May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Allah kabul etsin canım.
bir moral bozukluğu nerelere geldi böyle yaa.
yarın daha iyi olmanı diliyorum canı gönülden.

ben de bugün pek düzgün şeyler yemedim.
misafirlere yaptığım cıss lardan yedim.
bi de gece geç vakit tahin pekmez sürülmüş beyaz ekmek yedim bi dilim. çok acıktım niyeyse.
şu an midem kötü. alıştırmışım gece bişey yememeye, fazla geldi galiba..

bugünkü sporum sabah yürüyüşüm ile kaldı.
akşam yağmur yağdığı için taksiyle gidip taksiyle döndüm.

Benim derdimden senin misafirleri soramadim bile, umarim sevimsiz insanlar degillerdi ve iyi gecmistir )
bende anlayamiyorum inanki canim yaaa, nasil birden bu ale geldigini.. sabah yazacam benimki geldi

Günaydin canim, dün gece aniden cikmak zorunda kaldim, yazacaklarimda yarim kaldii..
cok sükür bugün normal kahvalti yaptim ama 3 günlük acliktan sonra cok zor yedim, vitaminsiz kaldim saniyorum kii dilimde ufak yara olmasada kabarciklar cikmis, aciyor biraz.
kavaltida 4 tane zeytin, yumurta, 2-3 dilim peynir ve 2 dilim ekmek yedim.. $imdide yarim kase yogurt var önümde onu yerim..yüzüm gözüm cöktüü, acigi kapatmam lazim..
sorun cok $ükür cözüldüü, simdi yazacam zaten neler oldugunu..
senin misafirlerle zamanin nasil gecti, sIkIcIlarmiydi, yoksa iyiki geldiler mi dedirttiler )

merhaba Sedefcim,
durumların iyiye gitmesine sevindim canım.

ben bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra avm gezmeye gittim. oğluşa yelek almaya.

kendime c&a dan çocuk bölümünden eşofman altı aldım ya laaa :)) inanamıyorum.
14 yaşa göre eşofman altı bana oldu :)) tey tey teyy (ama epey büyük duruyordu, bu bana olur didim ve aldım)
bi de araba çekilişine yazılma oldu yaptığım alışverişlerden.

kahvaltı yapmadan dolandım canım eve dönüp kahvaltı yapmak istedi rahat rahat yayılıp.
eşim aradı, öğle paydosu olmuş, gelip beni aldı eve döndük.
sonra da bir film izledim. ejderha dövmeli kız. milenium serisinin hepsini okumuştum. filmi de güzel olmuş.

film bitince oğluşu almaya çıktım. eve gelince de oğluşa çorba yaptım, bize de düdüklüye et koydum.
gerçi ben pişmesini beklemeden kısır yedim dolaptan çıkarıp. soğuktu inşallah boğazım ağrımaz yarına.
çok çok soğuktu bugün. uludağa kar yağmış.

Son düzenleme:
kahvaltıda 2 haşlama yumurta, börek, elmalı kurabiye, 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık yedim.
abartmışım. ama çok üşümüştüm ve kahvaltıyı geciktirmiştim, o nedenle daha çok acıktım galiba.

geçen gün ilginç bişey oldu. yürüdüğüm yolda kenarda park etmiş arabalar var ana yola paralel giden tali yolda.
kaldırımda araba anahtarı gördüm. 3 adım gidip geri dönüp anahtarı aldım ve tam da yanında bulduğum arabayı açıyordu anahtar.

arabanın hizasındaki dükkana girip verdim, size sorarlar nasılsa dedim.
acaba verdiler mi sahibine anahtarı. :26:

misafirlerim iyi insanlardı. ama ben gidip gelme yapamam yaa. benden büyükler. 50 yaşlarında. emekliler.
bi tanesi hiç evlenmemiş.

