı olmasın zaten diyerek ardına sığınalım bu bahanenin:1: iyi tatiller gelemezsen buralara bol eğlen yerimize de:10::54:

ne demekkk efenim görevimizz:16:
ya sorma bende egzersiz yapamadım ama hareket tavan!:27: olsun hergün birbirinin aynısı olmasın zaten diyerek ardına sığınalım bu bahanenin:1: iyi tatiller gelemezsen buralara bol eğlen yerimize de:10::54:

sağol tatlışıımmm :) arada girmeye çalışırım ama emin olamıyorum internetin olup olmayacağına o yüzden şimdiden öpücüklerrrr:16::16::16::16::16::16:

Konunuz hayırlı olsun kızlar çok güzel bi konu olmuş paylaşımlarınızı takip edicem ona göre bende faydalanmış olurum sizin tecrübelerinizden.

Konunuz hayırlı olsun kızlar çok güzel bi konu olmuş paylaşımlarınızı takip edicem ona göre bende faydalanmış olurum sizin tecrübelerinizden.

Elbetteeee biz senden az mi faydalandik sayende braziliana tutuldu mavisko:21: sevgili gunluk sni braz ihmal ediyoruz mavis tatilde zahirininde misafirlerini yolcu tmesi gerekiyor tam olarak persembe gunu artik seninim gunlukcugum:13: insallah daha siki asilcaz kizlar bomba gbi paylasmlar gelcek coming soon:17:

Selamlaaaaaaaaaaarrrr mavişko hala mı tatilde sevgili günlük? özledik onu dimi yahuu:29:

pekalaaa o tatilini yapsın güzel güzel bende bir program yaptım onu paylaşalım bakalım:21:

3hafta deneme süreci uyguluyorum kendime..sağlıklı beslenme spor bakım adı altında yine neymiş onların görelim:17:

Rutin Bakım

Sabah
Çörekotu(1çay kaşığı yutuyoruz suyla sağlık için:))
2bardak su
yosun sabunu+lavanta suyu(o nedir diye merak eden olursa http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/547074-cildim-puruzsuz-oldu.html )ardından bi güzel yüzümüzü nemlendiriyoruz:24:
T5(merak edenler için http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html)
Ardından ender saraçın çooook basit 15 dklık egzersiz programı
veee Mari winsorla sabah rutinini kapatıyoruz.
maydanoz+limon kürünü denemek istiyorum yüzde fondoten etkisi için.İçten temizlik bi nevi:12:

Saat 16.00 da vücut egzersiz için daha verimli hale geliyormuş.. o yüzdeeen bu arada da spor molası diyoruz
warm up with Zuzana:21:
Spankie Valentine buns and abs
streching with zuzana

bu bayanlar sporu sevme nedeni bence:51: bomba gibiler ve enerjileri şahane!:52:

akşam sadece hafif bacak hareketleri çalışıyoruz
Yosun sabunu+lavanta fix:4:
Keten tohumu+sarımsak yutma işinide deneyelim bakalım:27:
Elma sirkesi+bal+su tüm vücut detoxu:42:
Akşam yemeğinden 2 saat sonrada lavanta kürünü(içilecek)uyguluyorz:123:

Gün içinde yeşilçay ve biberiye karışımı içiyoruz extra içilecek çayları da aşağıya fırlatıyorum bi zahmet tık tık:36:
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/294077-metabolizma-hizlandirici-cay-istahi-kesiyor.html

Garnier 3in1 mask var elimde haftanın 4 günü uygulanması gerek
Sinamekili kür haftada 1

Aşağıdaki karışımıda hazırladım sadece uygulanması kaldı
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...im-kurleri/314853-mucizevi-sa231-losyonu.html

vazelin kirpiklere :21:
Lavanta saçlar içinde versiyon geliştirmiş :27:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html

Oolumlama ve pozitif bakış açısı çooook önemli o yüzden düşüncelerimin yönü her daim güzel :34:

eveeeet günlük dostum benim rutinim bunlar..unuttuğumda ilham almak istediğimde şevklendiğimde sevindiğimde üzüldüğümde kısacası her zaman okudukça hatırlamak, okuyanlara faydalı olmak için ekledim bunları.Sende saygı duyup muhafaza edersen çok mutlu olurum:54:

Son düzenleme:
Hey günce! Sen nasılsa bizim istediklerimizi bünyende barındırıyorsun o halde neden bir de kitap güncesi olmuyorsun?:82:

Şimdiiiiii duy beni aşağıda okunması gereken kitapların listesi var onları da bi zahmet hazmet e mi :31:

1)Kelebeği Kurtarmak
2)Aşkın Şehidi
3)13.Mevsim Aşk
4)Beyoğlu Rapsodisi
5)Küçük Mucizeler Dükkanı
6)Yüreğinin Götürdüğü Yere Git

Kelebeği kurtarmak adlı biricik kitabıma ufacık bi giriş yaptım:34: bitirince yorumumuda yazarım :16:

garnier haftanın 4 günü demiştim kalan 3 gündede loreal in şahane bi temizleme ürünü var onu kullancam kendisiii Loreal perfect clean köpük krem oluyor:32:

yazmıyorum biraz sessiz takılcam :52:
mavişkocuk gel artık günlüğümüz bizsiz kaldııı:31:

geldim canım günlük kardeşimmmmm :))))
bir haftalık bir ara oldu sonunda yine buradayımm ve daha da büyük bir azimlee :))
şimdi sevgilim zahirişim ve günlüğüm,
geçen bir hafta normal ne özen gösterilen ne de abartılan bir yemek alışkanlığıyla geçti. Ama tatil boyunca artık nedendir bilinmez 1 kg vermişim. zaten bronzlaştım bir de kilo verince direkt yüzümden belli ettiğinden bir çirkinleştim ki sormayın hemen geri almam gerek o kiloyu :)
spora gelince, maalesef günde 1 saatimi ayıramadım brazil.ime:( kendime çok kızgınım bu yüzden..
ama her gün bumbum rapidoyu yapabildim şükür kii..10 dakikacık ama yine de terletip kasları çalıştırmaya yeterli:) onun dışında bir de yüzdüm tabii bol boll :))
bakımlara gelince, ne yosun sabunu ne lavanta ne de başka bir temilzeyici. maalesef ki hiçbirini kullanmadım. bütün gün deniz ve güneş kremleriyle uğraşmaktan akşamları da nemlendiriclerden artık zaten her yanım yağ doldu diyebilirm.
bugün dinlenme günü veriyorum kendime. yarından itibaren herşeye sıkı bir dönüş varrr...
siz de benim mativasyon cicilerimsinizzzz:8::8::8::8:

brazil.in sayfasına yazdığım mesajı buraya da alıyorum çünkü şu an buna ciddi manada kafamı taktım :/
"kızlar bir de ölçüsel olarak yazayımm..
önce şunu söylim, pek dikkatli beslenmediğimden kilomda bir azalma var ama bu sadece bir haftadaa içinde gerçekleşti ki istanbuldan giderken 2 3 gün bayağı iştahım kesilmişti, sonra da tatildeki hava değişikliğne ve yüzmeye falan bağlıyorum, brazilin etkisi olamaz çünkü 3 hafta içinde kilomda böyle bir değişiklik yaşamamıştım. 54ten 53 e düştüm zannetmiştim de az önce bir daha tartıldım 51.5 çıktım bu ciddi manada sinirlerimi bozdu çünkü bu kilo bana hiç yakışmıyorr..yüzüm fazlaca zayıf oluyor ve çirkinleşiyorum. zaten bronzlaştım bu da iyice ufacık bir surat yapıyor ki hiç hoş değil hemen kilo almaya başlamalıyım.
ölçülerime gelince, 2. haftanın sonunda ölçülerimi yazmıştım, az önce tekrar ölçtüm ve göğüsten 3 cm( zaten oldukça küçükler bu hiç hoş olmadı) belimde 3cm göbek deliği hizasında 4cm kalçada 1.5 cm bir incelme var. bel ve göbekteki hoşuma gitti ama kalçadaki olmadı, neyse ki az bir değişimm.. kol üst bacak ve hemen kalçıaltı bacakta bir değişim yok. keşke kalçadan gideceğine kalçaaltı bacaktan gitseymiş :(
şimdi işin asıl zor kısmına geldik. kilomu tekrardan 54, 54.5 e çıkarıp bel ve göbekten bir kilo alımı gerçekleşmeden sadece kalçadan ve göğüsten alsam çok hoş olacak ama bunu yapmam imkansız sanırım :( kızlar bir fikriniz varsa yardım pleasee :("

