Allah kabul etsin canım.
bir moral bozukluğu nerelere geldi böyle yaa.
yarın daha iyi olmanı diliyorum canı gönülden.
ben de bugün pek düzgün şeyler yemedim.
misafirlere yaptığım cıss lardan yedim.
bi de gece geç vakit tahin pekmez sürülmüş beyaz ekmek yedim bi dilim. çok acıktım niyeyse.
şu an midem kötü. alıştırmışım gece bişey yememeye, fazla geldi galiba..
bugünkü sporum sabah yürüyüşüm ile kaldı.
akşam yağmur yağdığı için taksiyle gidip taksiyle döndüm.
kahvaltıda 2 haşlama yumurta, börek, elmalı kurabiye, 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık yedim.
abartmışım. ama çok üşümüştüm ve kahvaltıyı geciktirmiştim, o nedenle daha çok acıktım galiba.
geçen gün ilginç bişey oldu. yürüdüğüm yolda kenarda park etmiş arabalar var ana yola paralel giden tali yolda.
kaldırımda araba anahtarı gördüm. 3 adım gidip geri dönüp anahtarı aldım ve tam da yanında bulduğum arabayı açıyordu anahtar.
arabanın hizasındaki dükkana girip verdim, size sorarlar nasılsa dedim.
acaba verdiler mi sahibine anahtarı. :26:
merhaba Sedefcim,
durumların iyiye gitmesine sevindim canım.
ben bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra avm gezmeye gittim. oğluşa yelek almaya.
kendime c&a dan çocuk bölümünden eşofman altı aldım ya laaa :)) inanamıyorum.
14 yaşa göre eşofman altı bana oldu :)) tey tey teyy(ama epey büyük duruyordu, bu bana olur didim ve aldım)
bi de araba çekilişine yazılma oldu yaptığım alışverişlerden.
kahvaltı yapmadan dolandım canım eve dönüp kahvaltı yapmak istedi rahat rahat yayılıp.
eşim aradı, öğle paydosu olmuş, gelip beni aldı eve döndük.
sonra da bir film izledim. ejderha dövmeli kız. milenium serisinin hepsini okumuştum. filmi de güzel olmuş.
film bitince oğluşu almaya çıktım. eve gelince de oğluşa çorba yaptım, bize de düdüklüye et koydum.
gerçi ben pişmesini beklemeden kısır yedim dolaptan çıkarıp. soğuktu inşallah boğazım ağrımaz yarına.
çok çok soğuktu bugün. uludağa kar yağmış.
misafirlerim iyi insanlardı. ama ben gidip gelme yapamam yaa. benden büyükler. 50 yaşlarında. emekliler.
bi tanesi hiç evlenmemiş.
zaten benim yapımda yok, ev gezmeleri.
yaşıtımız iş arkadaşlarımıza gidip gelsek yeter bize. ama onu da yapmıyoruz.
herkes şikayetçi bizden. :111:
bir arkadaşa bu ay içinde gitme sözü verdim. yarın akşam gitsek mi acaba:26:
mrb Sedefcim, uyumana ve dinlenmene cok sevindim. daha da iyi olacaksin.
yemeklerini duzenli yemeyi ihmal etme canim.
bugun temizlik gunu. bir de oglusumun dr randevusu vardi. ailecek gittik.
yemek koydum ocaga. birazdan oglusu almaya cikicam.
gelince yine ugrarim optuuum
merhaba canım,
omega-3' ünü de iç, süt-yoğurt-yumurta ve bolca meyve ye lütfen.
bu arada dr Öz Show da izlemiştim. tadlandırıcılar masum değillermiş bebişim. belki de kilo vermene engel oluyorlardır. o programda öyle demişlerdi.
onun yerine agave şurubu, stevia öneriyordu.
sabah; 2 haşlama yumurta, peynir, domates, salatalık, bi tatlı kaşığı bal yedim 2 dilim çavdar ekmeği ile.
öğle: taze iç fasülye ve bulgur pilavı yedim
akşam da balık ve bulgur pilavı
oğluşa kurabiye yaptım ve yedim:18:
oğluşum iyi teyzesi. tşk ederiz. özel msg attım sana.
haklısın meyve yemeyi hep ihmal ediyorum. ama akşamları arada 1 dilim ayva veya elma veya mandalina yediğim oluyor oğluşa verirken. onları yazmayı atlıyorum.
diyete ilk başladığımda 4-5 saat aç kalmak zor geldiğinden yoğurdu da mutlaka ekliyordum ama şimdi aklıma gelmiyor yaff.
geçen cacık yemiştim sen dediğinde. sonra yemedim başka. koca kutu yoğurt var evde aslında. eksik de olmuyor dolaptan yoğurt ama sanırım soğuk diye üşeniyorum ısıtmaya veya ılıması için bekletmeye.
bugün kombiyi çalıştırdık. kış moduna girdik yani. yoğurt kasesini kalorifer üstüne koyup ısıtsam iyi olacak.
kas yapım nasıl bilmiyorum. bi ara biryerde ölçtürmek istiyorum meraktayım ben de. yürüyüşlerim bacak kaslarımı arttırdı mı aciba:26:
uyku düzeni bir bozulunca toparlaması zor oluyor.
sen yine de papatya çayı falan yapıp uyumaya gayret et bu gece erkenden. (sana göre erken olan saatte tabi)
ağzında yara çıkması direkt vitaminsiz kalmandan. acaba vitamin hapı mı içsen bi hafta kadar:26:
abartılı yiyeceğini sanmıyorum canım. şimdiden bundan korktuğun için o zaman geldiğinde temkinli davranırsın ister istemez. hatta spora başlarsın eğer yersen, telafi için.
spor demişken ; bugünkü yürüyüşlerimi eksiksiz yaptım. hatta sabah okuldan dönerken geçen bahsettiğim bulduğum araba anahtarını bıraktığım dükkana girip sordum, sahibine vermişler. üst katlarındaki dershanede öğretmenmiş sahibi.
sen flashlar patlayıp işte örnek vatandaş diye hayal etmişsin ya; ne kadar pozitifsin. ben ise kameralar anahtarı bulduğumu arabayı açıp açmadığını kontrol ettiğimi kaydedipte, anahtarı dükkana verdiğimi çekmemiş olursa ne olur diye düşündüm. çünkü geçenlerde eşim trafikteyken önünde kaza oluyor. taksiye bir araba çarpıyor ve eşim yaralı var mı diye bakmaya gittiğinde taksi şoförü ona çarpanın eşim olduğunu sanıyor. hatta trafik polisi gelince o da öyle sanıyor.
neyse ki asıl çarpan kişi ilerde kenara çekip geliyor da ben çarptım diye söylüyor ve olay aydınlanıyor. arabasında çizik olmadan başka arabaya çarpan sürücü diye kayıtlara geçecekmiş eşim nerdeyse, Allah korusun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?