• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavişko ve Zahirinin Değişim Günlüğü-Dikkat! Bakım, Spor ve Sağlıklı Yaşam İçerir:)

canım şöylekii brazilian küçültmüyomuş öyle dedi lion :( onu bırakcam gibi hoş başlayalı çokta olmadı :p

insanity e sardım ona devam ederim.. 2 gün olmasına ragmen karnım sıkılaştı sıkınca coook hafif kaslarımı görebiliyorum ben kas yapmaya taktım kafayı:D çok hoşuma gidiyoreee:16: öncedende haftada 1 de olsa spor yapmaya çalışırdım ama bana etkili ve kısa sürede sonuç veren egzersizler lazımdı özellkle basen kalça ve üst bacak eritmek için! onları tqam bulamadı m gönlüme göre:2: önerilere açığımmm:21:
Tatlım ben insanity e baktım o tempoya benim vücut help help :53:sinyalleri verir.Bide insanity de incelirim totoşum iyice küçülür diye de başlayamıyorum.Sadece bacak ve basenlere ait videosu varmı cnm varsa bende indireyim tabi indirebilirsem.Çok uğraştım olmadı.Haa tabi videosunu paylaştığım kadında güzel kas yapacak hareketleri var ayrıyetten yeni DVD çıkarmış İnsanity gibi 10 Cd den oluşuyo abs,legs,butt tüm vücut kardiyo herşey var.Henüz DVD yeni çıktığı için internetten indirilmiyo tabi.

Tatlım ben insanity e baktım o tempoya benim vücut help help :53:sinyalleri verir.Bide insanity de incelirim totoşum iyice küçülür diye de başlayamıyorum.Sadece bacak ve basenlere ait videosu varmı cnm varsa bende indireyim tabi indirebilirsem.Çok uğraştım olmadı.Haa tabi videosunu paylaştığım kadında güzel kas yapacak hareketleri var ayrıyetten yeni DVD çıkarmış İnsanity gibi 10 Cd den oluşuyo abs,legs,butt tüm vücut kardiyo herşey var.Henüz DVD yeni çıktığı için internetten indirilmiyo tabi.

atmak isterdim ama keşke sadece bacak için egzersizi olsaydı!! 2 günlük egzersiz gördüm sadece dğerlerini tam izleyemedim.. bu adam şuraya buraya yönelikten çok tüm bedene yükleniyor nefes nefese kalıyorum ben kendimşi dayanıklı bilirdim içtiğim suyun haddi hesabı yok spor esnasında.. sanırım bende sadece insanity yapcam ciddi anlamda bacaklarımı inceltip kalçayı küçültmeyti ve karın kasın yapmayı hedfledim!:53::ssz:

anladım tatlışımm bir de şu lionun brazil butt lift sayfasında paylaştığı videoya baak..belki o kadının hareketleri işe yarayabilirr..
ben brazilcimden mutluyum :) bana sonuçları gayet iyi geliyorr, eksiklerini de tamamlicam artık zamanla bir ayda ki 3 hafta bile denebilr böyle olması gayet hoşuma gttii :)
yani düşün ki bölgesel olarak 3 er 4 er cm inceldim ama kilo sadece 2,5 gibi bir şey ki onu da geri alacağım kararlıyımm :)
ve keşke sadece yüze kilo aldıran bir şey olsa yaa..ben vücudumdan memnunken yüzüm çok zayıf oluyor yüzümden hoş memnunken vücudum tombikleşiyorr :(
o çok garip işte ya o zaman su mu kaybettin naaptın sen yahuu?? :53:

Selamlaaaaaaaaaaarrrr mavişko hala mı tatilde sevgili günlük? özledik onu dimi yahuu:29:

pekalaaa o tatilini yapsın güzel güzel bende bir program yaptım onu paylaşalım bakalım:21:

3hafta deneme süreci uyguluyorum kendime..sağlıklı beslenme spor bakım adı altında yine neymiş onların görelim:17:

Rutin Bakım

Sabah
Çörekotu(1çay kaşığı yutuyoruz suyla sağlık için:))
2bardak su
yosun sabunu+lavanta suyu(o nedir diye merak eden olursa http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/547074-cildim-puruzsuz-oldu.html )ardından bi güzel yüzümüzü nemlendiriyoruz:24:
T5(merak edenler için http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html)
Ardından ender saraçın çooook basit 15 dklık egzersiz programı
veee Mari winsorla sabah rutinini kapatıyoruz.
maydanoz+limon kürünü denemek istiyorum yüzde fondoten etkisi için.İçten temizlik bi nevi:12:

Saat 16.00 da vücut egzersiz için daha verimli hale geliyormuş.. o yüzdeeen bu arada da spor molası diyoruz
warm up with Zuzana:21:
Spankie Valentine buns and abs
streching with zuzana

bu bayanlar sporu sevme nedeni bence:51: bomba gibiler ve enerjileri şahane!:52:

akşam sadece hafif bacak hareketleri çalışıyoruz
Yosun sabunu+lavanta fix:4:
Keten tohumu+sarımsak yutma işinide deneyelim bakalım:27:
Elma sirkesi+bal+su tüm vücut detoxu:42:
Akşam yemeğinden 2 saat sonrada lavanta kürünü(içilecek)uyguluyorz:123:

Gün içinde yeşilçay ve biberiye karışımı içiyoruz extra içilecek çayları da aşağıya fırlatıyorum bi zahmet tık tık:36:
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/294077-metabolizma-hizlandirici-cay-istahi-kesiyor.html

Garnier 3in1 mask var elimde haftanın 4 günü uygulanması gerek
Sinamekili kür haftada 1

Aşağıdaki karışımıda hazırladım sadece uygulanması kaldı
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...im-kurleri/314853-mucizevi-sa231-losyonu.html

vazelin kirpiklere :21:
Lavanta saçlar içinde versiyon geliştirmiş :27:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html

Oolumlama ve pozitif bakış açısı çooook önemli o yüzden düşüncelerimin yönü her daim güzel :34:

eveeeet günlük dostum benim rutinim bunlar..unuttuğumda ilham almak istediğimde şevklendiğimde sevindiğimde üzüldüğümde kısacası her zaman okudukça hatırlamak, okuyanlara faydalı olmak için ekledim bunları.Sende saygı duyup muhafaza edersen çok mutlu olurum:54:

burdaki spor programını tamamen değiştirdim

yeni tutkum insanity! ben bu kadar hızlı etkiyen bi spor daha görmedim.alt bacağım agrıyo bugün anlamadım neden oysaki 3.gün çalışmamı henüz yapmadım bide baktım kaslanmaya başlamış:53: 2.gün egzersizlerinde çok bacak hareketi vardı ondan olsa gerek bu durumu engellemenin bi yolu olsun isterdim:14: futbolcu kasını hiç sevmem:27: insanity tam bana göreymiş yüksek efor hızlı sonuç o karnımdaki minik belirgin kaslar yokmuuuuu izlemeye doyamıyorum:21::21::21: yapın diyorum şiddetle tavsiye ediyorum!!:52::52: mavişkoooo sende duy sekerimm:17:

düşünüyorum kendi kendime 2.günden ne kası bu hayrola diye? ama adamlar 60 günde muhteşem vücut hedeflediklerine göre bu sonuçları görmekte gayet normal :54:

düşünüyorum kendi kendime 2.günden ne kası bu hayrola diye? ama adamlar 60 günde muhteşem vücut hedeflediklerine göre bu sonuçları görmekte gayet normal :54:

bence de normaaaal, ben de bacaklarıma şaşıp kalmıştım :)
canımcımm karnımda var benim de kaslar ama tam istediğim gibiler, ben dışardan çok belirgin olanları sevemiyorum ya, böyle kasıklara doğru inen oval bir çizgi belirginleşiyor ya, işte ona bitiyorum :) ve çok şükür ki bu aralar onu elde ettim bırakmak istemiyorumm :) :nazar::nazar:
bugün yaptıklarımı da yazim barii..
vallahi çok istedim ama 3 video yapamadım yaa..ama bugünkü zaman kısıtlılığındandı, amcam dedem falan bizdeydi anca ikisini yapabildim ki arada durdurmak zorunda kaldım..high tight ve bum bum yaptım yarın da cardioyla sculpt yapim diorum bakalım..
sabah yine adam gibi bir şey yiyemedim, öğlen ve akşam tam takırdım amaa..suyum da arttı yenidenn..
başkaa..çok gezdim bugün, dışardaydım hep hareket halindeydim şu an öle yatıyorum, bugünlk yetti bana :)

Yahu o ddgn kaslari hc svmem bn ya bak iste zevk renk mrselesi demekki :) bnada karin kasi olsun yeter yani azda kol kasi tabi : d

egzersizlere devam ediyorum insanity süper!

zumba yapıyorum arada:D çok zevkliii.. modumdayım çok yazmasamda :52::52::52::52:

ah ben yok muyum beeen..kendime iyi bir fırça çekmem gerek, ne yediğime dikkat ediyorum ne de popomu kaldırp sporu yapıyorum halbuki ne planlarım vardı birden ne oldu bana bilemedim:( yarın yeni bir haftaya başlıyoruz, bakalım bu sefer zorlayacağım kendimi yapmak için inşllah becerebilirm yaa :(

ah ben yok muyum beeen..kendime iyi bir fırça çekmem gerek, ne yediğime dikkat ediyorum ne de popomu kaldırp sporu yapıyorum halbuki ne planlarım vardı birden ne oldu bana bilemedim:( yarın yeni bir haftaya başlıyoruz, bakalım bu sefer zorlayacağım kendimi yapmak için inşllah becerebilirm yaa :(

olur öyle zorlama kendini şekerim:) bende dönüş kaygısı başladı alışveriş falan filan bide spor için müsait günlerde değilim:) sadece cilt rutinine devam edebiliyorum..iştahım açıktı yedim tatlımıda tuzlumuda ama sabitim çok şükür

olur öyle zorlama kendini şekerim:) bende dönüş kaygısı başladı alışveriş falan filan bide spor için müsait günlerde değilim:) sadece cilt rutinine devam edebiliyorum..iştahım açıktı yedim tatlımıda tuzlumuda ama sabitim çok şükür

Zahirii canıım nerelerdesin ne alemdesin nasıl gidiyor ben döndüm buralara, yaz sen de görürseen(:

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X