yevruuuum zahiri sensiz insanity e başladı canı çıkıyo sorma! :D olsun tatilini yaptın eğlendin yüzdün mis gibi oooh kilonuda alırsın bence kilo almak için kb fazlalaştır yumul tatlıya böreğe çöreğe:D brazilian+insanity+tiffany+ne bulursam götürüyorum ben hızlandım okul açılcak diyerekteeeeeen:8::8::8::8: devam edyoruz el ele dert etme:13:

yevruuuum zahiri sensiz insanity e başladı canı çıkıyo sorma! :D olsun tatilini yaptın eğlendin yüzdün mis gibi oooh kilonuda alırsın bence kilo almak için kb fazlalaştır yumul tatlıya böreğe çöreğe:D brazilian+insanity+tiffany+ne bulursam götürüyorum ben hızlandım okul açılcak diyerekteeeeeen:8::8::8::8: devam edyoruz el ele dert etme:13:

dimi tatlışım yaaaaa..alcam alcamm koydum kafamaa ama sporla alcamm umuyorum o zaman da istediğim bölgelerden alırımm..
sen var yaaaa süpersin be guzummmmmmm :)))
seni kocaman kocaman tebrik ediyorumm:16::16::16::16::16::16:
var mı bir değişim şimdilikkk??
o kadar program bir arada eminim ki olacaktır büyük değişimler:21::21::21:

dimi tatlışım yaaaaa..alcam alcamm koydum kafamaa ama sporla alcamm umuyorum o zaman da istediğim bölgelerden alırımm..
sen var yaaaa süpersin be guzummmmmmm :)))
seni kocaman kocaman tebrik ediyorumm:16::16::16::16::16::16:
var mı bir değişim şimdilikkk??
o kadar program bir arada eminim ki olacaktır büyük değişimler:21::21::21:

canım şöylekii brazilian küçültmüyomuş öyle dedi lion :( onu bırakcam gibi hoş başlayalı çokta olmadı :p

insanity e sardım ona devam ederim.. 2 gün olmasına ragmen karnım sıkılaştı sıkınca coook hafif kaslarımı görebiliyorum ben kas yapmaya taktım kafayı:D çok hoşuma gidiyoreee:16: öncedende haftada 1 de olsa spor yapmaya çalışırdım ama bana etkili ve kısa sürede sonuç veren egzersizler lazımdı özellkle basen kalça ve üst bacak eritmek için! onları tqam bulamadı m gönlüme göre:2: önerilere açığımmm:21:

canım şöylekii brazilian küçültmüyomuş öyle dedi lion :( onu bırakcam gibi hoş başlayalı çokta olmadı :p

insanity e sardım ona devam ederim.. 2 gün olmasına ragmen karnım sıkılaştı sıkınca coook hafif kaslarımı görebiliyorum ben kas yapmaya taktım kafayı:D çok hoşuma gidiyoreee:16: öncedende haftada 1 de olsa spor yapmaya çalışırdım ama bana etkili ve kısa sürede sonuç veren egzersizler lazımdı özellkle basen kalça ve üst bacak eritmek için! onları tqam bulamadı m gönlüme göre:2: önerilere açığımmm:21:

anladım tatlışımm bir de şu lionun brazil butt lift sayfasında paylaştığı videoya baak..belki o kadının hareketleri işe yarayabilirr..
ben brazilcimden mutluyum :) bana sonuçları gayet iyi geliyorr, eksiklerini de tamamlicam artık zamanla bir ayda ki 3 hafta bile denebilr böyle olması gayet hoşuma gttii :)
yani düşün ki bölgesel olarak 3 er 4 er cm inceldim ama kilo sadece 2,5 gibi bir şey ki onu da geri alacağım kararlıyımm :)
ve keşke sadece yüze kilo aldıran bir şey olsa yaa..ben vücudumdan memnunken yüzüm çok zayıf oluyor yüzümden hoş memnunken vücudum tombikleşiyorr :(

Back
X