May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Bütün gün neredeyse hic birsey yemedim, biraz moralsizdim canimda bisey istemedi, evdende hic cikmadim,sIkIcI bir gündü yani.. zaten öglen uyandigim icin , uyandiktan iki saat sonrada 2 ince dilim üzümlü hazir kek yemi$tim kavenin yaninda,aksam saat 7 gibide acliktan baktim basim dönüyor azicik kavaltilik hazirlayip yedim.
Karadayi ba$ladi, onu izliyorum $uan, yawru ku$um gelene kadar oturup tv seyrederimm sanirim

aksam yemegim; dolapta unutulmus mantar yemegi ve azcik haslama tavuk ustune de cerez ve ciss

oglusu almak icin tam evden cikiyordum ki zil caldi. yan bloktan bir komsu. carsamba gunu bana geleceklermis hosgeldine.(1 yil oldu yahu tasinali) o nedenle surekli erteledigim vitrin silme isini yaptim bu gece. ve cok rahatladim niyeyse. sanki butun evi silip supurmusum gibi. gozumde buyuyordu icinde cok ivir zivir oldugundan. neyse ki temizledim gitti.

simdi onlara ne ikram edecegimi dusunuyorum. aslinda bisey yapmasam ve boylece de yemesem cok iyi olacak da
firindan ekmek alirken com guzel bir sergi masasi koyduklarini gordum, tatlilar tuzlular goz dolduruyordu.
belki onlardan alirim sadece gelecek misafirlerin yiyecegi kadar

Sedefcim bak biz simdi yilbasina kadar 5 kilo hedef koyduk ya habire sabote olur diyetimiz. benim bi de k.validem gelecek 2 haftaya kadar. doktor randevulari icin ist.da bi sure daha.

sen de diyetisyenin verdigi listeye uymaya ve duzenli yemeye gayret et canim. vucudun kitlik modundan ciksin. cok ac birakiyorsun. benim ortanca gorumcem dal gibidir tipki diger gorumcelerim gibi ama inan benden cok yemek yer. tek farki hamur isi yemez. ama cikolata cerez yemeklerden 2 ser tabak falan yer. buna ragmen incecik. metabolizma hizini cok yemesine bagliyorum. vucudu nasilsa yine yemek gelecek diyor depolamiyor bence.

Cep telefonundan yaziyorum,sitede bir tuhaflik var canim. Az öncede girdim yazmaya caliştim olmadi,umarim bu sefer olur. Moralim çok bozuk sabaha kadar hiç uyumadim. Sitedeki durumu düzelttiklerinde özel mesaj atacam,sana anlatacaklarim var

sabah okuldan eve yurumedim. marketten alisveris yapmisti. posetler agir geldi. yagmur da yagacak gibiydi o nedenle tranvayla dondum. tranvay merdivenleri de yurumus kadar yordu beni elimde agir posetlerle.

kahvaltida 2 yumurta ile peynirli omlet yapip onu yedim. salatalk ve domatesle ve 2 dilim cavdar ekmegi de yedim.

umarim sagliksal bisey degildir cnm, merak ettim simdi noldugunu.

sagliksal degil ama moral bozucuu.. özel mesaj yazdim, yazarkende uzun oldugu icin düsmüsüm.
hic uyumadim, bu saate kadar sadece kahve ve su ictim.. migdem sanki yok gibii, guruldayip ses versee, hala orada oldugu icin sevinecem..
bu moral bozuklugunu bir atlatayim, dedigin gibi tekrar yememi icmemi düzene sokup yilbasina kadar tartida sevindirici birseyler görelim insallahhhh..
senin komsularada hic kendini yipratma,kücük cocugun var, al hazir biseyler, cay kahve ikram et yaninda yeter bence..
Türkiyede yasarken nasil önem verirdik gelene gidene, bir gün önceden neler yapardim, ablamlar hala öyle, masayi donatiyor resmen börek kek cesitleriyle.. ama burada insanlar cok tuhaflar, ilk geldigimde cok sasiriyordumm, ama sonra baktimki benim yaptigim 3-5 cesit yemeklere, yapilan ikramlara insanlar sasip kaliyorlar ve utanma belasi bile karsiligini yapmiyorlarr, sonra bende artik mecburen ortama ayak uydurdumm ve simdide kolayima geliyor zaten