zaten benim yapımda yok, ev gezmeleri.
yaşıtımız iş arkadaşlarımıza gidip gelsek yeter bize. ama onu da yapmıyoruz.
herkes şikayetçi bizden. :111:
bir arkadaşa bu ay içinde gitme sözü verdim. yarın akşam gitsek mi acaba:26:

gözümün önünde ne canlandi biliyormusun, sen tam anahtari yerden alipta dükkana birakacagin zamanda kameralar flaslar felan patliyormus, iste örnek insan diye seni haberlerde görüyormu$uzz Valla bu zamanda binbir cesitt insan var, umarim vermislerdir, sen üzerine düsen insanligi yapmissin canim..
Elmali pastaya bayilirim, ani elma sosunun icine tarcin koyulanlar varyaa, olsaydi affetmezdimmm

sen cok yasa emiiii, nasil güldüm cocuk reyonundan e$ofman almana, delii hatunnnn
Allah insallah senin o güzel kalbine göre verirdee o cekilisteki araba hayirlisiyla senin olur canim benimmmm
altta yazdigin türden bir kahvalti evde beni beklerkennn bende disarida yapmazdimmmmmm ( böreklerrr, elmali pastalar... )
ben daa bugün ancak toparlanabildimm, günlerin uykusuzlugu acligi yormus bedenimi, öglen uzandigim yerde bir dalmisim taaa aksamin 18.00 inde uyandim, o yüzden yemekte yapamadim, hemen kendime menemen yaptim, bir bardak ayranla götürdümm

bende ev gezmelerini pek sevmem, o yüzden hep uzak durdum komsu iliskilerinden, aslinda cok seviyeli insan bulabilsen iyi olurdu daa, bizim insanimiz cilkini cikariyor, aramadan gelmeler, sIk sIk ugramak istemeler felann, pek hoslanmamm
araaaa benceee mutlaka is arkadaslariniza gidin, arada bir oda lazimmmmm.. bende arkadaslarimi ihmal ediyorum.. eskiden oturdugum yerde kaldi cogu ama samimi oldugum 3 arkadas var, onlarda benden sikayet ediyorlar, en yakin arkadasim sandigim kisiyseeeee öyle cikmadi malesef, benim hayatimda benimki yokken, sürekli disari cikmak icin beni kullanmis demekkii, cünkü eskiden uzakta oturdugumuz halde sürekli arayip soran kisii, suanda ben benimki olmadan gece cikmak istemedigim icin oda bana gerek duymuyor galibaa.. simdi benden bir atasözü daha geliyorrr bak hazir ollll ___ sizde yiyek icekkk, bizde gülek gecekkk ___ misali yaniiii böyle insanlarr

son 3 günün stresi ve yorgunluguyla bedenim halsiz düsmü$ iyice, bugün normal kahvaltiyla basladim güne, kahve bile icemedigimi farkettim bu saate kadar, zaten koltukta uyumusum, cok uykusuz kalmisti vücudum, saatlerce deliksiz uyumusum, uyandigimda aksamin 6 si olmustu, menemen yapip ayranla yedim.. canim kahve istedii, bir fincan iceyim daha gec olmadan, uzun bir öglen uykusu ve kahveden sonra umarim gecede uyuyabilirim :44:

mrb Sedefcim, uyumana ve dinlenmene cok sevindim. daha da iyi olacaksin.
yemeklerini duzenli yemeyi ihmal etme canim.

bugun temizlik gunu. bir de oglusumun dr randevusu vardi. ailecek gittik.
yemek koydum ocaga. birazdan oglusu almaya cikicam.

gelince yine ugrarim optuuum

Dün gündüz uyumam bütün gece bir dakika bile uyuyamama patladii, sabah kahvalti azirlamak icin kurdugum saat caldiginda ben zaten ayaktaydim ve coktan kahvaltiliklari ve cayi hazirlamistim, galiba ses yaptimki benimkide 1 saat erken uyandi uyanmasi gereken saatten :))
Kavaltida ne yazikki neredeyse hicbirsey yiyemedim, sadece iki zeytinli lokma zaten vitaminsizlikten agzimda yara cikti
Bu saate kadarda hicbirsey yiyemedim yine, artik basim dönüyordu, kalkip iki yumurta kirip pul biber ekleyip yedim biraz zorlayarakta olsa, i$tahim yerine gelmedi henüz malesef.biraz kuvvet versin diye simdide önüme 1 avuc cerez aldim ama hic bukadar lezzetsiz gelmemisti cerez bana, korktugum ne biliyormusunnnn, hani $ok diyetler yaptiktan sonra insan bir süre sonra iki misli yemeye basliyor yaaa, bu i$tahsizlikta kayboldugunda umarim kitliktan cikmis gibi yeme ihtiyaci hissetmemm, umarim istahim yerine geldiginde herzamanki kadar normal yemeye dönebilirimmm :18:
Oglu$un neyi var canimm, gecen günkü rahatsizlanmasindan ötürümü bu randevu? umarim baska bisey degildir, gecmis olsunn..
Evini güle güle kirlett

