- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Ay bu topik çok iyi olmuş ben de yazcm bundan sonra böylelikle daha çok dikkat ederim ben biraz sallıyorum açıkçası bakımı filan tembellikten  Bugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri
 Bugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri  , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..
 , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..
Öğle yemeği dolma yedim 3 tane bol yoğurtlu ve de 1 tabak tarhana çorbası(balıkesir ) arada sürekli bayramdan kalan çikolatalardan attım ağzıma 3-5 tane..
Sabahtan beri 4 bardak çay içtim.
3-5 kere şınav(böyle mi yazılıyor :26:) çekmeyi denedim.Tam bir felaketim
Birazdan banyo yapcm Gliss'in şampuanını ve syoss saç kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum bu arada..Ay ama günlük bakım olarak berabetmışım sizin yaptıklarınızı görünce iyice anladım bendeki değişim muhteşem olacak

Bugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri
 Bugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri  , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..
 , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..Öğle yemeği dolma yedim 3 tane bol yoğurtlu ve de 1 tabak tarhana çorbası(balıkesir ) arada sürekli bayramdan kalan çikolatalardan attım ağzıma 3-5 tane..
Sabahtan beri 4 bardak çay içtim.
3-5 kere şınav(böyle mi yazılıyor :26:) çekmeyi denedim.Tam bir felaketim

Birazdan banyo yapcm Gliss'in şampuanını ve syoss saç kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum bu arada..Ay ama günlük bakım olarak berabetmışım sizin yaptıklarınızı görünce iyice anladım bendeki değişim muhteşem olacak

hosgeldiiin
 hosgeldiiin  

teşekkürler canımcm
 teşekkürler canımcm çok tatlısınız ya hayran kaldım konuya valla
 çok tatlısınız ya hayran kaldım konuya valla

canım dondurma çekti kız cadı gönder banada
 canım dondurma çekti kız cadı gönder banada
 evimde değilim o yüzden şimdilik çıkıyorum sadece haberlerimi iletmek istedim iyi akşamlar güzeller
 evimde değilim o yüzden şimdilik çıkıyorum sadece haberlerimi iletmek istedim iyi akşamlar güzeller