Son düzenleme:
Sedefcim cevap yazdım.
sitede bakım yapılıyor diye yazı çıkıyor arada.

yarınki misafilerim için evi bir süpürüp sileyim diyorum birazdan başlarım.

sabah kahvaltı yaparken tv zaplıyordum. bi kanalda doktor Gürkan Kubilay vardı.
1 yılda 50 kilo veren bir hastasını anlattı. 120 kilodan 70 kiloya inmiş ve 38 beden giyiyormuş ! (yaff benn niye giyemiyorum 38 beden)

günde 2 öğün yermiş eskiden. şimdi düzenli beslenmeye geçmiş.
dr diyor ki az yiyen kilo alır, çok yiyen zayıflar

çikolata krizine keçiboynuzu yemek iyi geliyormuş. bal gibi tadı var biz bir ara dadanmıştık ona. (hamile kalmak istediğimde ilk ay olmadı diye hemen eşime keçiboynuzu yedirme düşüncesiyle kendim yiycekmişim gibi aldırmıştım)

keciboynuzunun tadinin nasil bisey oldugunu hic bilmiyorum ama cok merak ediyorum, bulabilirsem alayim yada Türkiyeye giden olursa rica ederim getirsin diye. canim kas ve yag oranina bagliymis aslinda bu görüntü olayi, yani kac kilo oldugunuzu takmayin kafaya cok kilolu degilseniz nasil göründügünüze bakin diyorlar, ben diyetisyene gittigimde kadin bana oldugum kiloda göstermedigimi, daha hafif oldugumu düsündügünü söylemisti, gerci ben inkar etmiyorumm, eskiden bu kiloda daha iri duruyordum, ameliyat yaptirip gögüslerimi ufalttirip toplattim, basenlerim cok genisti benimmmmmmm, cok cok takiyordum bu durumu ve yanlardan sivri cikan basenlerimi yontturdum ve kalcami kücülttürdümmm, bu yüzden oldugum kiloyu göstermiyorum, sen yürüyüslere devam ettikce 3-5 ay icerisinde kilo vermesen bile inceleceksinn zaten. kii sen kendin diyosun eskiden giyemedigim pantolonumu giyinebiliyorum diye. o kilo veren kadinda büyük itimalle spor yaparak kilo verdigi icin sIkIdir ve o yüzden 38 bedendir.
eger az yenerek kilo verilseydii zaten benim somalili gibi olmam lazimdii, doktora katiliyorumm, benim bazen cok yedim diyerek abartili yazdigimda bile inanki cocuk kadardir yediklerim.yanlisi sIk beslenmeyerek ve tembellikle yapiyorum sanirim
Buarada benim H harfinin altina birsey sIkI$mis saniyorum, sürekli basmazsam cikmiyor, o yüzden hep eksik cikiyor kelimelerde dikkat etmezsem malesef..

Mesajini okudum, gelismeleri yazarimm, destegin icin cok tesekkür ederim canim, iyi ki varsinnn
sana kolay gelsin canimm simdiden

Son düzenleme:
supurge ve vileda islerini halledip alelacele yemek yiyip oglusu almak icin ciktim. yagmur yagmadi sansima da yuruyebildim.

oglen yemegim 15:30 ; kuru dolma, 2 karecik bitter cikolata

oglusa corba yaptim, yedi kendisi. esim de markete ugrayip gelecek. aksam yemegimi 19:30 gibi yerim.