2-3 limonlu tatlandiricili bolca limonata yaptim, gidip gelip icerim yatana kadar, biraz vitamin girsin vücuduma

merhaba canım,
omega-3' ünü de iç, süt-yoğurt-yumurta ve bolca meyve ye lütfen.

bu arada dr Öz Show da izlemiştim. tadlandırıcılar masum değillermiş bebişim. belki de kilo vermene engel oluyorlardır. o programda öyle demişlerdi.
onun yerine agave şurubu, stevia öneriyordu.

sabah; 2 haşlama yumurta, peynir, domates, salatalık, bi tatlı kaşığı bal yedim 2 dilim çavdar ekmeği ile.
öğle: taze iç fasülye ve bulgur pilavı yedim
akşam da balık ve bulgur pilavı

oğluşa kurabiye yaptım ve yedim:18:

en fazla bir iki gün icinde düzelir saniyorum migdemin durumu, cünkü bukadar az beslenince istahin acilmasi kacinilmaz oluyor birsüre sonra, sok diyet yaptigim dönemlerden biliyorum
ben son birkac yildir sürekli tatlandirici kullaniyordum, yazin diyetisyene gittigimde mesane kanseri yapabilme ihtimali var uzun yillar cok miktarda kullanildiginda demisti.o yüzden dogal cicek tozlarindan yapilmis toz halinde bir tatlandirici verdi bana,artik onu kullaniyorum yazdan beridir.. aslinda tabikide hersexin en dogali en iyisi ama canim birde sekeri kullandam iceceklerimde kilo almam kacinilmaz olur gibi geliyor sankii
masallahh herzaman cok saglikli besleniyorsun canim, cok renkli en azindan, hersey var ama meyve ve yogurt kisitli sadece gördügüm kadariyla.yeterince balik et yumurta felanda tükettigin icin kas yapin saglamdir senin saniyorumm
Son 4-5 gündür probiyotik ve balik yagi hapimida ihmal ettiimm, tekrar baslayayim hemen bugün
Senin ogluss iyi degilmii; umarim biseyi yokturda sadece kontrole gitmissinizdir

oğluşum iyi teyzesi. tşk ederiz. özel msg attım sana.

haklısın meyve yemeyi hep ihmal ediyorum. ama akşamları arada 1 dilim ayva veya elma veya mandalina yediğim oluyor oğluşa verirken. onları yazmayı atlıyorum.

diyete ilk başladığımda 4-5 saat aç kalmak zor geldiğinden yoğurdu da mutlaka ekliyordum ama şimdi aklıma gelmiyor yaff.
geçen cacık yemiştim sen dediğinde. sonra yemedim başka. koca kutu yoğurt var evde aslında. eksik de olmuyor dolaptan yoğurt ama sanırım soğuk diye üşeniyorum ısıtmaya veya ılıması için bekletmeye.

bugün kombiyi çalıştırdık. kış moduna girdik yani. yoğurt kasesini kalorifer üstüne koyup ısıtsam iyi olacak.

kas yapım nasıl bilmiyorum. bi ara biryerde ölçtürmek istiyorum meraktayım ben de. yürüyüşlerim bacak kaslarımı arttırdı mı aciba:26:

ben yillardir berbat beslendim ama beni ayakta tutan yogurt, meyve ve limon oldu hep, bunlari hic ihmal etmedim, haricindede son 7-8 ay öncesine kadar kahvalti dahi nedir bilmezdimm..hakkaten nasil ayakta durmusum sasiyorum hala canim yaaa, bedenime okadar eziyet etmem saniyorum bidaha $uandada muhtesem beslenmiyorum ama eskisi kadarda berbat degil en azindan
Vallahi burada bayadir 24 saat calistiriyoruz mecburen kaloriferi ama sürekli acar pencereyi havalandirrim evi, hatta mutfagin ve banyonun penceresi genelde hep üstten acik oluyor ki$in bile.. yogurtt ve meyvee ye lütfennn, isitirmisin sogukmu yersinn, nasil yersen yeee, sen ye deee yogurt yerine kefirde tüketebilirsin, oda cok saglikli, litrelik satiliyor türkiyede, ablam aliyordu ordan biliyorum, saniyorum litreside 3,5 lira felan ama 4 gün icebilirsin bir litreyi..
kas yapini ölctürsen eminimki saglam cikar, balik tavuk et ve yumurtayi cok düzenli tüketiyorsun
özel mesaji hemen okuyuorum )