Sedefcim o kadin pek sIkI durmuyordu. yine de kilolu gorunuyordu o nedenle sasirdim 38 giymesine. belki tv de oyle duruyordur:26:

umarim bu vakite kadar coktan hallolmustur o mesele. sen de iyi ki varsin canim.

artik tembellik etmek yooookk gunde 3 ana, 3 ara ogun yenilecek. ya da benim gibi 3 ana ogun yenilecek hallice.

Ellerine saglik canim, ben hicbirsey yapamadim 2-3 gündür, sadece heryer derli toplu, mutfak banyo temiz ama sürekli evi silip süpürmezsem nekadar temiz görünsede sanki kirlenmis hissine kapiliyorum, kendi kendime yaptigim psikolojik bir baski saniyorum buda bende..
buara evde oldugum icin 6 ögün bana cok geliyor canim yaa, yedigimi yakamiyorum, yarina sag cikarsam 3 ana ögün yapacam sözz ) bugün yasadigim huzursuzluktan ötürü hala kahve ve sudan baska hicbirsey girmedi bogazimdan, migdem almayacak durumda hicbirseyi,simdi du$a girecem, sonrada Allah nasip ederse biraz Dua okumak istiyorum..
belki kadin dedigin gibi tv de az daha sisman cikmistir ama boyuda önemli tabii, belki boyu baya bir uzundur, ben 70 de 40 beden giyiyorum, gerci ben kisayim )
Dert ortakligin icinmi diyeyim, dostlugun arkadasligin icinmi diyeyim bilemedim ama cok sagol, yazmak akil fikir almak iyi geldi )

Son düzenleme:
Sedefcim senden bir haber vardir diye girdim. nasilsin?

ben 2 ayak 1 papuc durumdayim. eve yuruyerek dondum. firina ve markete ugradim. firindan elmali kurabiye aldim ama cok vasat goruntusu. kek cirptim hemen, su an firinda. ben de oturdum 2 haslama yumurta peynir ve kahve ile kahvaltimi yapiyorum.
daha demlikleri ovucam, lavabolari da. son bi toz almam da gerek (halilar yine birakmis havlarini)

bi de dus alicam yetisirsem. belki odalara bakarlar diye azcikta odalara ceki duzen vermem gerek. oooyyyyyy gerildim ya laaaa:18:

borek ve kisiri kim yapicak aciba, onlari yazmamisim

insallah su an uyuyorsunuzdur ve sorunlar hallolmustur canim.

ben de senin arkadasligin icin tsk edrim bebisim.

haa bi de litfen hugun 3 ogun ye

sen baya baya bir hazirlik yapmissin canim yaaa, masallah, benim son birkac gündür icbirsey yaptigim yok ne yazikkii. az sonra biraz ortaligi toparlicam, dün aksam bir kase yogurt yedim, salatalik ve iki dilimde ekmek yedim. tüm gün yedigim ictigim budur malesef. bugünde hala hicbirsey yemedim. kave yapip icecem.
Beni merak ettigin icin cok sagol canim benim, onca isinin arasinda aklina gelebilmek sevindirdi benii.. özel mesaj ataca son durumu.
Misafirlerin birazdan gelirler sniyorum, umarim soguk insanlar degillerdir ve kolay gecer..

ben geldim. ilk isim buraya bakmak oldu. nerdesin Sedefcim, umarim daha iyisindir.

yemek faslini atlatinca yine ugriycam bi ses ver e mi?

uyumadim Gülcüm, banyo yaptim, Allah kabul ederse biraz dua okudum. ablamla annemle konustum, annemle konusmam cokta olumlu degildi, özelden yazdim zaten..
Muhtesem yüzyil felanda gözüm görmüyorkii, izlemiyorum suan oynuyordur, bugün kahve ve sudan baska hicbirsey girmedi bogazima,ruh gibiyim, basim agriyor, halsizim, cok keyifsizim canim, lütfen dua et benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…