uyku düzeni bir bozulunca toparlaması zor oluyor.
sen yine de papatya çayı falan yapıp uyumaya gayret et bu gece erkenden. (sana göre erken olan saatte tabi)

ağzında yara çıkması direkt vitaminsiz kalmandan. acaba vitamin hapı mı içsen bi hafta kadar:26:

abartılı yiyeceğini sanmıyorum canım. şimdiden bundan korktuğun için o zaman geldiğinde temkinli davranırsın ister istemez. hatta spora başlarsın eğer yersen, telafi için.

spor demişken ; bugünkü yürüyüşlerimi eksiksiz yaptım. hatta sabah okuldan dönerken geçen bahsettiğim bulduğum araba anahtarını bıraktığım dükkana girip sordum, sahibine vermişler. üst katlarındaki dershanede öğretmenmiş sahibi.

sen flashlar patlayıp işte örnek vatandaş diye hayal etmişsin ya; ne kadar pozitifsin. ben ise kameralar anahtarı bulduğumu arabayı açıp açmadığını kontrol ettiğimi kaydedipte, anahtarı dükkana verdiğimi çekmemiş olursa ne olur diye düşündüm. çünkü geçenlerde eşim trafikteyken önünde kaza oluyor. taksiye bir araba çarpıyor ve eşim yaralı var mı diye bakmaya gittiğinde taksi şoförü ona çarpanın eşim olduğunu sanıyor. hatta trafik polisi gelince o da öyle sanıyor.
neyse ki asıl çarpan kişi ilerde kenara çekip geliyor da ben çarptım diye söylüyor ve olay aydınlanıyor. arabasında çizik olmadan başka arabaya çarpan sürücü diye kayıtlara geçecekmiş eşim nerdeyse, Allah korusun:)

ayyy cok ho$sun yaaa, güldürdün beni yine bu halsiz halimle bile gecen bende diyecektim sana bir gitte sor önünden gecerken anahtari diye, en azindan bir hayir duasi aldin, görüpte kayitsiz kalmayarak Vllahi meyve caylarida icemiyorum suan, migdem cok bulandii, olmayanlari bile cikaracaktim afedersin ama, limonata iyi geldi sanki azicik, benimki gelirken sana yemek yetirecem oturup yiyeceksin, yemezsen ben zorla yedirecem ona göree diyip gözdagi verdi birde, Allah im yaa ben hic ortayi bulamiyorum
Bu devirde iyilik yapip maraz kazaniyorsun iste böyle kocanin basina geldigi gibi.. Allah kuru iftiralardan korusunnn :18:
oglusun iyi olusuna sevindimmm, buarada oglu$ lafida bana hic yabanci degil, ablamda ogluna hep böyle seslenirdii,severim bennn onlariiii, Rabbim güzel kader yazsin hepsineee

bugün yrd ablam bana bişey anlattı. güne katılmışlar mahallecek. evine kat çıkarken annesinden borç para almıştı. ama yaşlı annesi sürekli hatırlatıp duruyormuş. o da gün parası ilk bana çıkar inşallah diye çok isteyerek dua etmiş. kurada ilk ikisi ona çıkmış. (herkes 2 altın katılmış galiba) yani 1. altın günü ve 2. altın gününde toplananlar benim yrd ablama olacakmış. kura kağıtlarını yazan eltisine de 3. altın günü çıkmış. herkes itiraz etmiş hile yaptınız demişler bu kez tekrar başka biri kağıtları hepsi aynı olacak şekilde makasla kesip hazırlamış. ve yine 1 ve 2 sıra benim yrd ablama çıkmış.

yani birşeyi canı gönülden Allahtan dileyince oluyor. o anı yakalamak ve çok güçlü istemek gerek.
tabi inanmak gerek en başta.

hayırlısı ise olsun demeliyiz tabi bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…